Вантажоперевезення з Європи від Соло Логістик

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будь-яка угода може вважатися успішною тільки тоді, коли придбаний або проданий товар буде знаходитися в кінцевому пункті призначення. Тільки після того як товар вивантажений, підрахований і перевірений, можна сміливо сказати «Робота виконана. Всім дякую". Як правило, до настання цього приємного моменту, відправникудоводиться втратити досить нервових клітин, постійно контролюючи процес міжнародної вантажоперевезення і засвідчити, що доставка вантажу з Європи в Росію йде за планом.

Одним словом, вантажоперевезення з Європи в Росію - це комплекс заходів по переміщенню товару клієнта зі складу продавця в одній з європейських країн на склад покупця в нашій країні. Настійно радимо, не вдаватися в усі подробиці та тонкощі, а передати дані турботи нашим фахівцям. Ми пропонуємо вам забути про проблеми, складнощі і втрати грошей, а також заощадити свої сили на щось важливіше. З моменту відправки вашого замовлення до його вивантаження в кінцевій точці, компанія «Соло Логістик» готова стати повним опікуном і турботливим перевізником, який не дозволить зірватися вашим термінів і планам. Інакше кажучи, компанія «Соло Логістик» готова виконати для вас перевезення з Європи від А до Я. Одним з основних напрямків нашої роботи є - доставка вантажів з Німеччини .

Так чому ж саме «Соло Логістик» гідна того, щоб взяти на себе всю роботу по забезпеченню безпеки та екстреної доставки вантажу з Європи в Росію Так чому ж саме «Соло Логістик» гідна того, щоб взяти на себе всю роботу по забезпеченню безпеки та екстреної доставки вантажу з Європи в Росію? Чому саме ми стали тією логістичною компанією, до якої постійно звертаються старі і приходять нові клієнти? Відповідь проста - ми пропонуємо вам не просто список наших переваг перед конкурентами, але чіткий і аргументовану перелік фактів, які внесуть повну ясність у це питання.

1

Економія коштів і часу

Економія зі звичайною логістичною компанією на увазі, що вам підберуть найбільш дешевий і далеко не завжди зручний маршрут. Економія виразиться в тому, що вам можуть дати не зовсім якісну техніку або звернутися до перевізника, який страждає від нестачі замовлень. Як ви розумієте, тільки компанії з вадою зазвичай страждають від нестачі замовлень і беруться за будь-яку оплачувану роботу.

Економія з «Соло Логістик» має на увазі, що наші фахівці витратять стільки часу, скільки потрібно, але знайдуть для вас найкращі варіанти. Наприклад доставка вантажу з Швеції в Росію. Завдяки тому, що ми маємо кристально чисту репутацію, провідні перевізники надають нам значні знижки. Природно, ці знижки розповсюджуються і далі на наших клієнтів.

Наша винагорода в середньому становить 3.5% від ставки фрахту, при цьому ми беремося безкоштовно допомогти вам з перевіркою і оформленням документів, що значно полегшить і спростить автомобільне перевезення з Європи.

2

Високий рівень сервісу

У звичайній компанії на погляди сповнені любові і обожнювання, зазвичай можуть розраховувати лише великі замовники або ж ті, хто приніс транспортної компанії значний прибуток. Як правило, спілкування з клієнтом обмежується лише виконанням дрібних посередницьких функцій і черговими фразами, типу «Товар в дорозі. Чекайте ». Дрібним же і середнім замовникам найчастіше просто не виявляється того уваги, на яке вони мають повне право претендувати. Ми перевозимо як генеральні, так і збірні вантажі.

Високий рівень сервісу з «Соло Логістик» - це гарантоване ставлення до кожного клієнта компанії як до VIP-персони. Ми чудово розуміємо, що вантажоперевезення з Європи в Росію є не найпростішим заходом, а тому намагаємося зробити максимально комфортним час очікування товару. Для нас немає ні великих, ні середніх, ні дрібних клієнтів. Всі клієнти для нас - бажані роботодавці, завдяки яким ми ростемо і розвиваємося. Природно, що для того, щоб догодити нашим замовникам, ми йдемо на багато що. Коли б ви до нас не звернулися, ми не тільки дамо всю вичерпну інформацію, але і проконсультуємо з будь-якого профільного питання. З нами просто, дуже комфортно і спокійно, а це немало, погодьтеся!

3

Надійність і безпека

У цьому розділі буде тільки один пункт. Ми не будемо вказувати принципи забезпечення безпеки вантажів в інших компаніях, оскільки у нас вони все одно краще. З «Соло Логістик» ваш вантаж буде повністю застрахований, що є дуже важливим фактором. Крім того, з нами доставка вантажів з Європи буде проведена «до дверей». Якщо потрібно, ми готові супроводжувати ваш товар в будь-яку точку країни, забезпечивши багатоетапну доставку. Ваші проблеми закінчуються тоді, коли ви набираєте номер телефону компанії «Соло Логістик». Далі за справу беремося ми, а вже ми не підведемо!

Так чому ж саме «Соло Логістик» гідна того, щоб взяти на себе всю роботу по забезпеченню безпеки та екстреної доставки вантажу з Європи в Росію?
Чому саме ми стали тією логістичною компанією, до якої постійно звертаються старі і приходять нові клієнти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online