Зміна кольору автомобіля

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. У мене автомобіль двоколірний переважає колір слонова кістка це не чисто білий колір, а в регіоні встановлені кольору на таксі блий, чорний, жовтий, мені можуть видати дозвіл на таксі на цей автомобіль?

1.1. Цілком можуть видати.

Цілком можуть видати

2. Працюю на великому заводі з виробництва автомобілів.
Робота здійснюється в 3 зміни потижнево. Як правило, раз в 3 тижні для кожної зміни, в кінці ранкової тижні предоставляютсются додаткові 10 годинні зміни в суботу, які оплачуються в подвійному розмірі. Переробка добравольная. Спочатку опитують людей в тій зміні, для якої призначена ця переробка, якщо охочих не вистачає-беруть з інших змін.
Начальники ділянок спекулюють цими овертаймі. Наприклад можуть не записати в овертайм своєї зміни бажає працівника, виправдовуючи це наприклад тим, що він недавно брав лікарняний, або використовував донорський відпустку. Причому терміни записи працівника в "штрафники" кожен вирішує як захоче. Чи правомірно це? Чи потрібно поскаржитися на такі дії в HR? Або може можна написати заяву з проханням взяти в додаткову зміну, на який повинні будуть дати офіційну відповідь?

2.1. Законом це не регулюється (відмова роботодавця уявити роботу понад передбачену трудовим договором працівника не є порушенням трудових прав цього працівника), може регулюватися тільки внутрішніми документами, якщо це регулювання взагалі є.

3. Батько хоче переоформити на мене автомобіль, написавши в ДАІ заяву про зміну власника.
Чи буде машина вважатися спільно нажитим у шлюбі майном?

3.1. Ні, не буде звичайно ж. Якщо оформите за договором дарування, а не купівлі продажу.

3.2. Доброго дня!
Якщо оформите договір купівлі-продажу, то машина буде вважатися спільно нажитим у шлюбі майном.
Якщо оформите договір дарування, то ніяких прав на автомобіль у Вашої дружини не виникне.

3.3. Як він хоче авто не переоформити.
Робіть договір дарування, тоді не буде.

4. Працюю водієм пожежного автомобіля. Мене раз на місяць нібито по чергуванню призначають. 1 зміну прибирати кухню.2 зміну прибирати туалет.3-зміну прибирати приміщення-працюю в аеропорту чи правомірно це?

4.1. Анатолій, Ви зобов'язані робити лише те, що вказано в Вашому трудовому договорі. Якщо в ньому немає ніяких вказівок про чергуванні, то Ви має право не чергувати.
З повагою.

5. Мене зупинили на посту ДАІ в Москві і виявилося, що по вин номером автомобіль тієї ж марки, кольору і року випуску як і мій знаходиться в угоні. В ОВС Кузьминки провели розслідування і експертизу. Повернули мені мій автомобіль, але ніякої довідки, що це моя машина не дали. Нещодавно ця історія повторилася. Виявилося, що інший автомобіль числиться в угоні, а мені довелося в іншому ОВС доводити, що машина моя. Як вирішити, щоб отримати який-небудь документ, щоб від мене відчепилися?

5.1. Потрібно отримати постанову про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Вас, тому що щодо Вашого авто відсутні ознаки злочину ( ст.14 КК РФ ), А постанова про відмову в порушенні справи за результатами проведеної експерізи встановило б, що у авто є двійник, який знаходиться в розшуку. Ви ж зможете на дорозі показувати цю постанову як доказ того, що авто не кримінальне, що дозволить уникнути неприємних ситуацій на дорозі.

5.2. А вони так і будуть вас зупиняти. Така практика. Поки проблема з другої машиною не зважитися. Спробуйте звичайно звернення написати. Будете відповідь на це звернення показувати.
Федеральний закон "Про порядок розгляду звернень громадян Російської Федерації" від 02.05.2006 N 59-ФЗ, ст. 2, 9, 10

5.3. --- Привіт шановний відвідувач сайту, так вам повинні були видати висновок експерта, з яким ви і можете пересуватися на цьому автомобілі. Або просите відмову в порушенні кримінальної справи. Див. Виробництво експертизи в ході попереднього слідства у справі здійснюється за правилами, передбаченими главою 27 Кримінально-процесуального Кодексу РФ.
Удачі вам і всього найкращого, з повагою юрист Лігостаєва А.В.

5.4. Отримайте копію постанови про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі ст. 148 КПК РФ.

148 КПК РФ

6. Восени я віддав в автосервіс двері від автомобіля для фарбування в інший колір, домовленість була тільки в усній формі, по завершенні фарбування мене все влаштувало але зараз взимку я ляснув цими дверима на авто і частина фарби потріскалася і частково відвалилася, чи можна це вважати дефектом неякісної фарбування і зажадати усунення перефарбовування двері? Якщо так то які дії мені потрібно зробити до цього?

6.1. Невідомо. Але, швидше за все, це не дає в роботі, дефект в матеріалі (фарбі), неадекватно реагує на погодні умови.

7. Хочу замінити кузов на автомобілі 1998 року в 2000 року випуску. Колір, кузов один в один. Чи можу я це зробити і оформити в ДАІ?

7.1. Можете оформити, якщо дата кузова (не випускаючи автомобіля) вказана в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Якщо така дата не вказана в документі, реєструвати в ДАІ не потрібно.

8. Через портал держпослуги зареєстрували заяву на зміну власника автомобіля, Держмито оплатили. У призначений час, у вікні прийому, вказали на помилку в договорі купівлі-продажу.
У держпослуг статус заяви змінили на "Послуга надана".
Чи потрібно буде заново платити Держмито за цю ж послугу, але з виправленою помилкою?
Дякую.

8.1. Ні, фактично вони не надали вас послугу, а просто проспівали прийом документів, після виправлення помилки знову подайте документи.

9. Є таке питання .. Мій друг створює унікальні кольору для автомобілів і технології .. для своєї діяльності він знайшов партнерів за кордоном (Катар). Вони підписали контракт між приватними особами на 365 000 доларів, в контракті прописано що будь-які відправки технологій будуть здійснюватися після повного погашення заборгованості. Вони відправляли частинами гроші, коли залишився борг в 50 до доларів, вони приїхали в Росію і захотіли купити ще одну унікальну технологію на 500 тис доларів. Вони не стали підписувати контракт, а просто відправили гроші. Незабаром, їм написала людина з проханням продати компанію і технології. Вони в терміновому порядку зв'язалися з моїм другом і стали говорити давай продамо її це великі і швидкі гроші. На що один подумав і сказав добре, але потрібні додаткові інвестиції в проект який потрібно завершити перед продажем. Так само, вони обмовили в листуванні яка зафіксовано як і все інше., Про те, що краще нічого не відправляти в Катар, а залишити в Росії, тому як клієнт приїде в Росію і ми все покажемо і він купить. Далі мій друг став чекати інвестиції для роботи, його годували сніданками 1 рік, потім просто сказали що ніхто нічого не дасть (є всі підтверджуючі листування, вони просто передумали). Друг сказав, що ок, ми працювати не будемо більше, а коли з'явиться можливість я Вам віддам гроші які Ви інвестували без конфлікту, але зараз грошей немає. Минуло 9 місяців, вони почали писати що вони подають до суду (World Trade Center Msk). Мій друг каже їм що якщо вони подадуть в суд, то він тим більше не з може віддати гроші ніколи. Питання якщо вони подадуть в суд що може статися і чи може взагалі? У одного було ІП, воно закрите, гроші прийняті на особистий рахунок, контракт між ними як фізики.

9.1. Привіт, в даному випадку навіть якщо ІП закрито це не заважає їм подати заяву в суд, однак тут вони можуть також пробувати подати на шахрайство з боку одного ( ст.159 КК РФ ), Проте якщо він дасть відповідь, що буде платити, то не буде складу тут. Треба дивитися договір в даному випадку, як все прописано було.

9.2. Суд винесе рішення на їхню користь, якщо все буде підтверджено документально. Але взагалі то крім суду можуть обартітся в поліцію (ст. 141 КПК України, ст. 159 КК РФ ). І тоді одному загрожуватиме кримінальна відповідальність.

9.3. Якщо подадуть в суд, то можуть стягнути гроші, за умови наявності письмового договору і доказів перекладу, а також невиконання обов'язків з боку одного, ст.308,309 ЦК України. Також можуть подати заяву в правоохоронні органи про шахрайство, ст.159 КК РФ .

9.4. Стягнуть у примусовому порядку на підставі виконавчого листа, що видається після набрання рішенням суду законної сили (ст. 21 ФЗ РФ "Про виконавче провадження").

9.5. Досить висока ймовірність кваліфікації його дій за ст. 159 КК РФ шахрайство.

9.6. Привіт, Ігор Олександрович, шахрайства ст.159 кк рф в діях немає, тому в разі звернення в поліцію їм буде відмовлено. При зверненні до суду, оскільки договір на ці інвестиції не був підписаний, вони зможуть стягнути дану суму в якості безпідставного збагачення згідно статті 1102 ДК РФ, а також відсотки за користування чужими грошовими коштами. Однак, якщо у вашого друга немає грошей, майна, і борг просто нічим погасити, то виконавче провадження так і буде висіти, і як підсумок, його припинять у зв'язку з неможливістю виконання.
Удачі вам і всього найкращого.

10. Купив автомобіль. У ПТС вказаний старий адресу за місцем реєстрації продавця. Продавець змінив місце проживання. У договорі купівлі-продажу ми написали його нову адресу реєстрації, згідно паспорта. Чи може це бути відмовою при реєстрації / зміну власника в ГИБДД? Дякуємо.

10.1. Ні. Це не підстава для відмови в реєстраційні дії згідно з Наказами МВС РФ №605 і 399 (Наказ МВС Росії від 7 серпня 2013 р N 605 - Адміністративний регламент і Наказ МВС РФ від 26 червня 2018 р N 399 "Про затвердження Правил державної реєстрації автомототранспортних засобів і причепів до них в Державній інспекції безпеки дорожнього руху Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації, зразка бланка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу і визнання такими, що втратили силу нормативних правових актів МВС Росії і отде льних положень нормативних правових актів МВС Росії "), на підставі яких виробляються реєстраційні дії. Вичерпний перелік підстав для відмови наведено в пунктах 22-24 Адміністративного регламенту, затв. Наказом №605. Просто звертайтеся в МРЕВ ДАІ із заявою про реєстрацію транспортного засобу, ДКП, ПТС, полісом ОСЦПВ, паспортом і квитанцією про оплату державного мита. Спочатку потрібно буде пройти майданчик огляду.

10.2. Добридень!
При зміні місця реєстрації власник зобов'язаний внести зміни до свідоцтва про право власності на авто.
Якщо це не зроблено, повинні бути також представлені документи про зміну місця реєстрації. Інакше Ви нічим не підтверджуєте нову адресу.
Федеральний закон від 03.08.2018 N 283-ФЗ
"Про державну реєстрацію транспортних засобів в Російській Федерації та про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації"
Стаття 17. Постановка транспортних засобів на державний облік.

10.3. Взагалі адресу продавця або покупця не є істотною умовою договору купівлі продажу згідно ст.454 ГК РФ.
Тому сама по собі зміна місця реєстрації не є підставою для відмови в реєстрації, якщо місце проживання продавець змінив після продажу автомобіля, але може викликати підозру в достовірності договору купівлі-продажу. Тому ГИБДД можуть попросити забезпечити явку продавця в відділення ГИБДД.

10.4. Немає різниці, який адреса вказана в ПТС.
Головне, щоб в договорі купівлі-продажу був дійсний (актуалтний) адреса реєстрації власника ТЗ.

10.5. Зміна місця проживання продавця не є підставою для відмови в реєстраційному дії.
Наказ МВС Росії від 07.08.2013 N 605 (ред. Від 26.06.2018) "Про затвердження Адміністративного регламенту Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації з надання адміністративної послуги з реєстрації автомототранспортних засобів і причепів до них" (Зареєстровано в Мін'юсті Росії 27.09.2013 N 30048 )
56.1. Зміна реєстраційних даних в зв'язку з переходом права власності, здійснюється на підставі заяви нового власника транспортного засобу.

10.6. Вище все розумно розписано, але буквоїдства інспекторів РЕО ви побоюєтеся розумно. З ними важко дискутувати, навіть знаючи напам'ять всі вищенаведені адмрегламенти і правила. Практичний і простіше захопити з собою в РЕО продавця з паспортом або нотаріальну копію основний і зі штампами про реєстрації сторінок останнього. На худий кінець - просту ксерокопію зі сторінками про давньої і нової його "прописки", цього має бути достатньо для усунення сумнівів інспекторів. Будуть ще щось вимагати - вимагайте письмову відмову в реєстраційному дії, тут же відстануть.

11. Така ситуація у мене автомобіль ваз 2107 2001 року випуску. Після фарбування в колір який йшов з заводу я встановив передні тоновані стекла (фірми БОР) (Не плівка) відповідно я вніс через ДАІ зміни в конструкції ТС.Остановіл співробітник ДПС і змусив зняти скло і не дивлячись на те що вони оформлені в ПТС я відмовився зняти і співробітник розбив скло передні. Чи законно це?

11.1. Розбив? Ну це звичайно незаконно. Пишіть на такого співробітника скаргу до Прокуратури і заяву до Слідчого комітету.

12. Будь ласка якщо легковий автомобіль жовтого кольору з білими номерами оформлений на фізичну особу і на цей автомобіль є ліцензія таксі (москва і МО), чи можна їздити на ньому без подорожнього листа водіям які не працюють в таксі? Або кожна людина який сідає за кермо повинен мати шляховий лист? Прохання вказати на підставі яких статей закону можна / не можна керувати авто без подорожнього листа якщо в момент пересування не провадиться комерційна перевезення пасажирів або багажу.

12.1. Ні не можна штраф за КРФоАП 20 тис. Довго розповідати, але це так і для фізиків і Юріко. Свояк хотів підробляти з цього довелося вникнути.
В т.ч. штраф за неправильне заповнення подорожнього (відсутність підпису печатки немає підпису медика і тп). вся проблема зводиться до медогляду виходить оч. дорого треба кожен день. Всі хто їздить інакше в шаху без варіантів.

13. Ми водії швидкої медичної допомоги ремонтуємо автомобіль у вихідний день, поза зміни. За ремонт нам не платять. Адже ось це вихідний. Що скажете? Як вчинити?

13.1. Дії роботодавця не правомірні. Вихідні оплачуються в подвійному розмірі. Чи входять ці обов'язки по посадовій інструкції?

14. Чи можу я замінити СТС на автомобіль з нагоди зміни прізвища, якщо немає поліса ОСАЦВ? даний автомобіль не на ходу рік після ДТП, з експертизи визнана його загибель, тому поліс був мною припинений. Але потрібно продати, а СТС і ПТС зі старою прізвищем.

14.1. Привіт, та маєте повне право, відсутність поліса ОСАЦВ не є перешкодою в заміні документів.

15. Купив машину, змінив колір, чи можна їздити за договором? Або треба відразу в даі їхати?

15.1. Добрий день.
Ви зобов'язані протягом 10 днів з моменту укладення договору купівлі-продажу звернеться в ГИБДД і поставити махаю на облік ..

16. Мною був куплений автомобіль по ДКП між фізичними особами. При оформленні зміни власника в ГИБДД, сказали що двигун не відповідає документам і потрібно знайти документи на двигун, чи можу я в цьому випадку повернути автомобіль продавцеві?

16.1. Доброго дня! Будь-який договір можна розірвати за згодою сторін або в судовому порядку.

16.2. Можете, Адже Ви не маєте можливості його на себе оформить і експлуатувати ... а тому претензію про розірвання та повернення грошей, потім позов до суду.

17. Ви можете допомогти знайти автомобіль я знаю марку модель колір регіон.

17.1. Дл допомоги у Вашій проблемі Ви можете звернутися до юриста в особисті повідомлення або за контактами, вказаними в профілі юриста.

18. Я придбала автомобіль на вторинному ринку. Мені потрібно перереєструвати його на себе зі зміною номерів. Які саме держмита мені потрібно оплатити?
Друге питання: з 3 серпня 2018 р держмита на цю послугу повинні бути підвищені. Де я можу перевірити суми?

18.1. Згідно ст. 333.33 Податкового кодексу, державне мито сплачується за державну реєстрацію транспортних засобів та вчинення інших реєстраційних дій, пов'язаних з видачею державних реєстраційних знаків на автомобілі, в тому числі замість втрачених або прийшли в непридатність, - 2 000 рублів;
з видачею свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, в тому числі замість втраченого або що стало непридатним - 500 рублів (абзац введений Федеральним законом від 03.07.2018 N 180-ФЗ набуває чинності після закінчення місяця - тобто 03.08 ю 2018)
за внесення змін до виданих раніше паспорт транспортного засобу, паспорт самохідної машини та інших видів техніки - 350 рублів.
Нагадую, що оплата через портал держ. послуг - економія 30%.

19. Купив литі диски, поставив їх на автомобіль, а вони не підійшли за кольором, можу повернути їх назад в магазин, якщо пройшло 2 дні?

19.1. Добридень! Можете, відповідно до закону про захист прав споживачів якщо товарний вигляд не втрачений і збережені чеки. Якщо залишаться сліди клею від гуми можуть не прийняти назад.

20. Термін моїх прав на автомобіль закінчується 10 січня 2019 року. Коли мене бажано змінити права і пройти медогляд?

20.1. Пройти медичну комісію потрібно завчасно, приблизно за місяць до закінчення терміну дії ВУ. Відповідно після медкомісії відразу можете поміняти ВУ.

Відповідно після медкомісії відразу можете поміняти ВУ

21. Я купив автомобіль в серпні 2017, продав його в червні 2018 і змінив регіон проживання. Куди мені прийде транспортний податок і як я про це дізнаюся?

21.1. При зміні прописки, в ФНС надійдуть дані з паспортно-візової служби. Повідомляти ФНС вже громадянам при переїзді не потрібно. ФНС повинна направити повідомлення про сплату податку за новим місцем проживання (хоча на практиці часто посилають за старою адресою)

22. У мій автомобіль в'їхали ззаду коли я зупинився під світлофором під жовтого кольору ... хто винен?

22.1. Доброго дня,
Ви хочете, щоб ми прямо вас відразу дали прогноз, хто винен, не бачачи схеми ДТП, не читаючи пояснень учасників ДТП і свідків, не бачачи інших доказів.
Як на вашу це можливо? Ми не ясновидці.
Докладні і розгорнені юридичні консультації з обговоренням всіх нюансів і деталей по Вашій ситуації є платними. Звертайтеся до будь-якого юриста на сайті на очну консультацію в особисті повідомлення.
Бажаю Вам удачі и всех благ!

22.2. Аргументація В Вашу користь в т.ч. наступна:
п.6.2. ПДДД ЖОВТИЙ СИГНАЛ забороняє рух, крім випадків, передбачених пунктом 6.14 Правил, і попереджає про майбутню зміну сигналів; Якщо не було екстреного гальмування.

23. У свідоцтві про право на спадщину на автомобіль вказали інший колір. Що робити?

23.1. Вам необхідно звернутися до нотаріуса, який оформляв свідоцтво, щоб він виправив допущену помилку. Адже фактично це його недогляд і помилки, допущені через неуважність.

23.2. Доброго дня! Ця проблема не істотна. Зверніться з офіційною заявою до нотаріуса для внесення відповідних змін у свідоцтві, або ж заміни на нове.
Бажаю вам успіху.

24. У даний момент мій паспорт на заміну по зміні прізвища, чи може мій чоловік оформити ДКП автомобіля на себе, а на облік вже буду ставити я сама з новим паспортом?

24.1. Привіт, Анастасія. Якщо ДКП буде оформлятися на вашого чоловіка, то і ставити його на облік повинен він, оскільки за документами власником буде він. Якщо йому ніколи ходити, то він повинен на вас виписати нотаріальну довіреність. Спасибі, що звернулися до нас на сайт.

24.2. Добрий день, Анастасія.
Постановку на облік має здійснювати особа, яка є покупцем за договором купівлі-продажу.

25. У мене на машині коштує ковпак таксі пофарбований в синій колір, під колір автомобіля. На ньому напис Рено. Мене зупинив інспектор ГИБДД і змусив його зняти, інакше напише протокол передадуть до суду, за те що я таксі без ліцензії. Правий він чи ні? Я в таксі не працюю. Цей ковпак коштує як тюнінг.

25.1. Доброго дня! Ні, інспектор неправий. Якщо це було б дійсно порушення. Інспектор обов'язково виписав би протокол.

Інспектор обов'язково виписав би протокол

26. Чи потрібно міняти ПТС на автомобіль після зміни прізвища.

26.1. ПТС міняти не потрібно, але внести зміни в ПТС в зв'язку зі зміною персональних даних, а також отримати нове СТС потрібно.

27. Так, автомобіль знайшовся. Документи оригінали все у мене. Співробітники ГИБДД наполягають на зміні держномери. Ось я і питаю, чи законно це? Або я можу залишити свої номери. Просто отримати нове свідоцтво ТЗ.

27.1. Зробимо простіше :: Пишіть ГИБДД заяву про повернення Вам раніше виданого гос.№№ без внесення змін до ПТС, оскільки як №№ так і ПТС на а / м № знайшлися без Вашої участі (копії додаю)
У разі незадоволення зазначеного заяви повністю або в частині
прошу:
1. Видати письмову мотивовану відповідь причин відмови з посиланнями на норми права
2. Залишаю за собою право звернення до суду з приводу порушення моїх прав на реєстрацію ТЗ в колишніх параметрах
3 Залишаю за собою право на звернення в прокуратуру з приводу зловживання правом посадовими особами МРЕВ ДАІ при знятті обмеження на реєстраційні дії.
4. Ознайомити мене під розпис з документом про припинення розшукових дій щодо гос.№ і ПТС № у зв'язку з встановленням їх місцезнаходження
Додатки:
Дата підпис.

Чи правомірно це?
Чи потрібно поскаржитися на такі дії в HR?
Або може можна написати заяву з проханням взяти в додаткову зміну, на який повинні будуть дати офіційну відповідь?
Чи буде машина вважатися спільно нажитим у шлюбі майном?
Зміну прибирати приміщення-працюю в аеропорту чи правомірно це?
Як вирішити, щоб отримати який-небудь документ, щоб від мене відчепилися?
Якщо так то які дії мені потрібно зробити до цього?
Чи можу я це зробити і оформити в ДАІ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online