Кредит в Ощадбанку: список документів для отримання кредиту

  1. Споживчий кредит без забезпечення: Список документації для оформлення кредиту
  2. документи поручителя
  3. Пакет документів для оформлення кредиту в Ощадбанку під заставу:
  4. Пакет документів по кредиту з державним субсидуванням
  5. На закінчення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сбербанк - це популярний російський банк, де можна отримати кредит для абсолютно будь-яких цілей. Але якщо ви бажаєте знати про те, як взяти кредит в ощадбанку щоб не відмовили, вам варто прочитати цю статтю для того, щоб дізнатися деякі подробиці цієї справи. Варто сказати відразу про те, що кредит в ощадбанку неможливо взяти без числа необхідних документів. Але у всіх тонкощах варто розібратися докладніше.

Але у всіх тонкощах варто розібратися докладніше

збираємо документи

Якщо ви вирішили оформити кредит в Ощадбанку, необхідно завчасно поставити собі наступне питання - які ж документи знадобляться для цієї процедури. Кожен з вас, напевно розуміє те, що на отримання деяких паперів, вам доведеться витратити чимало свого часу. У цій статті ми розповімо про те, які папери потрібно зібрати для оформлення кредиту в Ощадбанку.


Споживчий кредит без забезпечення: Список документації для оформлення кредиту

  • Паспорт Р.Ф. з постійним місцем реєстрації.
  • Анкета.
  • Документ, що підтверджує наявність постійного доходу.
  • Ксерокопія трудового договору і трудової книжки.
  • Кредит з поручительством: Пакет документів, необхідний для оформлення кредиту в Ощадбанку
  • Заява від позичальника на отримання кредиту з поручительством.
  • Паспорт з постійною реєстрацією.
  • Довідка про доходи за півроку.
  • Паспорт Р.Ф. від особи, яка виступає в ролі поручителя.
  • Папір, що засвідчує фінансове становище поручителя.

Кредит із забезпеченням: Документи, необхідні для отримання позики в Ощадбанку

  1. Анкета на отримання кредиту.
  2. Паспорт Р.Ф.
  3. Довідка, що підтверджує доходи позичальника.
  4. Папери на заставну нерухомість.

Вам може здатися, що все досить легко і просто. Але якщо розглянути кожен пункт цього переліку більш детально, можна виявити масу нюансів, які необхідно знати.

Довідка про доходи (за останні півроку). Мало кому відомо, що дана папір для оформлення кредиту може бути не тільки в форматі довідки 2НДФЛ, яку доведеться чекати не менше двох тижнів. Сбербанк Росії може прийняти від вас довідку, складену в особистій формі, заповнену відповідальною особою вашої компанії. Це допоможе вам значно скоротити свій час, так як зайнятися заповненням даного документа може і ваш керівник або особисто ви.

Величезною перевагою документа за формою банку служить вказівку в ній додаткового неофіційного доходу. У тому ж випадку, якщо ви є людиною, які отримують зарплату або пенсію на карту Ощадбанку, або у вас відкритий вклад в даній установі, то пред'являти папір про доходи немає необхідності!

Документи, що підтверджують вашу трудову зайнятість Документи, що підтверджують вашу трудову зайнятість. Багато людей для отримання кредиту пред'являють банку ксерокопію трудової книжки, яка в свою чергу завірена керівником. Але ви також можете пред'явити виписку з неї і папір від роботодавця. У більшості випадків, даний варіант найкраще підійде працівникам великих компаній, федерального значення, так як їх трудові книжки перебувати в центральних офісах під надійною охороною. Немає ніякої потреби, чекати дій головного кадровика, поки він буде займатися пошуком вашої трудової книжки. Необхідно лише отримати довідку зі своєю організації, в якій зазначатиметься ваша посада і загальний робочий стаж. Крім усього іншого, для підтвердження своєї зайнятості, можна пред'явити трудовий договір. Але слід пам'ятати і про те, що всі папери, повинні бути чітко, оформлені - завірені темно-синьою печаткою компанії, з підписом роботодавця і датою.

документи поручителя

Вище в цій статті ми говорили про те, які потрібні документи для кредиту в ощадбанку фізичній особі. Дійсно, в нашій статті можна знайти детальний перелік цих документів. Тепер варто торкнутися поручительських сферу. Виявляється, тут теж потрібен ряд важливих документів.

Перш ніж зайнятися пошуком поручителя, потрібно подумати про те, чи є у вас така людина, яка отримує свій щомісячний заробіток через карту Ощадбанку. Це набагато скоротить ваш особистий час для збору необхідних документів і довідок для поручителя. Але в тому, випадку, якщо обраний вами поручитель не є зарплатники Ощадбанку, то йому також як і вам, потрібно буде зайнятися збором пакету документів. Зараз ми перерахуємо ті документи, які повинен буде надати поручитель в відділення Ощадбанку. Отже, в цьому випадку знадобиться:

Отже, в цьому випадку знадобиться:

  • Довідка про доходи і трудова книжка.
  • Документи на заставу. Якщо ви оформляєте велику грошову суму в Ощадбанку під заставу, вам необхідно буде зібрати додатковий пакет документів. В якості застави буде виступати та нерухомість, що не обтяжується заставою. (Наприклад, квартира, взята в іпотеку, в даному випадку не підходить). Автомобіль теж не можна оформити під заставу. Заставою може бути лише квартира, будинок, гараж або ділянка землі. Найоптимальнішим варіантом в даному випадку буде дорога квартира, який володіє один власник. Вам знадобиться лише папір на право власності, оцінка вартості квартири, технічний паспорт на приміщення і завірене нотаріусом заяву про те, що відсутні утриманці і неповнолітні діти. Але в більшості випадків, позичальники мають дітей, подружжя, або будь-яких інших пайових учасників. Тому ми постараємося більш детально описати, що необхідно для оформлення кредиту в Ощадбанку під заставу.

Пакет документів для оформлення кредиту в Ощадбанку під заставу:

  • Технічний і кадастровий паспорта на житлове приміщення.
  • Документ, що підтверджує державну реєстрацію права.
  • Згода від чоловіка, що кредитується на можливість передачі власності, в якості застави, з відчуженням на право власності (цей документ повинен бути завірений нотаріально).
  • Для того нерухомого майна, яке було придбано до шлюбу - наявність заяви від позичальника про те, що він на той момент не перебував у шлюбі.
  • Якщо є діти - наявність розміщує документа від органів опіки та піклування на можливість передачі житлового майна під заставу. Даний дозвіл досить важко отримати. Найкраще, заздалегідь прописати своїх дітей на інший житлоплощі.
  • Шлюбний договір (якщо він є в наявності).
  • Оригінал документа про оцінку вартості нерухомого майна (сума кредиту не повинна бути вище 60% зазначеної суми).
  • Страховий поліс, що кредитується. Обов'язкова наявність договору про страхування здоров'я і життя.

Через те, що дуже часто збір даного пакета документації затягується на тривалий період часу, Сбербанк дає можливість пред'явити цей перелік протягом 2-ох місяців з дня схвалення по кредиту.

Пакет документів по кредиту з державним субсидуванням

Якщо ви займаєтеся оформленням пільгового кредиту за обраною державною програмою, перелік документів буде доповнений паперами на право надання субсидій і т.д.

Ті військовослужбовці, які беруть участь в накопичувальній іпотечній системі, зобов'язані пред'явити папір, про проходження військової служби, документ, що підтверджує участь в НІС, з зазначеним ньому строком по відрахуваннях.

Ті позичальники, які ведуть власне господарство, зобов'язані надати виписку з погосподарській книжки, в якій повинна міститися інформація про обліку власного господарства.

Молодим сім'ям потрібно мати папір, яка підтверджує їх право на отримання субсидій, (видає РАН.).

Кредити на освіту повинні супроводжуватися документом про платні послуги та квитанцією про оплату.

Дізнайтеся про те, варто оформляти страховку по кредиту і як її повернути при достроковому погашенні.

На закінчення

Тепер ви знаєте про те, як взяти кредит в Ощадбанку. Ми хочемо побажати вам тільки удачі в оформленні кредиту.

джерело

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online