Драйвер Beats Audio для HP

  1. Де завантажити драйвер Beats Audio для HP?
  2. Установка драйвера Beats Audio для HP
  3. Налаштування драйвера Beats Audio для HP

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні ми розглянемо:

Утиліта Beats Audio є дуже просунутим інструментом для управління і настройки звуку
Утиліта Beats Audio є дуже просунутим інструментом для управління і настройки звуку.

Даний софт забезпечує досить чисте звучання і глибокі низькі частоти з можливістю їх додаткового налаштування. Програма Beats Audio встановлена ​​на ряді ноутбуків Hewlett-Packard, де вона використовується в якості драйвера аудіо за замовчуванням.

Програма Beats Audio встановлена ​​на ряді ноутбуків Hewlett-Packard, де вона використовується в якості драйвера аудіо за замовчуванням

Де завантажити драйвер Beats Audio для HP?

Найпростіший спосіб: використовуйте програми для автоматичного оновлення драйверів . Вони самі визначать необхідний драйвер, завантажать і встановлять на комп'ютер.

Ніхто не застрахований від того, що даний драйвер злетить або ж знадобитися після переустановлення операційної системи на ноутбуці . В даному випадку питання, де скачати драйвер Beats Audio для HP саме на часі. Настійно рекомендуємо качати драйвера, як і будь-який інший софт для вашого пристрою, тільки на офіційних сайтах розробників, адже тільки це може гарантувати вам безпеку. Тільки програми з перевірених джерел в будь-якому випадку не заражені вірусом , Справні, є сумісними з цією робочою машиною (якщо все зробити правильно), не принесуть їй шкоди і вже точно не будуть зазіхати на ваші особисті дані.

Отже, для пошуку драйвера Beats Audio для HP необхідно перейти на офіційний сайт підтримки Hewlett-Packard http://support.hp.com/ , Вибравши вкладку «драйверів».

Якщо ви не бажаєте борознити простори цього сайту в пошуках потрібної вкладки, можете просто перейти по цим посиланням .

Посередині екрана (в правій його половині) ви побачите рядок, в якій необхідно ввести номер моделі вашого ноутбука, аналогічно тому, як це показано в прикладі.

Посередині екрана (в правій його половині) ви побачите рядок, в якій необхідно ввести номер моделі вашого ноутбука, аналогічно тому, як це показано в прикладі

Після цього необхідно натиснути на «Пошук продукту», після чого ви будете перенаправлені на сторінку скачування драйвера Beats Audio для HP. Для ноутбука HP ENVY - 15-k110tx вона буде виглядати наступним чином.

Для ноутбука HP ENVY - 15-k110tx вона буде виглядати наступним чином

Натиснувши на «плюсик» навпроти першого рядку «Драйвер-Аудіо», ви побачите вкладку «Завантажити».

Натиснувши на «плюсик» навпроти першого рядку «Драйвер-Аудіо», ви побачите вкладку «Завантажити»

При необхідності ви також можете ознайомитися з додатковими відомостями про драйвер і останньою датою його оновлення.

При необхідності ви також можете ознайомитися з додатковими відомостями про драйвер і останньою датою його оновлення

Натисніть «Завантажити» і збережіть Beats Audio в зручне місце на жорсткому диску вашого ноутбука.

Установка драйвера Beats Audio для HP

Процес установки драйвера нічим не відрізняється від установки будь-який інший програми: просто відкрийте файл і дотримуйтесь рекомендацій інсталятора. Вкажіть шлях установки, дочекайтеся, поки вона закінчитися. Можливо, вам буде запропоновано перезавантажити ноутбук (це може знадобитися для коректної роботи драйвера), так що обов'язково це зробіть.

Однією тільки установки нам буде недостатньо, так як для використання драйвера необхідно налаштувати параметри запису і відтворення аудіо, про що ми і розповімо нижче.

Налаштування драйвера Beats Audio для HP

Для початку активуйте Beats Audio. Зробити це можна за допомогою комбінації клавіш fn + b. У разі, якщо у вас відключений сабвуфер, значок утиліти буде перекресленим.

  1. Відкрийте «Панель управління» (вона знаходиться в меню «Пуск»), виберіть розділ «Обладнання і звук», а потім перейдіть в «Панель управління Beats Audio».
  2. Головне вікно драйвера Beats Audio виглядає наступним чином: У його верхній панелі знаходиться вкладка «Playback» (Відтворення), яку вам необхідно відкрити. Зліва ви можете виконати наступні дії: налаштувати параметри навушників (динаміків) і виходу ATI HDMI.
  3. Наступна вкладка відповідає за налаштування запису - «Recording». Тут ви можете налаштувати параметри інтегрованого і зовнішнього мікрофона, а також стереомікшера.
  4. Остання вкладка, розташована на верхній панелі, називається «Preferences» (Установки). Саме тут ви можете зробити детальну настройку драйвера Beats Audio в залежності від власних вимог і переваг.

На цьому все, скачавши, встановивши і налаштувавши драйвер Beats Audio для HP самостійно, ви можете з чистою совістю насолоджуватися якісним звучанням вашого ноутбука.

Де завантажити драйвер Beats Audio для HP?
Де завантажити драйвер Beats Audio для HP?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online