Як отримати в Калінінграді кредит на покупку автомобіля, маючи погану кредитну історію?



Костянтин запитує, Калінінград, Калінінградська область ••• 3 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Можу я отримати автокредит з поганою кредитною історією?

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру •••

Привіт, Костянтин! Дякуємо Вам за довіру! Костянтин, можливість чергового кредитування, дійсно залежить від якості Вашої кредитної історії. Так, не варто навіть намагатися обтяжувати себе нової кредитної навантаженням, якщо є поточні проблеми з оплати старих догів. Так само банки не довіряють позичальникам, у яких загальна тривалість прострочень по кредитах за останній рік склала більше 30 днів.
Просимо взяти до уваги, що сьогодні кредитори змінили не тільки ставки по кредитах, але і значно посилили свої вимоги до позичальників. Як нещодавно було відзначено Національним Бюро Кредитних Історій - на початку поточного року кредитування в РФ скоротилося в 1,5 рази в порівнянні з тим же періодом минулого року. В основному, за бортом опиняються ті позичальники, у яких кредитна історія далека від досконалості. Це означає, що Вам варто адекватно оцінити рівень своєї КІ і не намагатися отримати кредит там, де очевидний 100% відмова. До Вашого відома, відмови банків і МФО сьогодні заносяться в звіт НБКИ і можуть Вам ще більше нашкодити - кому хочеться зв'язуватися з заявником, з яким не ризикнули співпрацювати 10 попередніх кредиторів.
При наявності дуже поганою кредитною історії, де є прострочення понад 30 днів, Вам краще, обходити банки і брати орієнтир на мікрофінансові і мікрокредітной установи . Складно сказати, чи зможете Ви з їх допомогою придбати автомобіль, але виправити кредитну історію завдяки мікропозик можна 100%, якщо, звичайно ж, бажати цього. Від Вас буде потрібно тільки стати постійним позичальником в МФО (на час) і старанність в погашенні кредитного боргу.
Якщо для кредитування розглядати пропозиції поза банками і МФО, то спробувати можна звернутися до приватних інвесторів або в ломбарди, але вони також розраховують на повернення своїх грошей, тому запропонують Вам надати гарантії (заставу, поручителів). Крім того, варто вибирати собі кредитора серед лихварів дуже акуратно, щоб не зіткнутися з шахрайством. Тому, якщо обставини змушують, то краще за все, дотримуйтесь рекомендацій інших позичальників.
Костянтин, ми щиро бажаємо Вам успішної покупки автомобіля за допомогою кредиту або без нього! Успіхів!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 5/5 1 - 1 відгуківВідповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online