Проекти невеликих одноповерхових будинків

  1. Проект оригінального і невеликого одноповерхового будинку КА 59-90
  2. Проект одноповерхового будинку економ-класу КА 81-60
  3. Проект одноповерхового будинку з підвалом КА 157-5
  4. Проект одноповерхового будинку з сауною КА 70-0

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В каталозі готові проекти будинків компанії ПАРФЕНОН представлена ​​велика кількість одноповерхових будинків з цегли, газо- і піноблоків, бруса, оциліндрованих колод і дерев'яного каркаса, але більшість з них, як правило, мають велику площу забудови, що, на жаль, виключає можливість будувати такі будинки на невеликих і вузьких ділянках землі. Але популярність одноповерхових будинків серед забудовників індивідуальних будинків спонукає архітекторів і проектувальників розробляти невеликі компактні будинку для власників і таких ділянок. Завдання це не проста. Обмежені розмірами ділянки, поверховістю забудови архітектори намагаються розробити житло, що відповідає всім сучасним уявленням про якісний і комфортабельному будинку. Як приклад такого підходу до проектування одноповерхового будинку ми пропонуємо вам ознайомитися з новинками нашого каталогу готових проектів будинків; проекти невеликих сучасних одноповерхових будинків з поліпшеними плануваннями.

Проект оригінального і невеликого одноповерхового будинку КА 59-90

Мабуть, це самий маленький цегляний будинок для постійного і комфортного проживання за містом в нашому каталозі Мабуть, це самий маленький цегляний будинок для постійного і комфортного проживання за містом в нашому каталозі. Якщо дивитися пляма забудови будинку без відкритої тераси, то розміри будинку 8.8х9.0 м., Що для одноповерхового сучасного будинку є видатним результатом. Будинок привертає своєю оригінальною архітектурою і прекрасними плануваннями. Усередині нього тепла передпокій, повноцінна вітальня з каміном, кухня, ванна кімната, спальня і навіть невелика кімнатка, яка використовується як гардеробна або комора, а також відкрита тераса в бік саду. Будинок призначений для проживання двох осіб. Функціонально цей будинок можна використовувати, наприклад як другий будинок на ділянці (для молодої або навпаки літньої сімейної пари), гостьовий будиночок, будинок обслуговуючого персоналу або охорони. Безумовно, крім свого основного призначення, цей невеликий будиночок прикрасить вашу садибу.

Проект одноповерхового будинку економ-класу КА 81-60

Ще один сучасний проект невеликого одноповерхового будинку, але вже в традиційних архітектурних рішеннях Ще один сучасний проект невеликого одноповерхового будинку, але вже в традиційних архітектурних рішеннях. Розміри будинку 10.30х9.60 м., Що також є дуже привабливим варіантом для власників невеликих ділянок. Цей проект одноповерхового будинку вже без всяких умовностей можна віднести до категорії комфортабельних котеджів для постійного життя за містом. Лаконічне рішення всього обсягу будинку і фасадів поєднується з гранично раціональний і разом з тим ретельно продуманим плануванням, в якій відсутні транзитні зони. При дуже невеликій загальній площі в будинку вдалося запроектувати необхідний набір приміщень, що забезпечують комфортне проживання сім'ї, - об'єднані кухня і їдальня, дві спальні, топкова і ванна кімнати. Відкриту терасу при бажанні можна склити, збільшивши, таким чином, корисну площу будинку. Максимальна кількість мешканців: 4 людини. Підсумовуючи короткий опис цього проекту, можна сказати, що якщо у вас невелика ділянка землі і ви хочете побудувати на ньому сучасний і комфортабельний одноповерховий будинок для постійного проживання, то проект будинку КА 81-60 - це найбільш оптимальне рішення.

Проект одноповерхового будинку з підвалом КА 157-5

Якщо уважно придивитися до цього будинку, то можна впізнати в ньому трохи видозмінену копію проекту КА 81-60 Якщо уважно придивитися до цього будинку, то можна впізнати в ньому трохи видозмінену копію проекту КА 81-60. Але завдяки тому, що в цьому проекті будинку ми бачимо цокольний поверх, то змінилися як внутрішні планування першого поверху, так і з'явилися нові приміщення, розташовані в цокольному поверсі. До них можна віднести приміщення банного комплексу: роздягальня, сауна, мийна, кімната відпочинку і більярдна. Також в цокольний поверх перемістилася топкова, а на її місці запроектована зручна сходи, що з'єднує два рівня будинку. Гостьова зона першого поверху, що складається з об'єднаних між собою кухні і вітальні, є сусідами з двома великими спальними кімнатами. З кухні-їдальні передбачений вихід на зручну відкриту терасу. Так само на першому поверсі знаходяться ванна кімната і санвузол. Максимальна кількість мешканців: 4 людини.

Проект одноповерхового будинку з сауною КА 70-0

Проект компактного одноповерхового будинку з раціональними плануваннями може служити як господарським будинком для невеликої сім'ї, так і гостьовим будинком на великий заміській садибі Проект компактного одноповерхового будинку з раціональними плануваннями може служити як господарським будинком для невеликої сім'ї, так і гостьовим будинком на великий заміській садибі. У будинку є все для комфортного проживання і проведення часу. Велика тераса виконує дві функції, основна це місце, де можна відпочивати літніми теплими вечорами, крім того тераса служить природним продовженням всієї архітектури цього невеликого будинку. Великі вертикальні стовпи, що обрамляють терасу, створюють ілюзію легкості і невагомості конструкції будинку. Така конструкція дозволяє господарям будинку в подальшому засклити терасу і таким чином збільшити корисну площу будинку. У будинку спроектовані вітальня, одна спальня, санвузол-ванна, а також два приміщення допоміжного призначення - душ і сауна. Опалення будинку здійснюється від двоконтурного газового котла, розташованого в кухонній зоні.


Дата створення: 07.01.2011 12:23:25

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online