Юридичні послуги в Омську

  1. Компанія «Правові відповіді» надає доступні і побудовані на професіоналізмі юридичні послуги в Омську...
  2. Фізичним особам надаються такі юридичні послуги:
  3. Для індивідуальних підприємців та організацій доступні наступні послуги:
  4. Юридичні послуги по сімейних спорах
  5. Юридичні послуги по трудових спорах
  6. Юридичні послуги в сфері транспорту
  7. Юридичні послуги по земельних спорах
  8. Юридичні послуги по спадкових справах
  9. Юридичні послуги при оскарженні рішень і дій органів державної влади
  10. Юридичні послуги в разі заподіяння шкоди життю і здоров'ю громадянина
  11. Розповсюджені юридичні консультації

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли і з якими питаннями люди звертаються до лікарів? Список відповідей буде безмежним, але кожне питання зажадає розгорнутого аналізу. Ситуація з питаннями, врегульованими законодавством, має аналогічну природу. При цьому питання в тій чи іншій мірі носять індивідуальний характер і вимагають відповідного підходу. Правові відповіді можуть бути як остаточним рішенням так і тимчасовим компромісом в ситуації, коли це єдиний розумний варіант. Природно, що останнє не завжди буде позитивним результатом. Юридичні послуги як і медичні: надаються в ситуаціях різного ступеня складності.

Компанія «Правові відповіді» надає доступні і побудовані на професіоналізмі юридичні послуги в Омську і Омській області для своїх клієнтів.

Компанія «Правові відповіді» надає доступні і побудовані на професіоналізмі юридичні послуги в Омську і Омській області для своїх клієнтів

Фізичним особам надаються такі юридичні послуги:

  • консультації з питань чинного законодавства Російської Федерації;
  • складання договорів, угод, актів різного ступеня складності;
  • ведення претензійної роботи для врегулювання спірних ситуацій коли це необхідно;
  • підготовка і подача до судів позовів, відгуків, заяв, скарг, клопотань на будь-якому етапі виробництва;
  • представлення інтересів в судах всіх інстанцій при розгляді справ в галузях цивільного, спадкового, сімейного, трудового, житлового, земельного права, а також у справах про адміністративні правопорушення, захисту прав споживачів ;
  • представлення інтересів в рамках виконавчого провадження.

Для індивідуальних підприємців та організацій доступні наступні послуги:

  • абонентське юридичне обслуговування (Обсяг послуги визначається за домовленістю і залежить від потреб клієнта);
  • консультування і складання правових висновків з питань діючого законодавства;
  • складання договорів (попередніх договорів), угод, актів різного ступеня складності;
  • ведення претензійної (досудової) роботи для врегулювання спірних ситуацій;
  • підготовка і подача до судів позовів, відгуків, заяв, скарг, клопотань на будь-якому етапі виробництва;
  • представлення інтересів в арбітражних судах всіх інстанцій при розгляді справ в галузях цивільного, земельного права, а також у справах про адміністративні правопорушення;
  • представлення інтересів в рамках виконавчого провадження.

Якість послуг визначається клієнтом в залежності від поставленого завдання і досягнутого результату. Закон і моральність для юриста вище волі клієнта. Ніякі побажання, прохання чи вимоги клієнта, спрямовані до недотримання закону, не можуть бути виконані юристом.

Російське законодавство динамічно змінюється і доповнюється, в зв'язку з чим багато питань потребують детального вивчення та аналізу Російське законодавство динамічно змінюється і доповнюється, в зв'язку з чим багато питань потребують детального вивчення та аналізу. Моніторинг нормативної бази та судової практики є для юристів професійним заняттям, що дозволяє оцінювати події з боку закону. З інформацією про зміни законодавства, а також публікаціях і аналізі дії норм матеріального і процесуального права можна ознайомитися в розділі новини . Відомості вибираються з офіційних джерел, а їх тлумачення наводиться по можливості також з урахуванням роз'яснень Конституційного Суду України, Верховного Суду РФ або органів виконавчої влади.

В окремому розділі сайту містяться правові відповіді у вигляді коротких консультацій юриста . Сфера питань зачіпає як положення матеріального закону (по галузях права і по предмету (об'єкту) спору), так і процесуальні роз'яснення (терміни і порядок їх відновлення, судові витрати, процесуальні права і обов'язки). Роз'яснення викладені з посиланнями на актуальні на момент консультації норми права і з урахуванням практики судів всіх інстанцій. Так як правозастосовна практика має зміни, то в першу чергу слід керуватися роз'ясненнями Конституційного Суду РФ і Верховного Суду РФ.

Конфіденційність юридичних послуг

Фідуціарні характер взаємодії юриста і клієнта є обов'язковим за сімейними питань (розлучення, розділ майна, визначення порядку спілкування з дітьми) і іншим категоріям справ, пов'язаних з особистістю громадянина. Збереження отриманої інформації юристом також має значення при наданні послуг організаціям, які прагнуть зберегти репутацію і не розголошувати службову, комерційну таємницю. Всі отримані відомості використовуються співробітниками юридичної компанії на благо клієнта, за його згоди на відповідне застосування. Так як в судах доказами можуть бути в тому числі відомості, що становлять таємницю (медичну, комерційну тощо), то при наданні послуг правового характеру інформація повинна бути надана клієнтом заздалегідь, щоб уникнути можливих негативних наслідків.

Юридичні послуги по сімейних спорах

Сімейне законодавство регламентує регулює особисті немайнові (вступ в шлюб і припинення шлюбу) і майнові відносини між членами сім'ї та іншими особами Сімейне законодавство регламентує регулює особисті немайнові (вступ в шлюб і припинення шлюбу) і майнові відносини між членами сім'ї та іншими особами. За загальним правилом розірвання шлюбу проводиться в суді за наявності у подружжя спільних неповнолітніх дітей або якщо один з подружжя ухиляється від розірвання шлюбу в органі реєстрації актів цивільного стану. При розгляді судом питання про розірвання шлюбу одночасно може вирішуватися питання про визначення порядку спілкування з дітьми, стягнення аліментів, а також поділ спільно нажитого майна. Юридичні аспекти при вирішенні такого роду спорів нерозривно пов'язані із з'ясуванням відносин подружжя.

Безпосередньо майнові суперечки між подружжям при розлученні можуть зачіпати інтереси третіх осіб, відповідно суд вправі виділити вимогу про розділ майна в окреме провадження (п Безпосередньо майнові суперечки між подружжям при розлученні можуть зачіпати інтереси третіх осіб, відповідно суд вправі виділити вимогу про розділ майна в окреме провадження (п. 3 ст. 24 СК РФ). Також під час розподілу загального майна подружжя та визначення часток в цьому майні частки подружжя як правило визнаються рівними, якщо інше не передбачено договором між подружжям. При цьому договір про поділ спільного майна здійснюється в простій письмовій формі. Перед судом подружжям або їх кредиторами може бути поставлено питання про визнання договорів недійсними, що може привести до зміни розміру спільно нажитого майна.

Юридичні послуги по трудових спорах
  • самозахист працівниками трудових прав;
  • захист трудових прав і законних інтересів працівників професійними спілками;
  • державний контроль (нагляд) за дотриманням трудового законодавства та інших нормативних правових актів, що містять норми трудового права;
  • судовий захист.

У суді розглядаються трудові спори за заявами працівника, роботодавця чи професійної спілки, що захищає інтереси працівника, у разі незгоди з рішенням комісії по трудових спорах або коли працівник звертається до суду, минаючи комісію по трудових спорах.

Безпосередньо в судах розглядаються трудові спори за заявами:

  • працівника - про поновлення на роботі незалежно від підстав припинення трудового договору, про зміну дати і формулювання причини звільнення, про переведення на іншу роботу, про оплату за час вимушеного прогулу або про виплату різниці в заробітній платі за час виконання нижчеоплачуваної роботи, про неправомірні дії ( бездіяльності) роботодавця при обробці та захисту персональних даних працівника;
  • роботодавця - про відшкодування працівником шкоди, заподіяної роботодавцю, якщо інше не передбачено федеральними законами;
  • про відмову в прийомі на роботу;
  • осіб, які працюють за трудовим договором в роботодавців - фізичних осіб, які є індивідуальними підприємцями, і працівників релігійних організацій;
  • осіб, які вважають, що вони піддалися дискримінації.

Працівник має право звернутися до суду за вирішенням індивідуального трудового спору протягом 3х місяців з дня, коли він дізнався або повинен був дізнатися про порушення свого права, а у спорах про звільнення - протягом 1 місяця з дня вручення йому копії наказу про звільнення або з дня видачі трудової книжки.

Роботодавець має право звернутися до суду по спорам про відшкодування працівником шкоди, заподіяної роботодавцю, протягом одного року з дня виявлення заподіяної шкоди.

Юридичні послуги в сфері транспорту

Безпосередньо транспорт є об'єктом цивільного обороту, щодо якої укладаються договори. Законодавець окремо регулює кожний напрямок транспорту, так як це впливає на права третіх осіб і має свої особливості.

В автомобільному транспорті відшкодування шкоди майну при дорожньо-транспортній пригоді окремо регламентується нормами обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів. Нерідко виникає необхідність юридичних послуг при суперечці зі страховою компанією, так як страхове відшкодування буває заниженим.

Область дорожнього руху передбачає дотримання обов'язкових Правил, порушення яких призводить до відповідальності. Кодекс Російської Федерації про адміністративні правопорушення містить 40 статті з встановленням відповідальності за кожне порушення з покаранням від адміністративного штрафу до арешту.

Юридичні послуги в галузі житлового законодавства

У суді розглядаються в порядку позовного провадження вимоги про виселення, визнання права власності та усунення перешкод в здійсненні користування і володіння майном. Дані суперечки суди вирішують з урахуванням положень Постанови Пленуму Верховного Суду РФ від 02.07.2009 року № 14 «Про деякі питання, що виникли в судовій практиці при застосуванні Житлового кодексу Російської Федерації».

Юридичні послуги з кредитних питань

Законодавство, що регулює порядок надання кредитів і їх використання, має свої особливості і кредитний продукт банків повинен відповідати переліку обов'язкових вимог Законодавство, що регулює порядок надання кредитів і їх використання, має свої особливості і кредитний продукт банків повинен відповідати переліку обов'язкових вимог. З прийняттям закону про споживче кредитування було прояснена багато питань, які раніше вирішувалися тільки в судах і не одноманітно. Кредитний договір є основним документом, за яким можна визначити який обсяг прав і обов'язків існує у сторін. Факт підписання є згодою з усіма умовами, проте дані положення можуть суперечити закону і бути визнані недійсними в суді. Незважаючи загальне правило, що зобов'язання повинні виконуватися сторонами, існує судова практика з окремих питань, де позичальник може не оплачувати заборгованість за кредитним договором. Наприклад, якщо кредитним договором передбачається право банку списувати кошти з розрахункового рахунку позичальника в рахунок погашення заборгованості за кредитним договором в безакцептному порядку, але банк не реалізовує це право, незважаючи на наявність на рахунку позичальника достатньої суми, а згодом визнається банкрутом, в результаті чого позичальник не може скористатися коштами на зазначеному рахунку, то суд відмовляє у позові конкурсного керуючого про стягнення заборгованості за кредитним договором. Такі дії можуть бути кваліфіковані судом як зловживання правом.

Юридичні послуги по земельних спорах

Земельна ділянка належать до майна, права на яке підлягає обов'язковій державній реєстрації Земельна ділянка належать до майна, права на яке підлягає обов'язковій державній реєстрації. Видача громадянину або організації кадастрового паспорта на земельну ділянку в деяких випадках не означає, що зазначені суб'єкти є власниками земельної ділянки в межах (розмірах), зазначених в кадастровому паспорті. З різних причин можливі розбіжності з відомостями з правовстановлюючих документів на земельну ділянку. У таких випадках при порівнянні фактичних меж земельної ділянки до правовстановлюючого документа на нього виключне значення набуває поділ земельної ділянки. Зазначені протиріччя виправити як «технічну помилку» без звернення до суду не представляється можливим. При цьому правильний вибір способу захисту прав у суді повинен бути доведений зацікавленою особою. В іншому випадку ситуація з розбіжностями відомостей не отримає як мінімум правової визначеності і не дозволить в повному обсязі реалізувати права власника (іншого титульного власника) земельної ділянки.

Будь-які дії, що порушують права на землю громадян і організацій, можуть бути припинені шляхом:

  • визнання недійсними не відповідають законодавству актів виконавчих органів державної влади або актів органів місцевого самоврядування;
  • призупинення виконання не відповідають законодавству актів виконавчих органів державної влади або актів органів місцевого самоврядування;
  • призупинення промислового, цивільно-житлового та іншого будівництва, розробки родовищ корисних копалин і торфу, експлуатації об'єктів, проведення агрохімічних, лісомеліоративних, геолого-розвідувальних, пошукових, геодезичних та інших робіт в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України;
  • відновлення становища, яке існувало до порушення права, і припинення дій, що порушують право або створюють загрозу його порушення.
Юридичні послуги по спадкових справах

Спадкові відносини врегульовані в Цивільному кодексі РФ де визначено коло спадкоємців, порядок і строки прийняття спадщини, склад спадкового майна Спадкові відносини врегульовані в Цивільному кодексі РФ де визначено коло спадкоємців, порядок і строки прийняття спадщини, склад спадкового майна. послуги юриста при спадкових спорах можуть знадобитися зацікавленій особі, чиї права будуть порушені при оформленні прав або при наявності правової невизначеності.

До складу спадщини входить належало спадкодавцеві на день відкриття спадщини майно, зокрема:

  • речі, включаючи гроші та цінні папери;
  • майнові права (в тому числі права, що випливають з договорів, укладених спадкодавцем, якщо інше не передбачено законом або договором; виняткові права на результати інтелектуальної діяльності або на засоби індивідуалізації; права на отримання присуджених спадкодавцеві, але не отриманих їм грошових сум);
  • майнові обов'язки, в тому числі борги в межах вартості перейшов до спадкоємців спадкового майна.

Смерть поручителя за кредитним договором не належить до тих обставин, з якими закон пов'язує можливість припинення поручительства. Тобто в разі смерті поручителя його спадкоємці за умови прийняття ними спадщини солідарно відповідають перед кредитором іншої особи за виконання останнім його зобов'язань повністю або в частині, але кожен з таких спадкоємців відповідає в межах вартості успадкованого ним майна.

Юридичні послуги при оскарженні рішень і дій органів державної влади

До оспорюваним рішенням відносяться як акти органів державної влади, так і органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, державних, муніципальних службовців та прирівняних до них осіб, прийняті одноосібно або колегіально, що містять владне волевиявлення, породжує правові наслідки для конкретних громадян і організацій До оспорюваним рішенням відносяться як акти органів державної влади, так і органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, державних, муніципальних службовців та прирівняних до них осіб, прийняті одноосібно або колегіально, що містять владне волевиявлення, породжує правові наслідки для конкретних громадян і організацій. Зазначені рішення можуть бути прийняті як в письмовій, так і в усній формі. При цьому, письмове рішення приймається як у встановленій законодавством певній формі, так і в довільній. До дій органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, державних або муніципальних службовців відноситься владне волевиявлення названих органів і осіб, що не прибраний в форму рішення, але спричинило порушення прав і свобод громадян та організацій або створило перешкоди до їх здійснення. До дій, зокрема, відносяться виражені в усній формі вимоги посадових осіб органів, які здійснюють державний нагляд і контроль. До бездіяльності відноситься невиконання зазначеними органами та службовцям обов'язку, покладеного на них нормативними правовими та іншими актами, що визначають повноваження цих осіб. До бездіяльності, зокрема, відноситься нерозгляд звернення заявника уповноваженою особою.

Підставою до задоволення заяви про оскарження рішення при наданні юридичних послуг може служити негативну відповідь хоча б по одному з наступних питань:

  • чи має орган (особа) повноваження на прийняття рішення або вчинення дії.
  • дотриманий порядок прийняття рішень, вчинення дій органом або особою в тому випадку, якщо такі вимоги встановлені нормативними правовими актами (форма, терміни, підстави, процедура та т.п.). При цьому слід мати на увазі, що про незаконність оскаржуваних рішень, дій (бездіяльності) свідчить лише істотне недотримання встановленого порядку.
  • чи відповідає зміст оскаржуваного рішення, вчиненого дії (бездіяльності) вимогам закону та іншого нормативного правового акта, що регулюють дані правовідносини.

Юридичні послуги в разі заподіяння шкоди життю і здоров'ю громадянина

Цивільні справи у спорах про відшкодування шкоди, заподіяної життю або здоров'ю громадянина, підвідомчі судам загальної юрисдикції Цивільні справи у спорах про відшкодування шкоди, заподіяної життю або здоров'ю громадянина, підвідомчі судам загальної юрисдикції. Зазначені справи, в тому числі про компенсацію моральної шкоди при заподіянні шкоди життю або здоров'ю громадянина, відповідно до статей 23 і 24 ЦПК РФ підсудні районним судам.

Встановлена ​​в ст. 1064 ЦК України презумпція вини заподіювача шкоди передбачає, що докази відсутності його провини повинен представити відповідач. Потерпілий же представляє докази, що підтверджують:

  • факт каліцтва чи іншого ушкодження здоров'я (наприклад, факт заподіяння шкоди в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю відповідача);
  • розмір заподіяної шкоди;
  • докази того, що відповідач є заподіювача шкоди або особою, в силу закону зобов'язаним відшкодувати шкоду.

При цьом в силу ст. 1079 ГК РФ шкоду, заподіяну життю чи здоров'ю громадян діяльністю, що створює підвищену небезпеку для оточуючих (джерелом підвищеної небезпеки), відшкодовується власником джерела підвищеної небезпеки незалежно від його провини.

Розподіл судових витрат за юридичні послуги

Процесуальне законодавство містить правила, за якими витрати одного боку за надані юридичні послуги підлягають компенсації іншою стороною, навіть якщо в особі останньої виступає Російська Федерація.

Статтею 110 АПК РФ передбачено, що судові витрати, понесені особами, які беруть участь у справі, на користь яких ухвалено судовий акт, стягуються арбітражним судом з боку. У разі, якщо позов задоволено частково, судові витрати відносяться на осіб, які беруть участь у справі, пропорційно розміру задоволених позовних вимог. Витрати на оплату послуг представника, понесені особою, на користь якої прийнято судовий акт, стягуються арбітражним судом з іншої особи, що бере участь у справі, в розумних межах.

Статтями 98, 100 ЦПК України встановлено, що стороні, на користь якої ухвалено рішення, суд присуджує з другої сторони понесені нею і документально підтверджені судові витрати, за винятком випадків, передбачених частиною другою статті 96 ГПК РФ. У разі, якщо позов задоволено частково, зазначені судові витрати присуджуються позивачеві пропорційно до розміру задоволених судом позовних вимог, а відповідачеві пропорційно до тієї частини позовних вимог, в якій позивачеві відмовлено. Стороні, на користь якої ухвалено рішення, за її письмовим клопотанням суд присуджує з другої сторони витрати на оплату послуг представника в розумних межах.

В адміністративному праві питання судових витрат за юридичні послуги дозволений в Постанові Пленуму Верховного Суду РФ від 24.03.2005 року «5« Про деякі питання, що виникають у судів при застосуванні Кодексу Російської Федерації про адміністративні правопорушення »за яким витрати на оплату праці адвоката або іншої особи , який брав участь у провадженні у справі в якості захисника, що не віднесені до витрат по справі про адміністративне правопорушення. Оскільки в разі відмови в залученні особи до адміністративної відповідальності або задоволення його скарги на постанову про притягнення до адміністративної відповідальності винної особи заподіюється шкода в зв'язку з витратами на оплату праці особи, надавав юридичну допомогу, ці витрати на підставі статей 15, 1069, 1070 ДК РФ можуть бути стягнуті на користь цієї особи за рахунок коштів відповідної скарбниці (казни Російської Федерації, скарбниці суб'єкта Російської Федерації).

Розповсюджені юридичні консультації

«Наша робота заощаджує Ваш час, і utere temporibus, propere nam cuncta senescunt».

«Наша робота заощаджує Ваш час, і utere temporibus, propere nam cuncta senescunt»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online