Переуступка кредиту на авто: процедура оформлення

  1. переуступка кредиту
  2. Як переоформити автокредит, якщо банк не згоден?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купуючи новий автомобіль в кредит, люди не завжди розраховують свій бюджет

Купуючи новий автомобіль в кредит, люди не завжди розраховують свій бюджет. До того ж бувають ситуації, коли людина втрачає роботу і йому нічим платити, щоб виконати свої зобов'язання. А іноді, купивши новий транспортний засіб, люди розуміють, що воно їм не підходить, і хочуть його поміняти на інше. При цьому погасити автокредит повністю у них немає можливості.

Вихід з таких ситуацій є - це переуступка позики новому власнику машини. Переуступка кредиту на авто - це процедура переоформлення позики на іншу фізичну особу. При цьому необхідно угоду банку, оскільки машина знаходиться в заставі, поки є заборгованість. Договір цесії має на меті заміну сторін. Права цедента (кредитора) переходять до нового - цессионарию.


переуступка кредиту

Необхідно знайти покупця, який буде готовий прийняти на себе зобов'язання по заборгованості. оголошення « Продам кредитне авто з переоформленням »говорить про те, що частина коштів покупець виплачує готівкою, а решту буде віддавати, переоформивши на себе позику продавця авто. Тим самим фінансове обтяження перед банком з продавця знімається, а у покупця воно з'являється.

Переуступка кредиту починається з подачі заяви в банк. Мінус такої угоди в тому, що майбутньому власнику автомобіля необхідно надати банку повний пакет документів, який буде підтверджувати його платоспроможність. У разі позитивного рішення автокредит і транспортний засіб переоформляються на покупця.

Другий спосіб, як переоформити кредитне авто, - це позика, за допомогою якої новий господар викуповує зобов'язання договору попереднього власника. Іноді банк сам пропонує переоформити машину на іншу людину, щоб уникнути фінансових ризиків, які будуть пов'язані з простроченням.


Як переоформити автокредит, якщо банк не згоден?

Така можливість, як переуступка кредиту, повинна бути вказана в договорі. Якщо цього пункту немає, то кредитний автомобіль неможливо переоформити. Банкам вигідно так чинити. Це пов'язано з тим, що при відсутності можливості оплачувати клієнтом договір спочатку нараховуються штрафи, неустойки, а в подальшому вилучається авто, так як воно знаходиться в заставі, після чого машину знову виставляють на продаж.

При цьому вартість транспортного засобу може бути вище. Існують певні схеми, як переоформити кредитну машину без участі банку. Позичальнику необхідно шукати такого покупця, який може виплатити готівкою всю вартість машини.

Позичальнику необхідно шукати такого покупця, який може виплатити готівкою всю вартість машини

Ціна авто буде значно знижена, зате борг - повністю погашений. Ставши власником машини, власник просто переоформляє її без участі банку. Дана процедура дуже проста: немає паперової тяганини і складності в оформленні.

Якщо ж договір оформлявся під поручительство, то можна поступити таким чином: позичальник змінює поручителя на покупця, при цьому повідомивши банк про те, що немає фінансової можливості виплачувати заборгованість. Тоді зобов'язання по заборгованості переходять на поручителя. Але купити кредитне авто з переоформленням кредиту - досить трудомістке заняття. Є інші способи, які набагато простіше.

В даний час існує Бюро кредитних історій, і в разі прострочень навіть в кілька місяців поспіль наступний позику на покупку машини ніде не схвалять. Тому переуступка кредиту на авто - дуже зручна угода для тих, у кого немає більше можливості виплачувати заборгованість. Таким чином ви не зіпсуєте собі кредитну історію.

Як переоформити автокредит, якщо банк не згоден?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online