У Німеччині збираються прирівняти Google і Facebook до операторів зв'язку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Така ініціатива накладе на IT-гігантів додаткові зобов'язання.

Така ініціатива накладе на IT-гігантів додаткові зобов'язання

Діяльність технологічних корпорацій Google і Facebook в Німеччині збираються регулювати тими ж законами, які відносяться до телекомунікаційним компаніям. Фактично їх мають намір прирівняти до операторів зв'язку. На думку фахівців, так буде справедливіше. З даною ініціативою виступають співробітники федерального мережевого агентства Німеччини Bundesnetzagentur. Чиновники переконані, фірми, що організовують комунікації в віртуальному просторі, зобов'язані підкорятися тим же нормативним актам, що і прості оператори.

Представники Bundesnetzagentur не розуміють, чому комунікаційні компанії повинні зважати на вимоги уряду різних держав, а Google і Facebook немає. У Німеччині в 2014 році зажадали, щоб Gmail оформили як оператора зв'язку. Google відмовилася це робити. В результаті Bundesnetzagentur подала на IT-гіганта заяву зі скаргою до суду. Цей документ досі знаходиться на розгляді служителів Феміди.


Дмитро Домогаров

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online