Економія vs комфорт: оренда дешевих квартир в Іркутську

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наймана квартира в Іркутську за 10 тисяч рублів на місяць. Зараз такі ціни здаються майже неймовірними, однак подібні об'єкти дійсно є, нехай і в невеликій кількості. Про те, де можна орендувати житлоплощу за 9 тисяч рублів на місяць і з якими незручностями доводиться миритися орендарям дешевих квартир - читайте в нашій статті.

2

Як правило, квартири з низькою орендною платою мають схожу набором характеристик: невелика площа, мінімальна кількість меблів і техніки, найпростіший косметичний ремонт. Розташовуються такі об'єкти в старих панельних або дерев'яних будинках і часто замість повноцінного санвузла мають тільки сидячу ванну.

Всупереч загальній думці, дешеві варіанти далеко не завжди знаходяться на околиці міста. Трапляються квартири і в Жовтневому районі. Однак їх стан найчастіше виявляється гірше, ніж у квартири за таку ж вартість в Ленінському районі. Зате в наявності хороша транспортна доступність.

Станом на 2 березня в розділі «Нерухомість» сайту IRK.ru представлено 24 квартири в ціновому діапазоні до 10 тисяч рублів на місяць включно. Оренда самого дешевого варіанту обійдеться у вісім тисяч рублів на місяць.

Це 2-кімнатна квартира загальною площею 40 квадратних метрів, розташована на вулиці Депутатської. Як стверджує автор оголошення, житлоплощу здається разом з двома ліжками, столами, гардеробом, двухкомфорочная плиткою і пральною машинкою «Фея». Квартира облаштована, в «хорошому» стані, але знаходиться вона на другому поверсі дерев'яного будинку.

Квартира облаштована, в «хорошому» стані, але знаходиться вона на другому поверсі дерев'яного будинку

2-кімнатна квартира на вулиці Депутатської: 40 кв.м., 8 000 рублів на місяць.

У дев'ять тисяч рублів на місяць обійдеться оренда 1-кімнатної квартири на вулиці 4-й Залізничній. Студія, 26 квадратних метрів, звичайний ремонт, необхідний для проживання мінімум меблів і техніки.

за оренду малогабаритної квартири в цегляному будинку просять вже 10 тисяч рублів на місяць. 20 квадратних метрів, другий поверх, зупинка Волзька. Досить вдале розташування, більший, ніж в попередньому випадку, набір меблів і техніки, але сидяча ванна.

Досить вдале розташування, більший, ніж в попередньому випадку, набір меблів і техніки, але сидяча ванна

1-кімнатна квартира на вулиці Сибірської: 20 кв.м., 10 тисяч рублів на місяць.

Ось ще один варіант в цегляному будинку. 30 квадратних метрів, вулиця Трудова. З меблів у квартирі є шафа, кухонний куточок, холодильник, піч. Вартість оренди - 10 тисяч рублів на місяць.

1-кімнатну квартиру на вулиці Тріліссера можна назвати самим «упакованим» об'єктом. Двоспальний диван, крісло, шафи, кухонний гарнітур, обідня група, плита, холодильник, пральна машинка і навіть пароварка. За твердженням автора оголошення, квартира тепла, чиста і затишна, після косметичного ремонту. Здають її за 10 тисяч рублів на місяць + оплата електроенергії.

Здають її за 10 тисяч рублів на місяць + оплата електроенергії

1-кімнатна квартира на вулиці Тріліссера: 25 кв.м, 10 тисяч рублів.

А ось самий просторий варіант . 48 квадратних метрів, новобудова на вулиці Баумана. Хороший стан, повноцінний санвузол, але здається зовсім без меблів. Вартість оренди - 10 тисяч рублів на місяць.

За ту ж суму можна зняти 2-кімнатну квартиру на бульварі Рябикова. П'ятий поверх панельного будинку, роздільне планування, косметичний ремонт, меблі, побутова техніка. Однак господар уточнює, що об'єкт виставлений на продаж, тому здається на невизначений термін.

Однак господар уточнює, що об'єкт виставлений на продаж, тому здається на невизначений термін

2-кімнатна квартира на бульварі Рябикова: 46 кв.м, 10 тисяч рублів на місяць.

Ось житлоплощу в центрі міста - на вулиці Бабушкіна, правда, в дерев'яному будинку. 20 квадратних метрів , Звичайний ремонт, суміщений санвузол. Вартість оренди - 10 тисяч рублів на місяць.

1-кімнатна квартира на вулиці Бабушкіна: 20 кв.м., 10 тисяч рублів.

Неля альковах, маркетолог федеральної ріелторської компанії «Поверхи»:
- У категорію дешевих зазвичай потрапляють малогабаритні квартири або студії, причому стан їх дуже різниться. Але в цілому в нашому місті зняти квартиру дешевше 10 тисяч - це ущемити себе в деяких зручності і комфорт.

Ви зіткнетеся з відсутністю великій побутової техніки, меблів і предметів інтер'єру. Та й розташування квартири не завжди найзручніше - Первомайський і Університетський мікрорайони, провулок Прикордонний. Бувають винятки у вигляді квартир-студій в нових будинках мікрорайону Райдужного, в Жовтневому районі, на вулиці Семена Лагоди, але такі варіанти розбирають моментально.

Цікаві подібні квартири в першу чергу студентам і молодим сім'ям. Вони готові терпіти деякі незручності і найчастіше знімають житло на тривалий термін, що вельми привабливо для орендодавців.

Ірина Ступина, ІА «Іркутськ онлайн»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online