Інформація для мешканців Криму - клієнтів банку «ВТБ Банк» (Україна)

  1. Погашення кредитів і заборгованості по кредитних картах
  2. Вклади та поточні рахунки
  3. Рефінансування отриманих раніше кредитів в російські рублі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредит-Відгук ру продовжує серію інформаційних статей для жителів Криму, в яких ми розповідаємо про те, як обслуговувати кредити, за якими реквізитами і якими способами здійснювати платежі, а також де і як можна отримати свої вклади. Сьогодні ми розглянемо можливості, запропоновані українською дочкою банку «ВТБ».

Як відомо, з 7 травня поточного року «ВТБ Банк» був змушений призупинити обслуговування своїх клієнтів на території Республіки Крим та міста Севастополя у зв'язку з відповідною постановою Національного банку України (НБУ). З цієї дати всі поточні, депозитні та кредитні рахунки кримських клієнтів переведені на обслуговування до відділення за адресою: місто Херсон, вулиця Потьомкінські 34. При необхідності обслуговуватися в іншому місті України, жителі Криму повинні звернутися в дане відділення банку з відповідним відділенням.

При цьому в «ВТБ Банку» запевняють, що продовжать виконувати взяті на себе зобов'язання і докладуть усіх зусиль, щоб кримські клієнти банку могли отримати доступ до своїх активів.

Погашення кредитів і заборгованості по кредитних картах

У «ВТБ Банку» звертають особливу увагу на те, що незважаючи на припинення роботи операційних відділень на території півострова, позичальники не звільняються від виконання взятих на себе зобов'язань перед кредитною організацією. Також в банку зазначають, що відповідно до умов кредитних договорів погашення кредитів може здійснюватися як особисто позичальником, так і третіми особами.

Щомісячне повне або часткове погашення кредитів клієнти можуть здійснювати будь-яким доступним і зручним для них способом, зокрема, в будь-якому відділенні банку на території України. Більш докладно про способи погашення позик можна дізнатися тут - http://ru.vtb.com.ua/private/credits/repayment.

на території Кримського півострова погасити кредит можна за допомогою грошового переказу в російських рублях через будь-яке відділення банку РНКБ. Варто пам'ятати, що платіж по позиці буде зараховуватися в термін до п'яти робочих днів. Переклад здійснюється відповідно до тарифів банку-відправника. Конвертація відбувається за курсом НБУ на дату надходження платежу на рахунок «ВТБ Банку».

Погашення кредитів, оформлених в доларах США, рекомендується погашати за допомогою SWIFT-переказу за наступними реквізитами:

Нагадуємо, погашення кредитів має здійснюватися згідно з графіком погашення, вказаному в кредитному договорі. При цьому позичальник має право вносити гроші на рахунок до зазначеної в ньому дати. Для уникнення виникнення прострочення необхідно враховувати терміни проходження платежів. У разі порушення графіка внесення поточних платежів за позиками кредитна організація має право застосувати штрафні санкції та нараховувати пеню. Варто пам'ятати, що при своєчасній оплаті кредитів формується позитивна кредитна історія. В іншому випадку позичальник потрапляє в «чорний список», і йому згодом буде важко отримати кредит.

У зв'язку з припиненням операційної діяльності «ВТБ Банку» по всій території Кримського півострова і в місті Севастополь кредитні ліміти на картах заблоковані і не продовжуються на новий термін. При цьому в кредитній організації нагадують, що заборгованість по кредитних картах необхідно погашати в повному обсязі і у встановлені терміни.

Погашення заборгованості по кредитних картах можна здійснити наступними способами:

  • шляхом внесення готівкових коштів на картковий в будь-якому відділенні «ВТБ Банку» на Україні;

  • шляхом внесення готівкових коштів на картковий рахунок в мережі банкоматів кредитної організації, що мають функцію прийому готівки на Україні;

  • безготівковим переказом коштів з рахунку іншого банку;

  • безготівковим переказом з особистого рахунку, відкритого в «ВТБ Банку», за допомогою дистанційного сервісу «VTB-online»;

  • шляхом внесення готівки в мережах терміналів «ФК Система», «Національний кредит» і «Банк 24» на Україні.

Зразки заяв на погашення заборгованості по кредитних картах можна подивитися вище або на сайті банку.

Тарифи на перекладні операції доступні на офіційному сайті РНБК по посиланню « тарифи РНКБ ».

Вклади та поточні рахунки

Дострокове розірвання договору вкладу можна здійснити в будь-якому відділенні «ВТБ Банку» без втрати нарахованого процентного доходу. Для зняття коштів достатньо заповнити Заява і відправити його на електронну адресу кредитної організації: [email protected] .

Увага! Відповідно до розпорядження НБУ видача коштів за депозитним договором і з поточних рахунків в іноземній валюті в один робочий день становить не більше 15 тис. Гривень (еквівалент по курсу НБУ на дату видачі) з усіх рахунків і вкладів на одного клієнта. В національній валюті виплата коштів здійснюється в межах поточного залишку.

У разі прийняття рішення продовжити співпрацю з «ВТБ Банком» вклад буде діяти відповідно до умов раніше укладеного депозитного договору в Автономній Республіці Крим. На дату закінчення дії договору депозит буде продовжений на той же термін і на умовах, які будуть діяти на момент пролонгації. Також клієнти кредитної організації мають можливість можливість написати заяву на перерахування знаходяться на рахунку або депозиті коштів на особистий картковий рахунок, відкритий в «ВТБ Банку». Це дозволить в подальшому знімати готівкові кошти в будь-якому банкоматі установи або банків-партнерів без утримання комісії.

Для більш зручного обслуговування поточних, депозитних та карткових рахунків в «ВТБ Банку» пропонують підключити інтернет-банкінг «VTB-online», за допомогою якого можна видалено відкривати вклади, здійснювати безготівкові платежі і погашати позики.

Рефінансування отриманих раніше кредитів в російські рублі

Кримські клієнти «ВТБ Банку» мають можливість погасити споживчу позику або заборгованість по кредитній карті за допомогою рефінансування кредиту в банку РНКБ.

Звертаємо увагу, що дана пропозиція діє тільки для позичальників, що мають беззаставний споживчий кредит або кредитну карту.

Скористатися цією пропозицією банку можна за умови відсутності простроченої заборгованості перед «ВТБ Банком» і наявності постійної реєстрації на території Республіки Крим або міста Севастополь. Для того щоб рефінансувати свій кредит, необхідно звернутися в одне з відділень банку РНКБ з пакетом документів.

Клієнти, у яких є прострочена заборгованість, також мають можливість рефінансувати свої кредити за умови погашення прострочення за рахунок власних коштів. Більш детально про умови даної програми можна дізнатися по телефону 044-499-84-10.

Умови пропозиції по рефінансуванню:

  • сума нового кредиту в РНКБ буде дорівнює сумі залишку заборгованості перед «ВТБ Банком»;

  • при наявності штрафів і пені вони обнуляються;

  • переведення заборгованості з гривні в російські рублі здійснюється за курсом Центробанку РФ на дату укладення договору;

  • кошти на погашення позики безкоштовно переводяться з РНКБ.

Увага! При перекладі важливо правильно внести дані в квитанцію:

  • слід вказати свій рахунку 2909 або 2625 - по кредитній карті;

  • в призначенні переказу слід вказати: повне дострокове погашення заборгованості за кредитом та вказати номер і дату кредитного договору.

Дізнатися номер рахунку і договору можна в своєму екземплярі кредитного договору або за телефоном служби підтримки банку за номером 0 800-50-77-60.

Умови рефінансування:

  • процентна ставка по кредиту становить 30% річних;

  • щомісячна комісія відсутня;

  • при сумі залишку заборгованості до 15 тис. грн отримати рефінансування можна на термін від 6 до 36 місяців, при більш 15 тис. грн - максимальний термін збільшується до 60 місяців;

  • погашення здійснюється ануїтетними платежами.

Більш детальні умови рефінансування, в тому числі більш зручний термін погашення, можна узгодити з менеджером РНКБ.

Уточнити залишок поточної заборгованості, розмір планового платежу, а також отримати додаткову інформацію можна за телефоном довідкової служби банку: 0-800-50-77-60, 044-590-46-93 (на території України дзвінки зі всіх телефонів безкоштовні).

Інформація актуальна на 09.07.2014 р

Раніше ми писали про те, як кримські клієнти української "дочки" "Ощадбанку" можуть погасити кредит, отримати свій вклад і здійснювати управління своїми рахунками. Більш докладно про це читайте в нашій статті - « Сбербанк. погашення кредитів ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online