Кредити під заставу автомобіля

  1. Особливості оформлення кредиту під заставу автомобіля
  2. Щоб оформити кредит під заставу машини будуть потрібні наступні документи:
  3. Плюси кредиту під заставу автомобіля:
  4. Можливі ризики при оформленні кредиту під заставу автомобіля
  5. Кредит під заставу паспорта транспортного засобу
  6. Плюси кредиту під заставу ПТС автомобіля:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо вам терміново знадобилася значна сума грошей, а збирати документи, необхідні на оформлення кредиту, колись, або ж ваша кредитна історія зіпсована відкритими простроченням , То одним із способів вирішення проблеми є отримання кредиту під заставу автомобіля або ПТС.

Оформіть заявку на кредит під заставу нерухомості

Вкажіть бажану суму кредиту

300 000 ₽

Кредит під заставу автомобіля може бути оформлений як в банку, так і в автоломбарді (приватної організації, яка видає гроші під заставу автомобіля). У другому випадку необхідна сума може бути отримана протягом декількох хвилин, оскільки від позичальника буде потрібно лише документ, що засвідчує особу (краще - паспорт), і документи, які підтверджують право власності на автотранспортний засіб.

Історична довідка: принцип дії сучасних ломбардів був придуманий італійцями ще 5 століть тому. Саме вони першими стали давати гроші в борг під заставу різних цінних речей, в основному це були дорогоцінні метали. З плином часу цей перелік заставного майна став ширше. А саме поняття «автоломбард» було придумано американцями в 50-х роках ХХ століття. Подібна форма кредитування придбала популярність спочатку в Америці, трохи пізніше - в Європі, а буквально кілька років тому і в Росії.

Отримати гроші під наявний автомобіль на сьогоднішній день може будь-який повнолітній громадянин Росії, який має особистий транспортний засіб. На шанси отримання кредиту не впливають ні вік, ні сімейний стан, ні місце проживання або роботи.
На думку фахівців, автокредити , В тому числі і кредити під заставу вантажного авто стають все популярнішими з наступних причин:

  • в даний час машини є практично в кожній родині, а в деяких навіть не один;
  • завдяки швидким темпам розвитку автомобілебудування, імпортні, доступні в ціні автомобілі в Росію надходять у великій кількості:
  • транспортний засіб легко ідентифікований об'єкт і тому може стати відповідним предметом застави.

Особливості оформлення кредиту під заставу автомобіля

Такий кредит може оформлюватися на будь-який термін, навіть на кілька днів. Чим швидше позичальником будуть повернуті кошти, тим менше йому доведеться сплачувати відсотків. Ставка обмовляється при оформленні кредиту, в залежності від запитуваної суми і терміну погашення розраховується її розмір.

Кредит видається лише після процедури оцінки номінальної вартості авто. Якщо машина в хорошому стані, то сума автокредиту зазвичай дорівнює 70% від вартості машини. Але майте на увазі, що залежить можна не всі транспортні засоби. Не приймаються несправні та пошкоджені, а також автомобілі з оціночною вартістю менш $ 1000.. Береться до уваги і рік випуску.

Якщо оформляти такий кредит в автоломбарді, то вся процедура буде здійснюватися в умовах повної конфіденційності, що особливо приваблює клієнтів, які не бажають афішувати свої фінансові проблеми. Якщо позичальник з якоїсь з причин не має можливості виплатити кредит у встановлений термін, то його можна продовжити на будь-який проміжок часу, відповідно, зросте і розмір переплати.

Щоб оформити кредит під заставу машини будуть потрібні наступні документи:

  • паспорт або інший документ, що посвідчує особу позичальника;
  • паспорт транспортного засобу;
  • свідоцтво, яке підтверджує реєстрацію транспортного засобу;
  • якщо автомобіль не належить позичальнику, то буде потрібно нотаріально завірена довіреність на використання транспортного засобу.

Витрати при оформленні автокредиту:

  • оплата стоянки автомобіля;
  • страхування авто (близько 0,1% його вартості в місяць).

Якщо позичальник не має можливості оплатити відразу зазначені одноразові витрати, то вони можуть бути включені в суму кредиту.

Наприклад, вами узятий в автоломбарді кредит під заставу автомобіля 2009 року випуску, вартість якого 800 000 рублей, на 18 місяців під відсоткову ставку 4,2% на місяць. В даному випадку максимальна сума кредиту в деяких ломбардах може скласти від 480 000 рублів (при 60% від вартості авто) і вище (при більш високій оцінці вартості автомобіля). А орієнтовний щомісячний платіж при рівномірних внесків складе 172967.28 рублів і, відповідно, вище.

Плюси кредиту під заставу автомобіля:

  • завдяки простій процедурі оформлення кредит можна взяти в максимально короткий термін, при цьому залишений в заставу автомобіль страхується і до повного погашення кредиту залишається на стоянці, що охороняється;
  • до моменту повної виплати кредиту позичальник може розраховувати на повне збереження свого автомобіля;
  • при даній формі кредитування немає прихованих комісій;
  • щоб оформити позику під заставу авто не потрібно поручителів;
  • оскільки не вимагається надання довідки про доходи , То отримання кредиту під заставу автомобіля доступно навіть безробітним громадянам, наприклад, жінкам, які перебувають у декретній відпустці ;
  • кредит під заставу автомобіля видають на будь-які потреби, ці кошти можна направити навіть на погашення іпотечного внеску.

Можливі ризики при оформленні кредиту під заставу автомобіля

При оформленні кредиту під заставу автомобіля є ризик зіткнення з недобросовісними кредиторами. Щоб уникнути цього слід звертатися тільки в перевірені банки або автоломбарди.

Кредит під заставу паспорта транспортного засобу

Кредит під заставу паспорта транспортного засобу

Кредит під заставу ПТС відрізняється від звичайного кредиту під заставу автомобіля тим, що після оформлення договору позики автомобіль не вилучається у власника на автостоянку, а залишається в повному його розпорядженні. Таку послугу надають деякі банки.
Оформляючи кредит під заставу ПТС, позичальник залишає авто в повному своєму розпорядженні, але він повинен погодитися на такі умови:

  • до повної виплати автокредиту не здійснювати угоди дарування, продажу та заповіту закладеного транспортного засобу;
  • передати банку паспорт транспортного засобу і один комплект ключів від транспортного засобу.

Отримавши бажану суму під заставу ПТС, ви будете мати можливість вирішувати свої фінансові проблеми, залишаючись «на колесах».

Плюси кредиту під заставу ПТС автомобіля:

  • на зберігання вам доведеться віддати тільки ПТС;
  • готівкові вами будуть отримані в найкоротший термін, іноді навіть протягом декількох хвилин;
  • в більшості випадків відсоток за користування подібним кредитом невеликий, а в деяких випадках навіть менший, ніж за споживчими кредитами;
  • найбільш вигідними для позичальника є автокредити під заставу ПТС, якщо авто застраховане в КАСКО, але займ може бути надано і зовсім без наявності страховки.

Зважившись на оформлення позики під ПТС, це слід здійснювати лише в тій фінансовій організації, якій ви повністю довіряєте, в іншому випадку вам, можливо, доведеться зіткнутися з деякими неприємними нюансами:

  • під час проведення оціночної експертизи банки намагаються знизити реальну вартість автомобіля;
  • деякі банки досі застосовують приховані платежі (комісії, пені, штрафи), які позичальникові не так вже й легко відразу впізнати в багатосторінковому договорі;
  • хоч зазвичай банком і нараховуються річні відсотки, але озвучуються лише відсотки за місяць, а без повних знань по кредиту буває надзвичайно важко визначити розмір переплати.

Банківські кредити під заставу автомобіля Банк Програми Максимальна сума, руб. Термін, міс. Мінімальна річна ставка (термін, сума),% Максимальна річна ставка (термін, сума),% Московський Індустріальний банк Споживчий кредит «Поточний» під заставу ТЗ Будь-яка сума 60 міс. 31% річних (від 50 тис. Руб. На півроку) 35% річних (на 5 років) Інтерпрогрессбанк Кредит готівкою «Вдалий» під заставу ТЗ До 1 000 000 рублів 60 міс. 26% річних (300 тис. Руб. Від 1 місяця) 29% річних (до 1 млн. Рублів на 5 років) Балтінвестбанк Кредит під заставу рухомого майна До 1 000 000 рублів 36 міс. 21,5% річних (від 200 тис. Руб. На 1 рік) 22,5% річних (до 1 млн. Руб. На 3 роки)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online