Автокредити без початкового внеску в Тюмені, Челябінську і Самарі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Уральському регіоні безліч банків займаються автокредитуванням, в тому числі і без початкового внеску В Уральському регіоні безліч банків займаються автокредитуванням, в тому числі і без початкового внеску. Одним з найбільших з них є Запсибкомбанк. Він активно займається кредитуванням фізичних осіб і надає автокредит без первісного внеску в Тюмені. Характерним для банку є наявність єдиних кредитних умов, що не залежать від виду автокредитування.

Завдяки Запсибкомбанк, автокредит без первісного внеску в Тюмені доступний для всіх громадян Росії, зареєстрованим в Тюменській області, а також в сусідніх автономних округах. Для його отримання необхідно надати встановлений банком пакет документів, що стосуються особистості позичальника і його доходів, і мати обов'язкове повне страхування автомобіля КАСКО або ОСАГО (суму страховки можна додати до розміру кредиту). Розмір кредиту банк обмежується тільки доходами позичальника. Єдина відсоткова ставка становить 17%, на старий автомобіль вона збільшується на 1%. Максимальний термін кредитування - 7 років.

В Уральському федеральному окрузі знаходиться ще один великий регіональний центр - Челябінськ, де також безліч банків надають населенню свої послуги з автокредитування. Одним з найбільших з них є «Східний експрес банк». Він реалізовує різні кредитні програми, в тому числі автокредит без первісного внеску в Челябінську. Для реалізації цієї програми «Східний експрес банк» має 5 тарифних планів з різними річними ставками - від мінімальної ставки 12,1% до максимальної ставки 35,5%. Банк заохочує покупку автомобілів в салонах - партнерах банку, а також своїх постійних клієнтів.

При бажанні, автокредит без первісного внеску в Челябінську можна оформити прямо на сайті банку «Східний експрес банк». Для цього необхідно заповнити форму заявки. Рішення про надання кредиту приймається протягом п'яти хвилин.

Одним з російських лідерів за кількістю охочих купити автомобіль в кредит є місто Самара. Для того, щоб оформити автокредит без первісного внеску в Самарі слід звернутися до місцевого відділення будь-якого банку, що надала таку послугу. Однак слід мати на увазі, що багато автосалонів укладають партнерські угоди з певними банками, що виключають можливість автокредиту в даному салоні від інших банків.

На найбільш вигідних умовах оформляє автокредит без первісного внеску в Самарі банк «Союз». Він кредитує в різних валютах на суму до 3,5 млн. Рублів на термін до 60 місяців при процентній ставці 10,9 ... 11,9%.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online