Які дозволи необхідні для перевезення негабаритних вантажів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перевезення негабаритних вантажів автотранспортом можуть здійснюватися тільки при наявності спеціальних дозволів. Отримати дані дозволу - справжня проблема для того, хто раніше не займався подібними операціями. Саме тому при необхідності транспортування негабариту найкраще звернутися в компанію, що спеціалізується на наданні подібних послуг. Наприклад, в «РосТрансАльянс» .

У правилах дорожнього руху є цілий розділ (п. 23.5), що регламентує всі аспекти здійснення подібних перевезень. І перевезення негабаритних вантажів автотранспортом повинні здійснюватися тільки в повній відповідності з цими правилами. В іншому випадку водієві і організації буде пред'явлений великий штраф.

сам процес отримання обов'язкових дозволів складається з декількох етапів. В першу чергу, необхідно написати заяву за зразком, він є в додатку №4 спеціальної інструкції. До даної заяви необхідно прикласти досить великий пакет документів. Причому вони повинні бути складені і оформлені повністю відповідно до вимог спеціальних органів.

До заяви потрібно додати схематичні креслення вантажу, його загального вигляду. Кожна деталь повинна бути максимально якісно відображена на кресленні. До креслень обов'язково додається специфікація, що відображає всі важливі моменти. Також в специфікації вказуються точні габаритні розміри вантажу, перевезення якого буде здійснена. Не менш важливо достовірно вказувати в документах параметри і характеристики техніки, яка буде використана для виконання транспортування вантажу. Також повинні бути в письмовому вигляді оформлені адреси, в яких відбувалася навантаження і розвантаження негабариту. Докладний маршрут повинен бути присутнім в наданому пакеті документів. Необхідно бути впевненим, що вся інформація правдива і достовірна. В іншому випадку її невідповідність дійсності буде встановлено на найближчому посту ДПС.

У додатку за №3 озвучені органи, в які необхідно подавати заяву в комплекті з необхідним пакетом документів. Якщо перевезення негабаритних вантажів автотранспортом виконуються в межах одного регіону, досить звернутися в органи дорожнього регулювання місцевого значення. Якщо перевезення здійснюються за двома або більше регіонах, то необхідно звертатися в Міжрегіональну дирекцію управління автомобільними дорогами.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online