Автокредит і автокредитування. Плюси і мінуси.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рівень життя людей підвищується, на дорогах з'являється все більше автомобілів
Рівень життя людей підвищується, на дорогах з'являється все більше автомобілів. Саме життя диктує такі умови, коли автомобіль потрібен практично кожному економічно активному людині. У свою чергу банки йдуть назустріч побажанням людей і розробляють все більш ефективні кредитні програми, на основі яких можна придбати уподобаний автомобіль в кредит.

Машина, це досить дорога покупка, на неї треба збирати гроші довгі роки. Якщо ж взяти автомобіль в кредит, то щомісячні платежі будуть необтяжливими, а користуватися машиною можна вже зараз. Цей вид позики називається автокредитом. Купити машину за цією програмою банку можна тільки в автосалоні. Кожен банк працює з певними, перевіреними автосалонами, щоб уникнути обману з автокредитом . У них машини проходять певну перевірку (якщо машина з пробігом, вона може бути в угоні), тому банківські установи довіряють їм.

Тому, якщо дуже хочеться купити вподобаний автомобіль з рук, переконайтеся, що на його покупку видадуть необхідну суму. Все ж деякі кредитні компанії видають позики на покупку машини з рук, але умови в цих компаніях будуть досить суворі, доведеться надати заставу, який в рази перевищує вартість самого кредиту.

За допомогою автокредиту можна купити будь-яку техніку, мотоцикл, катер, будівельну техніку або сільськогосподарську техніку, наприклад, трактор і комбайн.

Оформлення позики проходить за стандартною схемою. Банк зажадає довести свою платоспроможність поруч довідок. Обов'язковою умовою буде перший внесок. У різних банках він має різний розмір, але зазвичай, сягає тридцяти відсотків. Знову ж таки, є компанії, де цей внесок можна не платити, але там обов'язково зажадають додатково закласти існуючий автомобіль. Статися, що на один кредит буде два застави.

Терміни кредитування пропонуються різні. Раніше він максимально досягав п'яти років. Зараз ситуація змінюється і автокредит можна отримати на вісім років. На стару машину він буде менше, на практиці до трьох років.

Якщо брати автокредит на максимальний термін, то щомісячні платежі будуть менше, але сама позика буде дорожче. Це повинен прорахувати сам позичальник, яка щомісячна сума йому по кишені. Залишок по позиці можна виплачувати без відсотків. Цей фактор практикується практично у всіх банківських установах. Тобто можна взяти машину на максимальний термін, оформивши собі низькі щомісячні платежі. А потім, зібравши потрібну суму, виплатити залишок без відсотків. Таким чином, можна здешевити сам кредит.

Після оформлення всіх документів, які доводять спроможність клієнта, банк видає гарантійний лист, і позичальник відправляється в автосалон за автомобілем. Листом кредитна установа гарантує оплату машини.

Буде потрібно при оформленні позики, придбати всі види страхування, які встановлені законом. Страховку доведеться оплачувати весь період кредитування. Якщо позичальник в наступні роки не застрахує автомобіль, то це за нього зробить банк, а витрачену суму приплюсує до суми кредиту.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online