Автокредит по 2 документам (двом) - без підтвердження доходу, початковий внесок, старий

  1. Основні моменти
  2. Які саме потрібні папери
  3. категорії громадян
  4. Особливості договору і вимоги
  5. Доступні схеми автокредиту по 2 документам
  6. Пропозиції без КАСКО
  7. Чи варто ризикувати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З кожним днем ​​наявність автотранспорту стає все більше не розкішшю, а засобом необхідності. Але не всі мають можливість зібрати необхідну грошову суму і купити новий або навіть старий автомобіль. Сучасні банки для залучення клієнтів намагаються спростити процедуру оформлення кредиту на придбання автотранспорту.

Замість збору незліченних документів, які можуть підтвердити платоспроможність клієнта, багато банків запустили програму, - автокредит по 2 документам без підтвердження доходу.

Ця програма дозволяє оформити кредит за все за двома документами. Головне, щоб взяти гроші на придбання автотранспорту, необхідна наявність паспорта громадянина Російської Федерації і будь-якого іншого документа.

Основні моменти

як оформити

Щоб оформити кредит на покупку автомобіля, необхідні мати паспорт громадянина РФ з постійною реєстрацією за місцем знаходження банку, в який ви звертаєтеся і на вибір - іноземний паспорт, права на водіння автотранспортного засобу або довідка з місця роботи про постійний дохід.

Кредит ви можете отримати в певному банку, тільки якщо він співпрацює з автосалоном, в якому ви вирішите придбати автомобіль.

Різні банки пропонують відрізняються від інших умови кредитування. Процентні ставки по виплаті кредиту в середньому коливається від десяти до тридцяти відсотків виплати річних.

Так, наприклад, перевагою програми автокредит по 2 (двох) документам від «Тойота Банк» , Безсумнівно, є низька процентна ставка по кредиту - до 6%.

Однак, банк не дає кредит на придбання старих автомобілів. Скористатися послугами можна прибрати тільки новий автомобіль.

Якщо ж ви вирішите взяти в кредит автотранспорт в хорошому стані, але вже був у використанні раніше, тут на виручку прийде Уралсиб банк, який зі ставкою всього до 10 відсотків річних без відмови видасть вам грошові кошти на покупку будь-якого автомобіля на ваш вибір, незалежно від року його випуску. оформлення кредиту без початкового внеску для покупки автомобіля можливо, тільки якщо ви купуєте автотранспортний засіб іноземного виробництва в автосалоні.

Однак, одна умова банки, видаючи кредит на покупку уживаного автомобіля все-таки, вимагають, щоб на момент коли кредит буде погашений (від року до п'яти років, дивлячись на який час берете кредитні кошти), його вік становив не більше 8.

Перед тим як укласти договір на кредитування, обов'язково прочитайте всі умови договору.

Погашення кредиту зазвичай відбувається щомісяця. Можливе дострокове погашення боргу.

Наявність довідки про доходи набагато спростить надання позики.

З кожним днем ​​наявність автотранспорту стає все більше не розкішшю, а засобом необхідності

Обов'язковою умовою кредитування за програмою надання двох документів у багатьох банках є страхування, як придбаного автомобіля, так і самого клієнта

Які саме потрібні папери

Незважаючи на те, що багато банків сьогодні йдуть назустріч клієнтам і видають кредити на придбання автотранспорту при наданні всього двох документів основних - паспорта і будь-якого іншого документа, який підтверджує вашу особистість, можуть додатково попросити уявити інші документи.

Додаткову документацію банк зазвичай збирає, щоб мати уявлення про платоспроможність позичальника для встановлення процентної ставки по погашенню кредиту і терміну, на який можуть вам оформити позику.

Це можуть бути:

  • довідки про будь-які ваші доходи, що отримуються регулярно;
  • довідки про щомісячні обов'язкові відрахування, якщо на момент оформлення кредиту у вас є інші грошові зобов'язання, такі як: аліменти на дітей, інший кредит або у вас є на зміст недієздатні особи;
  • коротка автобіографія з акцентом саме на трудову діяльність;
  • при наявності спеціальної або вищої освіти копії дипломів;
  • довідки про доходи членів вашої родини з якими ви проживаєте на момент оформлення кредиту за останні півроку;
  • копія свідоцтва про шлюб або розлучення, в залежності від того перебуваєте ви в шлюбних відносинах чи ні;
  • копія шлюбного договору якщо такий є;
  • в разі якщо на момент оформлення кредитного договору ви перебуваєте в шлюбі, письмову заяву другого з подружжя про згоду на взяття вами кредитних зобов'язань, в окремих випадках його поручительство по погашенню кредиту;
  • при наявності неповнолітніх дітей копії свідоцтв про народження.

Для того щоб не виникало питань про збір та надання додаткової інформації для оформлення кредитного договору, набагато простіше взяти кредит в банку через яку ви отримуєте заробітну плату.

Багато банків пропонують своїм постійним клієнтам значні знижки при оформленні кредиту, оскільки вони бачать вашу платоспроможність і рух грошових коштів.

Автокредит в автосалоні оформляється швидше, ніж в банку, але процентна ставка за таким кредитом може бути трохи вище тієї, що пропонує в банках.

Про нюанси продажу в кредит конфіскованих автомобілів детально розповість стаття по цим посиланням .

категорії громадян

Отримати кредит для придбання автотранспорту за спрощеною схемою кредитування, надавши всього два документи, можуть:

  • громадяни Росії, з постійною реєстрацією на території Російської Федерації;
  • дієздатні люди у віці від 21 року до 55 років;
  • чоловіки призовного віку, якщо вони представлять довідку з військкомату, що в момент оформлення кредиту не призиваються на службу збройні сили країни;
  • особи, що має офіційний трудовий стаж хоча б протягом року перед зверненням в банк;
  • люди, зареєстровані і проживають за місцем розташування банку;
  • громадяни, які представили довідки про доходи, як і ті, які отримують пенсії та зарплати через цей банк отримають крім того пільгові умови по процентних ставках і строками погашення кредиту;
  • особи, які внесли початковий внесок від тридцяти відсотків вартості автомобіля викликають більш довірливе ставлення і також до них ставлення лояльніше, ніж до осіб, які отримують кредит без внесків.

Особливості договору і вимоги

Автокредит з наданням всього лише 2 документів передбачає свої особливості при укладенні договору, так само як і при наданні додаткових документів.

Кредитування може бути як з початковим внеском, так і без нього. Від цього залежить процентна ставка погашення кредиту. Банк зазвичай йде назустріч клієнтам, які сплатили частково спочатку внесок, і видає кредит на вартість, що залишилася машини з більш низькими процентними ставками.

Чим менший термін ви збираєтеся платити грошовий борг за кредитними зобов'язаннями, тим нижче буде відсоток річної ставки.

У разі придбання уживаного автомобіля процентні ставки вище в порівнянні зі ставками, якщо ви купуєте автомобіль новий, Преміум - класу.

При укладанні страховки КАСКО та полісу особистого страхування власника автомобіля, також банк отримує більше гарантій про повернення грошових коштів і зменшує процентні ставки.

Якщо у вас є люди, які можуть виступити поручителями, це заноситься окремим пунктом договору кредитування. Але, в разі вашої неплатоспроможності, боргові зобов'язання перед банком можуть лягти їм на плечі.

Для оформлення кредиту на покупку автомобіля можна звернутися до представника банку, який зазвичай знаходиться в автосалоні, якщо банк співпрацює з даними автосалоном або в сам банк.

Оскільки банк в будь-якому випадку, якщо ви не зможете оплатити кредит, знайде спосіб, як повернути свої гроші, аж до того, що ваш автомобіль буде вилучено за борги, тобто куплений автомобіль є заставою при укладенні договору кредитування.

Оформляється додатково ще і договір застави придбаного автомобіля. Для підписання договору ви заповнюєте анкетні дані і уявляєте всі необхідні документи. Якщо це старий автомобіль, банк може зажадати всі технічні характеристики автотранспортного засобу.

Доступні схеми автокредиту по 2 документам

Де можна взяти

Різні російські банки сьогодні без особливих проблем надають автокредити за спрощеними схемами, але, все-таки умови видачі грошових коштів між собою відмінні.

Якщо ви вирішили купувати машину в кредит, перш за все, ознайомтеся з умовами всіх банків, в які ви можете звернутися, якщо немає грошей на перший внесок:

НазваСума, руб.Термін, роківПроц.ставка,%Наявність стажу трудовогоШтрафні санкції,% Європа Банк 200 тис. - 1 млн.1-516 - 17,54

міс. 15 в місяць Первобанк До 700 тис. 1-5 15-16,5 - 0,5 в день Уралсиб 80 тис. - 1 млн. 1-7 11-14,5 3 міс. - Балтінвестбанк 60 тис. - 3 млн. 3 міс. - 7 років 15 - 18,5 3 міс. 0,2 в день БФА 200 тис. - 3 млн. 1-7 14,5 - 16,5 4 міс. - Бистробанк 10 тис. - 3 млн. 1 міс. - 7 років 14,5 - 22 1 місяця. 1,3 в день Ростбанк 60 тис.-1 млн. 6 міс. - 5 років 18,2 -22,7 - - Райффайзенбанк До 1 млн. 1 - 5 17,9 - 19,9 4 міс. - Промтрансбанк 5 тис. - 1,3 млн. 3 міс. - 5 років 22 - 24 - - Московський кредитний банк 120 тис. -1,5 млн. 6 мес.- 5 років 16,25 - 29 4 мiс. -

-

Заявка про надання грошових коштів на покупку автомобіля може бути розглянута в залежності від того, як виконані всі умови від півгодини до декількох днів

Пропозиції без КАСКО

Звертаючись до банку за кредитом на покупку автомобіля, можете вивчити умови банків, що видають позику грошові кошти без обов'язкової умови страхування:

НазваСума, руб.Проц.ставка,%Термін, роківУмовиРосбанк60 тис. - 1 млн.22,8 - 24,36

міс. - 5 років Довідка про доходи Европлан До 7 млн. Від 30,5 До 5,5 Початковий внесок мінімум 10% Банк Росія До 8,5 млн. 17 -101 До 5 Тільки при покупці нового автомобіля з первісної передоплатою до 15% Райффайзенбанк До 7 млн. Від 45 7 Без страховки і довідки про доходи ВТБ 24 До 5 млн. 17-18 3 Початковий внесок за автомобіль 20 - 40%

Чи варто ризикувати

Якщо вам дійсно потрібен автомобіль, але немає достатньо грошей для його придбання, брати чи ні кредит, кожен вирішує для себе сам.

Перш за все, потрібно зважити всі за і проти. У будь-якому випадку це буде значна переплата в порівнянні з вартості автомобіля. Заощадити можна, взявши кредит за двома документами, якщо оформити договір страхування тільки на період виплат по кредиту, або заплативши перший внесок.

Також необхідно врахувати, що багато банків дозволяють дострокове погашення кредиту тільки через певний період часу.

У будь-якому випадку, до того, як укласти договір кредитування, вивчіть уважно всі його умови, розгляньте пропозиції різних банків.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online