Сімейне право

  1. Шлюби і розлучення
  2. Розподіл майна
  3. шлюбні договори
  4. встановлення батьківства
  5. оформлення заповітів
  6. встановлення опіки
  7. Усиновлення дитини в Ізраїлі
  8. Запис на консультацію онлайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сімейне право в Ізраїлі стоїть осібно і не має аналогів в світі. Регулюванням сімейних правовідносин займаються в більшості випадків дві інстанції - Сімейний суд і релігійні суди.

До того ж, всередині сімейні, родинні стосунки - це надто делікатна і складна тема, і до вирішення такого роду питань і конфліктів необхідно підходити з максимальною обережністю і професіоналізмом, так як порушуються інтереси багатьох людей, в тому числі дітей.

Саме відповідно до такого принципу працюють співробітники адвокатської компанії «Коваленко & Зернопольскій і партнери», щодня займаючись врегулюванням суперечок в області шлюбів і розлучень, опіки та усиновлення дітей, аліментів і т.д. У компанії «Коваленко & Зернопольскій і партнери» клієнтам допоможуть у вирішенні таких складних і заплутаних питаннях, як оформлення та отримання спадщини, вирішення майнових конфліктів, суперечок про власність, в тому числі, що знаходиться за кордоном, оспорювання рішень соцслужб і т.д.

Ми не уникаємо складних, неоднозначних справ, на нашому рахунку безліч виграних процесів і вдячних клієнтів.

Ми спеціалізуємося на наступних проблемах, пов'язаних з сімейними конфліктами:

Шлюби і розлучення

Ізраїльське законодавство, покликане врегулювати питання, що стосуються бракв (а особливо розлучення) є найскладнішим в світі. Пояснюється ця ситуація тим фактом, що в Ізраїлі паралельно функціонують дві інстанції, призначені для вирішення сімейних питань - цивільний і релігійний суд.

В результаті подібної подвійності врегулювання шлюбних взаємин спочатку є досить складним і заплутаним процесом, особливо для пар, які проживають без укладення шлюбу, або для змішаних пар. Практика показує, що найкращим виходом для людей, яким необхідно розібратися в ситуаціях, пов'язаних з шлюбом або розлученням, буде звернутися за допомогою до адвоката.

Розподіл майна

Під час поділу власності пари необхідна допомога адвоката. Ця проста істина іноді усвідомлюється надто пізно. Занадто багато в цьому питань умов, правил і винятків з правил. Цивільний це шлюб або релігійний, чи зареєстрована пара чи ні, наявність дітей, роботи і іншого майна - все це, і навіть дата укладення шлюбу має значення, коли постає питання, як розділити майно!

Поради адвоката по розділу майна вельми часто допомагають зберегти мільйони, або просто можуть полегшити і без того хворобливу процедуру розлучення, вирішивши питання про розподіл без конфліктів, до обопільної згоди подружжя, дозволивши їм залишитися в хороших відносинах після розлучення.

шлюбні договори

Яку б форму шлюбу не вибрала пара, рекомендується укласти шлюбний договір при його реєстрації. Основною метою, якої служить наявність шлюбного договору - це заздалегідь обумовити порядок розпорядження і управління майном пари в період шлюбних відносин, або його розділ в разі, якщо сімейне життя закінчиться розлученням.

Складання шлюбного договору за допомогою адвоката - це зрілий і розумний крок перед одруженням (також договір можна укласти і перебуваючи в шлюбі). Укладення шлюбного договору забезпечить подружжю гарантії повернення свого майна після розлучення. У разі відсутності шлюбного контракту при розірванні шлюбу подружжя все ділять порівну, навіть якщо хтось з подружжя не заробив за роки шлюбу ні шекеля.

встановлення батьківства

Для такої делікатної процедури як встановлення батьківства, існують різні причини. Іноді це відмова батька визнати дитину, іноді, навпаки, батько наполягає на визнанні його батьком, іноді це необхідно для аліментів, іноді для вирішення спадкових питань, іноді для репатріації. Загальним в даній темі є одне - подати подібне прохання без адвоката практично неможливо.

Адвокат також буде потрібно на інших стадіях цієї складної процедури - аналіз ДНК для встановлення батьківства проводиться в Ізраїлі виключно за рішенням Сімейного суду. Результати генетичної експертизи зарубіжних лабораторій ізраїльським судом не приймаються. Якщо особа, якій необхідно пройти подібний аналіз знаходиться за кордоном, то суд задіє дипломатичну пошту.

оформлення заповітів

Заповіт є виключно дією особистого характеру. Одна з особливостей ізраїльського законодавства - це головування спадкоємців заповітом перед спадщини за законом. Тобто, якщо клієнт бажає розпорядитися своїм майном на власний розсуд, йому необхідно задуматися про таку процедуру як оформлення заповіту.

Адвокат, який займається цим питанням, підкаже як правильно оформити заповіт, складе текст зі слів заповідача і в присутності свідків, в загальному, гарантує дотримання всіх формальностей, встановлених законом для таких випадків, забезпечить законність заповіту і виключить будь-яку ймовірність оскарження заповіту в майбутньому.

встановлення опіки

Опікунство може бути оформлено над дітьми, інвалідами та недієздатними громадянами, тобто тоді, коли особа не може піклується про себе самостійно. Також часто позов про опікунство подається родичами літньої людини або тяжкохворого родича.

У будь-якому випадку вирішення питання про опікунство на увазі під собою взаємодію з держорганами, органами опіки, соціальними службами тощо, подолання безліч бюрократичних бар'єрів і процедур. І для того, щоб подібні питання вирішити ефективно і швидко найрозумнішим буде вдатися до допомоги адвоката.

Усиновлення дитини в Ізраїлі

Необхідно почати з того, що усиновлення дитини в Ізраїлі - це надзвичайно складна процедура. Маються на увазі і багаторічні черги, і численні бюрократичні перепони, необхідність незліченних зустрічей з психологами, соцпрацівниками і біологічними батьками дитини, а також більш ніж серйозні вимоги до усиновителів.

Виняток зроблено лише для усиновлення всередині родини, а й цей процес не такий простий, і складнощів в ньому теж досить. Підтримка кваліфікованого, досвідченого адвоката з усиновлення дуже важлива при вирішенні подібних питань і є одним з основних умов для швидкого, наскільки це можливо, і успішного закінчення процедури усиновлення.

Запис на консультацію онлайн

Цікаві та корисні статті по темі Сімейне право

  • Сімейне право в Ізраїлі стоїть осібно і не має аналогів в світі 10 правил при розлученні за згодою обох подружжя

    1.Развод з двосторонньої угоди. Випадки, коли подружжя психологічно однаково готові до процедури розлучення, вважаються найкращими, як в моральному, так і в матеріальному плані. Тут важливо, що обоє з подружжя в стані досить адекватно сприймати дійсність і є можливість уникнути можливих суперечок і сварок. При взаємодії подружжя, які збираються розірвати шлюб, з'являється можливість звернутися за необхідною консультацією в юридичну службу або за професійною допомогою до психолога, який займається питаннями розлучення. Взаємодія між подружжям допомагає зберегти сили і засоби, а також прискорити вирішення будь-яких інших виникають в процесі розлучення питань. Всі разом, це матиме позитивний вплив на захист інтересів, як батьків, так і дітей.

    У категорії: Прочитано 9932 раз Детальніше →

  • 10 фактів, які необхідно знати про спадщину

    1. Заповіт. Кожен має право самостійно прийняти рішення про розподіл свого майна після його смерті і позначити це в заповіті. Це принципова позиція суддів при розглядах, пов'язаних зі спадковими справами - визнання права будь-якої людини залишити вказівки, що стосуються долі його майна після того, як його не стане.

    У категорії: Прочитано 5264 раз Детальніше →

  • Шлюбний договір

    1. Прийнявши рішення про укладення шлюбу, йдіть до фахівця-адвокату за сімейними питань. Він посприяє Вам в грамотному складанні шлюбного договору. Разом з цим, не слід забувати, що дана категорія договорів підлягає затвердженню в суді у сімейних справах.

    У категорії: Прочитано 2318 раз Детальніше →

  • Розділ майна при розлученні

    1. Прийнявши рішення про розлучення, подружжя, як правило, також мають намір розділити майно, придбане за час існування шлюбу. Не рідко, один з подружжя намагається створити ситуацію, при якій його друга половина залишиться в програшному положенні після розлучення. Щоб цього не допустити, необхідно підготуватися до такого нелегкого процесу, як розділ, і продумати всі свої дії.

    У категорії: Прочитано 2906 раз Детальніше →

  • Шлюб і отримання громадянства Ізраїлю

    Сьогодні, в добу глобалізації, все більша кількість жителів Ізраїлю знаходять свою другу половину за кордоном. З рідкості такі випадки перейшли в розряд буденних речей, до того ж Ізраїль, з його історичними та культурними особливостями, є країною, громадяни якої дуже часто і охоче вступають в шлюбні відносини з іноземними громадянами. Проблеми починаються в ситуації, коли у другій половини відсутні єврейське коріння, а, відповідно, і немає права на репатріацію. При такому розвитку подій, у пар можуть бути різні цілі, адже деякі вважають за краще перед офіційною реєстрацією відносин пожити деякий час разом, інші - вже готові зв'язати себе шлюбними узами, але, проблеми у них дуже схожі.

    У категорії: Прочитано 3 раз Детальніше →

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online