Банк Росія автокредит: калькулятор, умови, страхування, погашення

  1. умови автокредиту
  2. Вимога до забезпечення і страхування
  3. Погашення автокредиту в банку Росія
  4. калькулятор автокредиту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк Росія включає в свою лінійку популярний продукт - автокредит. На сьогоднішній день такі пропозиції набувають все більшої популярності серед росіян. Всього за 5-7 років можна повністю погасити кредит, при цьому сісти за кермо і стати власником транспорту вже з дня підписання договору. В цей час накопичити на автомобіль своїми силами людині із середнім доходом потрібно практично той самий строк. Однак варто враховувати, що програма банку передбачає не тільки виплату позики з відсотками, а й додаткові витрати по кредиту. До їх числа належить і не дешевий страховий поліс. Банк Росія готовий кредитувати фізичні особи на придбання легкових іномарок, а також вітчизняних транспортних засобів категорії В. Перерахування кредиту, відбувається на попередньо відкритий рахунок клієнта, який не використовується для погашення інших позик і не має прострочень.

Пропозиції місяці:

Кредитні картки

мікропозик

споживчі кредити

Подивитися ще

Подивитися ще

Подивитися ще

умови автокредиту

Для фізичних осіб, які не є працівниками бюджетних організацій або одержувачами зарплати в банку Росія, пропонуються наступні стандартні умови:

  • величина початкового внеску - від 20%;
  • період кредитування від півроку до 60 місяців;
  • банківський ліміт - 3 мільйони рублів;
  • поріг мінімальної суми - 100 тисяч рублів;
  • стартова процентна ставка - 13,50%.

При цьому, мінімальний відсоток для клієнтів, які отримують зарплат на карту банку складе - 11,50%. Має значення і кредитна історія позичальника: при наявності в ній «плям» банк здійснює надбавку у вигляді 0,50%. Банк Росія пропонує розрахувати автокредит, використовуючи кредитний калькулятор. З його допомогою можна встановити попередній розмір щомісячного платежу, щоб оцінити свої сили в погашенні позики.

Вимога до забезпечення і страхування

Забезпеченням по кредиту виступає застава, яким в свою чергу є кредитується рухомий об'єкт. При цьому заставою найчастіше виступає ПТС, а автомобіль залишається у позичальника. В окремих випадках, банк може зажадати додаткове забезпечення у вигляді залучення поручителя. Варто зазначити, що до поручителя банк висуває точно такі ж вимоги що і до самого позичальника, включаючи обов'язкову наявність позитивного кредитного минулого.
Що стосується страхування, воно є обов'язковим і також має відповідати ряду умов. Наприклад, сума, зазначена в страховому полісі, повинна відповідати вартості автомобіля, прописаної в договорі купівлі-продажу.

До оформлення автокредиту слід розрахувати суми виплат і ще раз уважно ознайомитися з усіма умовами кредитного договору!

Погашення автокредиту в банку Росія

Погашення позики здійснюється щомісячно в розмірі встановленого в договорі платежу. Сума списується з відкритого рахунку позичальника ануїтетними платежами. Банком передбачено і дострокове погашення позики, але зробити його можна тільки після попередньо відправленого письмової заяви. Кредитор не стягує комісії за часткове або повне погашення і не обмежує клієнта за термінами. Не забувайте, що за кожен день прострочення, банк нараховує пеню в розмірі - 0,05% від несплаченого платежу.

калькулятор автокредиту

Розрахуйте приблизні суми виплат по автокредиту з урахуванням умов банку Росія за допомогою калькулятора онлайн:

Детальна інформація на офіційному сайті банку Росія

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online