Купити Альбом для марок в футлярі Leuchtturm PREMIUM 32 аркуша (64 сторінки) в інтернет магазині uCollect.ru - Альбоми, капсули, планшети, холдери, листи, папки, кофри, кейси, бокси, футляри для колекціонування монет, банкнот, марок.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Список відгуків порожній

Альбом для марок Leuchtturm PREMIUM в футлярі виконаний в якісному твердій палітурці, має ватірованную обкладинку з натуральної шкіри з золотистим тисненням. Клясер для марок PREMIUM в Шубера, з подвійним лляним палітуркою містить 64 сторінки, виготовлені зі спеціального чорного картону. На кожній сторінці є 9 смуг з прозорого пластика. Між картонними листами знаходяться прозорі пластикові проміжні листи. Картон сторінок і спеціальний пластик смуг кріплення марок на сторінках альбому PREMIUM відмінно захищають марки від зовнішніх впливів.

Модель: Альбом Система зберігання: PREMIUM Тип колекцій: для марок Кількість листів: 32 Формат: А4 Колір: зелений
синій
бордовий
чорний Футляр в комплекті: Так Фірма виробник: Leuchtturm Матеріал: пластик, картон, натуральна шкіра Розміри (довжина х ширина): 230 × 305 мм Вага: 2500 г Країна: Німеччина

Залиште відгук про цей товар першим!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online