Як взяти кредит під заставу ПТС? Умови та переваги

  1. Переваги і недоліки
  2. Куди звертатися?
  3. Сбербанк
  4. банк Москви
  5. Національний заставний банк
  6. Совкомбанк
  7. ренесанс Кредит
  8. Пробизнесбанк
  9. Підводні камені

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не варто плутати кредит під заставу ПТС з позикою під заставу самого транспортного засобу. Якщо ви закладаєте саме авто, то ви залишаєте залізного коня на стоянці до моменту, поки повністю не покриєте позику. Якщо ви використовуєте тільки ПТС, машина залишається у вас, а кредитор бере тільки документ.

Переваги і недоліки

переваги:

  • Ви отримуєте кошти максимально швидко;
  • машина числиться в заставі, але ви продовжуєте нею користуватися, віддаючи лише паспорт на транспорт.

недоліки:

  • Нетривалий термін позики;
  • розмір варіюється в межах 50-60% від ринкової вартості машини;
  • оформлення страхового поліса КАСКО, а це додаткові витрати;
  • процентна ставка від 5% в місяць.

Дійсно, на перший погляд може здатися, що кредит під заставу автомобіля в банку обіцяє вам одні недоліки. Насправді, все йде трохи інакше. Давайте розглянемо деталі.

Корисна стаття: кредит під заставу машини .

Корисна стаття:   кредит під заставу машини

Перше, що ви повинні зробити - задовольнити всі вимоги фінансової установи, яке пропонує вам подібну програму позики. Розглядаючи заявку, співробітник буде уважно ставитися до основними експлуатаційними характеристиками машини, а також терміну її служби. Якщо ваше авто можна продати за хороші гроші, ви можете розраховувати на хороші відсотки, більшу суму і прийнятні терміни погашення.

Звичайно, кожне окремо взяте установа висуває власні вимоги, але є і стандартні загальні:

  1. Постійна реєстрація;
  2. експлуатаційний термін не вище 5 років для російських машин, і 7 років для іноземних моделей;
  3. трудовий стаж не менше 4 місяців;
  4. автомобіль повинен бути в гарному стані;
  5. вік клієнта повинен бути не менше 18 років і не більше 65;
  6. всі документи повинні бути дійсними, з відсутністю будь-яких ушкоджень;
  7. клієнт банку повинен бути прямим власником, генеральна довіреність не підходить.

Крім стандартного пакета документів ви також повинні будете представити свідоцтво про державну реєстрацію транспорту і талон проходження технічного огляду. Ви віддаєте тільки оригінал ПТС, який і буде запорукою.

Як правило, видаються нецільового позики, тому, отримавши кошти, ви вільні у своїх рішеннях, куди їх витрачати. Якщо вам потрібна дуже велика сума, її можна отримати за кілька годин. Просто потрібно вибрати хороший і надійний банк.

Куди звертатися?

Куди звертатися

Отже, які ж банки пропонують кредит під заставу ПТС автомобіля? Варто відзначити, що більшість фінансових установ РФ вже перейшли до видачі позик на основі паспорта машини. Необхідну суму можна отримати всього за день. Послуги оцінювача обов'язкові, і за них доведеться заплатити додатково. У будь-якому випадку, це обійдеться швидше і дешевше.

Сбербанк

Ця установа - лідер серед всіх інших структур. Тут вам запропонують не тільки позику під заставу паспорта, але і покупку транспортного засобу. Ви зможете користуватися ним, залишивши документ в банку до повного погашення боргу. Вам потрібно лише вибрати модель, зібрати всі необхідні документи і звернутися до відділення. Ви можете купити як старий, так і новий автомобіль. Сума позики становитиме від 50 до 80% від ринкової вартості моделі, а процентна ставка буде варіюватися від 12 до 17%.

банк Москви

Під заставу паспорта транспортного засобу ви можете отримати до 3 000 000 рублів. Стандартна ставка - 22% річних. Розмір кредиту буде залежати від віку машини і її технічного стану. Не останнє значення також має КІ самого позичальника.

Національний заставний банк

Як і в попередньому варіанті, максимальна сума позики буде дорівнює 3 млн. Рублів. Видається вона на період не більш ніж один рік. При цьому ви можете отримати кошти в будь-якій валюті. В якості застави розглядаються моделі ринкової вартості від 24 000 рублів і до 3 500 000.

Максимальний період розгляду заявки становить 13 днів, а попереднє рішення відомо вже через 5 днів. Сам позичальник обов'язково залишає в відділенні документальне підтвердження своїх прав власності. Загальна сума, на яку він може розраховувати, може бути як половина вартості моделі, так і її повна вартість. В окремих випадках договір попросять підкріпити поручительством третіх осіб.

Совкомбанк

Найбільш вигідні відсотки вам запропонують саме тут. Під ставку до 12,9% вам нададуть до мільйона рублів. Єдина умова - машина випуску до 2006 року.

ренесанс Кредит

ренесанс Кредит

Всі кошти видаються за ставкою в 15,9%. Максимальна сума трохи нижче, ніж в інших структурах - до півмільйона рублів. При оформленні договору величезне значення має технічний стан транспортного засобу.

Пробизнесбанк

Якщо гроші будуть витрачені на інвестиції в бізнес, звертайтеся саме сюди. Процентна ставка на суму до 1 000 000 рублів завжди визначається в індивідуальному порядку. У будь-якому випадку, така позика доступна кожному власнику залізного коня. Різниця в тому, що умови і сума будуть значно відрізнятися від випадку до випадку.

Радимо почитати статтю: правильна формула розрахунку відсотків по кредиту.

Підводні камені

Здається, що кредит під заставу ПТС автомобіля - швидке, просто і доступне рішення. Але, вам також доведеться зіткнутися в процесі з нюансами, які багато хто називає підводними каменями угоди.

  • По-перше, деякі установи застосовують приховані платежі (пені та комісії, штрафи і т.д.). А так як договір складається з багатьох сторінок, розпізнати підступ важко.
  • По-друге, під час проведення оцінки залізного коня, реальна вартість знижується «експертами», які працюють безпосередньо на фінансову установу.
  • По-третє, потрібно бути уважним до того, які відсотки вам озвучуються: в договорі - річні, в усній формі - щомісячні. Якщо ви не знаєте все відразу, дуже важко відразу з'ясувати розмір можливої ​​переплати.

Якщо ви будете уважними і додатково заручитися підтримкою знайомого експерта / спеціаліста, ви зможете оформити угоди на умовах, вигідних для вас, а не тільки для того установи, в яке ви вирішили звернутися.

Оцініть матеріал!


Куди звертатися?
Отже, які ж банки пропонують кредит під заставу ПТС автомобіля?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online