Автокредит без переплати: правильне оформлення

  1. Чи можливо оформити автокредит без переплати?
  2. Безвідсоткове автокредитування: основні особливості
  3. У скільки обходяться кредити на машини без початкових внесків?
  4. процедура оформлення
  5. Де може ховатися процентна ставка?
  6. Пропозиція від Європа Банку
  7. БМВ Банк
  8. Які можуть виникнути проблеми?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Виробники машин та фінансові організації часто створюють спеціальні пропозиції, щоб привернути увагу нових покупців до своїх продуктів

Виробники машин та фінансові організації часто створюють спеціальні пропозиції, щоб привернути увагу нових покупців до своїх продуктів.

Але підсумкова вартість кредитних автомобілів далеко не завжди відповідає заявленій.

Краще заздалегідь продумати стратегію придбання транспортного засобу з мінімальними витратами.

Чи можливо оформити автокредит без переплати?

Існує лише два способи, які дозволяють взяти в кредит нову машину без застосування процентної ставки:

  1. Через кредитну установу, яка активно співпрацює з дилерами, завдяки чому пропозиції і стають такими вигідними.
  2. Через самого дилера, який співпрацює з банком.

Марка і модель авто - перші чинники, з якими потрібно визначитися. Треба вивчити пропозиції, які існують від продавців на сучасному ринку. Знайдені варіанти разом з умовами оформлення визначають, як треба поводитися в подальшому. Але схема роботи будь-якого безпроцентної позики залишається приблизно однаковою, незалежно від прийнятого рішення.

У більшості випадків ініціаторами реалізації таких програм виступають продавці. Але виконання даного запиту неможливо без підтримки фінансового плану з боку самих банків. Безпроцентні позики - фактично, звичайна розстрочка. адже поняття кредиту в будь-якому випадку передбачає наявність певної переплати.

Але придбання автомобілів без відсотків може обернутися великими проблемами в порівнянні зі звичайними договорами кредиту. Додаткові умови все одно будуть присутні. Наприклад, щодо внесення першого внеску якомога швидше.

Безвідсоткове автокредитування: основні особливості

Передбачається, що в таких відносинах бере участь три сторони, використовується схема факторингу. Учасники будуть такими:

  1. Позичальник.
  2. Автосалон-продавець.
  3. Банк-кредитор.

Подібна схема відрізняється великою кількістю позитивних сторін, але не обійшлося і без деяких особливостей:

  • З боку позичальника вносяться грошові кошти. При цьому головною підставою є договір з переуступки боргів.
  • Фінансова установа та стає тією стороною, яка викуповує борг. Але вона зробить все можливе для появи позитивної різниці в свою користь.
  • Продавцю оплачують тільки перший внесок.
  • Продавець і банк укладають окрему угоду, за якою банк передається від однієї сторони до іншої.

Покупцеві залишається тільки вчасно вносити суми, які від нього потрібні. Але деякі складності при таких відносинах просто приховані від очей.

Крім того, умови по подібним угодам можуть виставлятися такі:

  1. При підписанні договору потрібно мати на руках або в доступності хоча б 30 відсотків від загальної вартості транспортного засобу. Але більшість програм пропонують відразу внести мінімум половину.
  2. Термін погашення рідко перевищує 2 роки. Але стандартні варіанти припускають, що весь борг буде виплачений за один рік. Такий варіант можуть дозволити собі позичальники з досить високим рівнем доходів.
  3. Можливість підтвердити наявність офіційного джерела прибутку. Щомісячний платіж по розстрочці повинен бути в два рази менше, ніж постійний дохід.

У скільки обходяться кредити на машини без початкових внесків?

вартість КАСКО

В даному випадку процентні ставки починаються від 15%. Вони можуть доходити і до 17%, в залежності від того, в який банк звертатися. Ставка виростає в два рази мінімум для тих, хто відмовляється надавати заставу. Не обійтися без оформлення КАСКО, вартість якого становить мінімум 10% від загальної ціни за автомобіль. Враховувати треба витрати на оформлення страховки по автомобілю.

Можливість заощадити з'являється при зверненні в банк , Де у клієнта вже заведений класичний або картковий рахунок. Або де видається заробітна плата, вже оформлялися інші позики.

Процентні ставки можуть бути скорочені лише на підставі наявності хорошої кредитної історії.

процедура оформлення

В даний час сучасні технології дозволяють оформити кредит онлайн. Завдяки цьому не доведеться навіть виходити з дому для оформлення угоди. Головне - вибрати пропозицію з відповідними умовами, а потім оформити заявку. Після цього з клієнтом зв'язується менеджер, щоб уточнити цілі укладення договору. При необхідності - проводять консультації, під час яких відповідають на всі запитання.

Спеціальні відділи по співпраці з банками працюють на території самих автосалонів. Можна звертатися до спеціалізованих фінансових компаній, які націлені на оформлення саме позик.

Кредит не вдасться оформити без наступних документів:

  • При необхідності - другий документ для посвідчення особи.
  • Довідка за доходами. Копія трудової книжки теж обов'язкова.
  • Водійські права. Без них кредити теж видаються, але з деякими складнощами.
  • Паспорт.
  • Анкета з особистими даними.
  • Заява по вільній формі або на спеціальному бланку.

Де може ховатися процентна ставка?

Оформлення кредиту без переплати взагалі в принципі неможливо. Хоча б 4-5 відсотків, але віддати доведеться. Автосалони налагоджують тісну співпрацю з банками, щоб збільшити продажі автомобілів. Адже таке оформлення - більш простий варіант для багатьох в порівнянні з моментальною повноцінної покупкою.

Але банкам так само потрібна додаткова прибуток від кожного проданого авто. Тому і самі дилери часто запускають різні акції, попередньо обговоривши їх умови зі своїми партнерами.

Переплата часто включається в такі складові:

  1. Вартість автомобіля. Її просто завищують спочатку. Після цього оформляється безвідсоткову позику на повну ціну. Виключається тільки авансовий платіж. На рахунок продавця перераховуються гроші, що становлять реальну ціну транспортного засобу. Позичальник платить різницю разом з націнкою.
  2. Додаткові комісії з боку банку.

Список недоліків у кредитів без переплати

Наприклад, з додатковими витратами пов'язано оформлення, схвалення заявки. Або відкриття, обслуговування позикового рахунку. Те ж стосується переказів коштів, інформування по СМС. За рік тільки за рахунок подібних комісій переплата сягає 105 і більше.

  1. Страхування.

КАСКО майже завжди - умова обов'язкова. Придбати договір при цьому в більшості випадків можна тільки у організацій, які офіційно співпрацюють з банками. Тому вартість зростає в порівнянні з ситуацією, коли позичальник набуває все самостійно. Додатково можуть вимагати застрахуватися від втрати життя і здоров'я, роботи і так далі. Банки теж отримують від цього свій відсоток, хоча багато хто думає, що віддають гроші тільки страховикам.

  1. Різні знижки.

Насправді, спочатку вартість сильно завищують. А потім продавці оголошують про акції та спеціальні пропозиції. В результаті всі отримують прибуток.

За покупця відсотки може оплатити і автомобільний салон. Але це не означає, що організація залишається в збитку. Такі програми частіше ставляться до автомобілів, попит на які не дуже великий. У разі новинок варто чекати великих націнок.

Пропозиція від Європа Банку

Основні умови описуються наступним чином:

  • Термін кредитування в два роки.
  • Авансовий платіж мінімум в 40% від ціни автомобіля.
  • Сума в межах від 65 тисяч до 1 500 000 рублів.
  • Придбання відразу декількох видів страховок на весь період дії договору.

Заявку можна заповнити в автосалоні, на її розгляд йде не більше одного дня. Одноразову комісію стягують, коли позика тільки розглядається. Її розмір залежить від індивідуальних показників кожного клієнта.

БМВ Банк

Пропозиція від даної організації стосується тільки представників модельного ряду BMW7. Рік випуску не має значення. Кредитування може оформлятися на час від 1 року до 24 місяців. Перший внесок потрібно мінімум 50%. На весь період угоди треба обов'язково оформляти КАСКО. Вартість поліса іноді включається в тіло кредиту, якщо термін дії договору - до двох років. Паспорт і права разом з копією трудової книжки - основні документи.

Кредит буде особливо вигідний тим, у кого є довідка 2-ПДФО , І є можливість укласти угоду терміном на два роки мінімум. Але при цьому треба надати повний пакет документів, щомісячні платежі досить високого рівня.

Які можуть виникнути проблеми?

Слід опрацювати кілька важливих нюансів, щоб уникнути спірних ситуацій:

  1. Платоспроможність. Треба пам'ятати про те, що розірвати договір дуже складно. Навіть якщо на то з'являться об'єктивні причини.
  2. Право власності. Питання особливо актуальне при появі проблем у дилерів, накладення арешту на майно. Під таку санкцію можуть потрапити всі машини, продані компанією. Навіть якщо до закінчення виплат залишилося зовсім небагато.
  3. Приховані відрахування. Вони вже описані докладно вище.

Список недоліків у кредитів без переплати є, і досить серйозний. Важливо приділити якомога більше уваги вивченню договору з самого початку. Все ж рекомендується розглянути пропозиції хоча б з мінімальним початковим внеском. Навіть невелика сума збільшує ймовірність позитивної відповіді по даній заявці. І переплата в таких ситуаціях реально зменшується.

Не варто відгукуватися на оголошення, які обіцяють надання повністю безкоштовних послуг. Краще пошукати договори з іншими умовами, але дешевше і доступніше. Напевно знайдеться хоча б одна пропозиція, відповідне поточним потребам.

Обдурити вас можуть навіть в солідному автосалоні. Як? Дивіться в наступному відео:

посібник Хелп

Чи можливо оформити автокредит без переплати?
Чи можливо оформити автокредит без переплати?
У скільки обходяться кредити на машини без початкових внесків?
Де може ховатися процентна ставка?
Які можуть виникнути проблеми?
Як?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online