Юрист з податкового права, податковий адвокат. Послуги адвоката з податкових спорів в Москві.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зв'язатися з адвокатом в податкових справах - +7 (495) 772-08-29

Колегія адвокатів «Партнер» надає весь спектр юридичних послуг, пов'язаних з питаннями оподаткування Колегія адвокатів «Партнер» надає весь спектр юридичних послуг, пов'язаних з питаннями оподаткування. Ми розраховуємо схеми податкового планування поточної діяльності клієнта і при підготовці різних угод. Податкові адвокати нашої колегії завжди готові проконсультувати вас по динамічно мінливого податкового законодавства, роз'яснити вам всі нюанси діючих законів і судової практики.

Окремо варто відзначити наш великий досвід в досудовому оскарження та вирішенні різних суперечок з податковою службою в судах. Тут юрист з податкового права потрібен обов'язково, адже програний податковий спір - це практично гарантоване застосування санкцій в разі, якщо буде доведено порушення вами податкового законодавства.

Податковий адвокат колегії готовий надати абсолютно всі адвокатські послуги, пов'язані з податковими спорами. Найбільшим попитом користуються:

  • усні та письмові роз'яснення про податкові наслідки різних господарських операцій;

  • оскарження рішень податкового органу в адміністративному або апеляційному порядку;

  • оскарження рішень податкового органу в судовому порядку;

  • супровід процедури банкрутства, відкритої за ініціативою податкового органу;

  • розробка схем оптимального перерозподілу податкових зобов'язань при реорганізації платника податків;

  • дозвіл будь-яких спірних питань з податковою службою.

В даному розділі вказані середні ціни на послуги та роботу адвоката. У кожному конкретному випадку (в залежності від складності або обсягу наданої послуги) ціни можуть бути змінені за погодженням з довірителем.

Найменування Ціна Надання правової допомоги з податкового права: Усна або письмова консультація адвоката від 2 000 / від 3 000 рублів
При укладанні з адвокатом угоди на ведення справи консультація не оплачується Правовий аналіз акту податкового органу за результатами податкової перевірки від 20 000 руб. Підготовка заперечень на акт податкового органу і участь при його розгляді від 30 000 руб. Оскарження рішення податкового органу в вищій інстанції або суді від 35 000 руб.

Зв'язатися з адвокатом - +7 (495) 772-08-29


Крім цього, наш адвокат з податкових спорів може допомогти і в будь-яких інших питаннях, пов'язаних з оподаткуванням. Головне - вчасно до нас звернутися, щоб встигнути не допустити або мінімізувати шкоду від помилок, допущених в ході здійснення професійної діяльності, вашої або податкової.

Сучасна вітчизняна система оподаткування є однією з найзаплутаніших у світі. З цієї причини податковий адвокат є не зайвою тратою коштів, а вкрай необхідним фахівцем. Багатьом знайомі історії з життя, в яких йдеться про перспективні підприємствах, які не зуміли почати показувати хорошу прибутковість і пропадали з ринку в основному через те, що платили занадто багато податків там, де могли серйозно економити. Хороший адвокат з податкових справах здатний не тільки вирішувати поточні податкові спори з державними службами, але також і оптимізувати систему оподаткування підприємства. Одна з ключових особливостей нашого законодавства - практично будь-яка компанія може оплачувати податки за кількома різними принципами. Якщо знати, як правильно позиціонувати себе перед податковою, можна домогтися дуже непоганих умов оподаткування. Ну а якщо цей вантаж перестане тиснути, зробити компанію прибутковою стане набагато простіше.

Крім того, податкові інстанції досить часто переступають за межі власних повноважень, через що у них виникають серйозні суперечки з платниками податків. Конфліктні ситуації далеко не завжди виникають по законним причин - поширені випадки податкового преса фактично безпідставно. Дуже часто такі податкові спори вирішуються тільки через суд. Самостійно виграти справу практично неможливо, оскільки для цього необхідно розбиратися в найтонших нюансах податкового права, а це дано тільки не просто професійним юристам, але досвідченим фахівцям.

Загалом, відправлятися на суд з податковою без адвоката, що спеціалізується саме на цій галузі права, немає ніякого сенсу - шанси на виграш справи будуть примарними. А ось хороший адвокат може виграти навіть вельми сумнівний спочатку суперечка.


Див. також:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online