Гідроізоляція Аквастоп (AquaStop): ціна, інструкція і витрата

  1. особливості продукту
  2. основні переваги
  3. нюанси застосування
  4. Обробка пошкоджених поверхонь
  5. Витрата і ціна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гідроізоляція аквастоп є одним з представників ефективних засобів захисту будівель від проникаючої вологи. Не секрет, що багато в чому результат гідроізоляції залежить від якості застосовуваних матеріалів. Сьогодні ми розглянемо гідроізоляцію Автостоп, її особливості та спосіб застосування.

Зміст статті

особливості продукту

Гідроізоляція аквастоп є одним з представників ефективних засобів захисту будівель від проникаючої вологи

Фото процесу гідроізоляції

  1. Гідроізоляцію Аквастоп випускають в різних модифікаціях.
  2. Це обмазувальної тип гідроізоляційного матеріалу, виконаний у вигляді порошку. Його необхідно розвести з водою, що дозволяє отримати склад для покриття поверхонь. Він сприяє утворенню на обробленої площі водовідштовхувальним плівки.
  3. З Аквастоп можна обробляти ділянки різного ступеня складності та конструкції.
  4. Відмінно показує себе як гідроізолятор поверхонь, які регулярно піддаються динамічним навантаженням.
  5. Матеріал взаємодіє з різними видами покриттів - піноблоки, бетонні, кам'яні поверхні.
  6. У складі гідроізоляції Аквастоп відсутні шкідливі компоненти, тому ними допускається обробляти ємності для зберігання питної води.
  7. Є концентровані і готові до застосування різновиди Аквастоп.
  8. Деякі види складів містять компоненти, що перешкоджають процесам гниття.

основні переваги

Чим Аквастоп заслужив таку популярність як гідроізоляційний матеріал? Своїми перевагами. Вони відносяться до ізоляції Аквастоп всіх різновидів, включаючи Геркулес.

  • Гідроізоляцією Аквастоп Геркулес та іншими видами можна забезпечити якісне покриття навіть при його забрудненні і наявності води на поверхні. Це дозволяє уникати тривалого процесу сушіння поверхні, що економить час і сили;
  • Геркулес наноситься швидко, процес обробки поверхонь не сполучений з якимись труднощами. Роботу легко виконати своїми руками без використання спеціалізованих пристроїв;
  • Усуває дефекти на ділянках розриву, сприяє захисту від напору рідини, справляється з впливом високого тиску. Так Аквастоп відмінно виконує завдання з аварійного усунення проблем;
  • Термостійкість - це ще одна важлива перевага;
  • Стійкість до механічних пошкоджень;
  • Застосування гідроізоляційного матеріалу Аквастоп сприяє зниженню витрат на клей і лакофарбові склади при подальшій обробці гідроізольований поверхні.

нюанси застосування

Фото процесу гідроізоляції

Сьогодні найбільшою популярністю користуються склади Геркулес і Перфекта у виконанні Аквастоп. Такими сумішами обробляються різні поверхні:

  • фундамент;
  • Підвальні приміщення;
  • стіни;
  • балкони;
  • Цегляні кладки;
  • Оштукатурені поверхні;
  • Бетонні плити;
  • Стяжки.

Щоб гідроізоляційний порошок Аквастоп продемонстрував максимум своїх можливостей, необхідно вивчити особливості застосування даного матеріалу.

  1. Підготуйте підставу для подальшого нанесення суміші Геркулес або іншого обраного гідроізоляційного продукту Аквастоп. Для цього постарайтеся максимально якісно зачистити поверхню, щоб забезпечити ефективне зчеплення з гідроізоляцією. На підставі не повинно бути гострих кутів, тріщин і щілин.
  2. Приготуйте суміш Аквастоп. Якщо ви використовуєте суміш Геркулес або Перфекта, просто погляньте на упаковку. До кожного типу гідроізоляційного порошку виробник надає інструкцію з виготовлення суміші. Полягає процес приготування в перемішуванні сухого складу з чистою водою. Щоб гідроізоляційний матеріал придбав необхідні параметри, заміс виконуйте електричним дрилем з насадкою.
  3. Готуйте таку кількість суміші, яку ви зможете виробити за 3 години. Після 3 годин гідроізоляція стає непридатною, втрачає свої експлуатаційні характеристики. Додавати в неї воду не можна, це не поверне колишні параметри складу.
  4. Наносити гідроізоляцію потрібно шпателем або пензликами. Перед цим оброблювана поверхня обов'язково змочується водою.
  5. Дотримуйтесь певним етапам. Наноситься перший шар, який повинен повністю висохнути. Зазвичай на це йде від 18 годин. Після наноситься другий шар, тільки тепер інструментом для нанесення гідроізоляції потрібно рухати перпендикулярно рухам при першому шарі. Якщо ви використовували пензлики, тоді буде потрібно третій шар, паралельний першому.
  6. Дотримуйтесь певну товщину кожного шару - близько 4 міліметрів.
  7. Дотримуйтеся рекомендованого температурного режиму всередині приміщення. Аквастоп відмінно працює в межах від 5 до 25 градусів тепла.

Обробка пошкоджених поверхонь

Продукт Аквастоп, який називається Puder Ex, рекомендований до застосування на пошкоджених поверхнях. Щоб позбутися від тріщин, через які просочується волога, дотримуйтесь наступну послідовність ваших дій.

  • Одягніть обов'язково гумові рукавички, у яких є гладка поверхня;
  • Перед нанесенням «пудри» розмішувати її з водою або іншими розчинниками не потрібно;
  • Візьміть в руку невелику кількість пудри, стисніть її в руці з рукавичкою, зачекайте кілька секунд і швидко розмістіть на пошкодженій ділянці;
  • Маса з пудри Аквастоп покриває пошкоджену зону і площа біля неї;
  • Руки не прибирайте протягом 10 секунд, щоб пудра просочилася вологою. Вона моментально твердне, створює надійне зчеплення з поверхнею;
  • Так ви зможете позбутися від незначних пошкоджень, через які спостерігаються протікання. Плюс це сприяє зміцненню поверхні для її подальшої обробки гідроізоляцією;
  • Якщо волога проступає на більш значних за розмірами ділянках, візьміть порошок і розітріть його по поверхні, працюючи тильною стороною долоні. Здійснюйте вертикальні руху, що дасть можливість обробити пошкоджену ділянку рівномірно. Після цього можна приступати до нанесення основного шару гідроізоляції від Аквастоп.

Витрата і ціна

Важливу роль для більшості покупців грає вартість будівельних і оздоблювальних матеріалів. Хоча все запевняють, що на них економити не можна, не завжди є можливість придбати найдорожчі вироби.

Але висока ціна - це ще не гарантія відповідної якості. Гідроізоляційна продукція Аквастоп не відноситься до категорії дорогих матеріалів, але відгуки про їхню якість дозволяють говорити про значні успіхи.

  • Мішок порошку Аквастоп на 20 кілограм коштує близько 550 рублів. При цьому витрата матеріалу на 1 м2 становить близько 4 кілограм;
  • Аквастоп Геркулес надається в упаковках на 25 кілограм, а його ціна становить 470-480 рублів. Показники витрати у порошку Геркулес - близько 1,5 кілограма на квадратний метр за умови, що товщина шару, що наноситься становить 1 міліметр.

Багато хто побоюється, що рекомендовані виробником шари товщиною 3-4 міліметра занадто тонкі, щоб забезпечити ефективну гідроізоляцію. Насправді побоюватися цього не варто, оскільки якість продукції гарантує чудове зчеплення і створення міцного, довговічного гідроізоляційного шару.

Єдиною умовою успішно проведеної гідроізоляції за допомогою Аквастоп є дотримання технології нанесення матеріалу. А ви вже переконалися, що складного в обробці поверхні цим складом нічого немає.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online