У чому популярність короткострокової оренди житла в Одесі - Ділові новини АН BFS

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поряд з довгостроковою орендою житлової нерухомості, все більшим попитом користується подобова і навіть погодинна оренда квартир в Одесі

Поряд з довгостроковою орендою житлової нерухомості, все більшим попитом користується подобова і навіть погодинна оренда квартир в Одесі.

Для прибувають до нашого міста у відрядження, для вирішення певних бізнес-задач, або на відпочинок, для знайомства з місцевими пам'ятками, подобова оренда квартири є хорошою альтернативою готельному номеру. У дешевих готелях не дуже затишно, а більш комфортабельні, з сучасними меблями, всіма зручностями встановлюють на свої послуги досить високі ціни. Добова оренда квартир в Одесі - це широкий вибір пропозицій різних цінових категорій, домашній затишок, можливість користуватися кухнею, ванною, побутовою технікою.

Здаються в оренду квартири різної площі та планування, на різну кількість ліжко-місць, приїжджі вважають за краще знімати квартири неподалік від вокзалу, ближче до центру або морю, такі переваги розташування зазвичай відзначаються в оголошеннях. Чимало осіб, що здають в оренду квартири, надає документи для бухгалтерської звітності, що дозволяє користуватися їх послугами відрядженим.

Іноді необхідність в квартирі виникає буквально на пару годин. Мандрівник, у якого є декілька годин між двома рейсами, хоче за цей час відпочити, прийняти душ, переодягнутися, перепакувати багаж, і погодинна оренда квартири або готельні послуги на годину є для нього оптимальним варіантом. Погодинна оренда житла затребувана і для романтичних або ділових побачень, вона обходиться дешевше, ніж подобова.

Сьогодні створено чимало сайтів, в їх числі і сайт АН BFS, де розміщуються оголошення про подобову та погодинної оренди квартир безпосередньо від їх власників, часто такі оголошення супроводжуються докладним описом квартири, доступних зручностей, прилеглих зупинок громадського транспорту і примітних об'єктів, фотографіями. Можна завчасно зв'язатися з власником, забронювати місце.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що далі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online