юридична допомога при покупці недвіжімостіАдвокат Харків доступна вартість, Харків послуги адвоката, юридичні консультації, юридична допомога адвокат Максим Столяров

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасні види шахрайства з нерухомістю

Досить часто в новинах МВС проходить інформація, що ті чи інші громадяни в результаті дії аферистів втратили свої квартири та іншу нерухомість. І з кожним днем ​​такі «новини» з'являються все частіше і частіше, а діяльність професійних шахраїв стає все витонченішими і витонченішими, придумуються все нові і нові способи виманювання нерухомості у довірливих громадян. Коли вас обдурили на невелику суму грошей, вручивши непотрібну річ, - відчуття неприємне, але не трагічне, але коли в результаті діяльності зловмисників ви залишаєтеся на вулиці або втрачаєте всі свої заощадження - можуть і руки опуститися.
Щоб заздалегідь захистити себе від подібних посягань варто провести ретельну юридичну перевірку і осіб, з якими ви вступаєте в ділові відносини і майна, яке буде продаватися або купуватися. Можна звернутися до адвокату або юристу , Яким ви довіряєте.

Навіть якщо ви не поскупилася на професіоналів, все одно варто знати перелік сучасних афер, якими користуються злочинці, щоб і самостійно розкусити їх.

1. Проведення угод з майном, використовуючи підроблені документи.

Один з найпоширеніших методів. Підробляється все: паспорта, документи на майна, рішення суду, державні документи, бланки нотаріусів, друку. Головне показати громадянину підроблені документи на нерухомість, отримати гроші і зникнути, залишивши нинішньому «власнику» головний біль і проблеми.

2. Продаж нерухомості з проблемним хвостом.

Покупцеві показують документи, які в порядку, відбувається угода, а потім виявляється, що квартира є заставним майном у банку і банкіри хочуть її отримати. Починаються довгі судові тяжби, які можуть закінчитися і не на вашу користь, в кращому випадку вам повернуть гроші. У квартиру може бути вписана людина, яка стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері, після здійснення угоди його родичі подадуть в суд про визнання угоди недійсною - підсумок буде не на користь вас.

3. Оренда нерухомості «з секретом».

Підписуючи договір про оренду, ви напевно впевнені. Що він повністю вас захистить, але ... Приміщення просто можуть захопити або здано в оренду іншій особі або фізичним неможливо в нього в'їхати. Підсумок простий! Довгі судові розгляди, ніби й правота на вашому боці, але не все вирішується так швидко і просто, тому що продумано заздалегідь шахраями. Ви виграєте, але здорово зіпсувати.

4. Збір задатків за нерухомість.

Даний вид шахрайства набув значного поширення при угодах серед громадян. Шахраї збирають задатки з усіх, з кого можуть їх отримати за квартиру, тому продають її першому, хто приніс гроші і зникають. Юристи рекомендують оформляти факт передачі грошей нотаріально, а не простим завдатком. Нерідкі випадки навмисного зриву угоди, коли гроші повертаються в тій сумі, яка вказана в паперах - всі доплати, переплати, комісії вам ніхто не поверне.

Якщо ви прийняли рішення купувати квартиру, то навіщо завдаток взагалі? Оголосити своє рішення власнику і готуйтеся до операції, а якщо не прийняли рішення, то і завдаток не потрібен.

Як говорили класики: «Порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих». Агенти з нерухомості рідко ретельно перевіряють нерухомість, виставлену на продаж. Як правило, вони перевіряють відсутність боргів по комунальних платежах, візуально переглядають документи та реєстри. Експерти рекомендують самостійно зайнятися перевіркою документів - ви ризикуєте своїми грошима і ступінь ризику необхідно знизити. У деяких складних ситуаціях краще звернутися до професійних юристів або адвокатам, вони можуть вказати на особливості, які не видно пересічному громадянину. Тільки отримавши повну інформацію про продавця і про об'єкт, ви зможе мінімізувати ступінь ризику. Порядний продавець сам буде йти вам на зустріч, але дивіться, щоб він йшов на вашу шляху перевірок, а не намагався вести по своєму, в якому може критися обман.

Якщо ви сумніваєтеся, завжди звертайтеся до професійних адвокатів або юристам!

джерело Сучасні види шахрайства з нерухомістю

Якщо ви прийняли рішення купувати квартиру, то навіщо завдаток взагалі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online