Коли заводити сім'ю і будувати кар'єру? Що встигнути з 21 до 42 років

  1. Етап четвертий: 21-28 років
  2. Етап п'ятий: 28-35 років
  3. Етап шостий: 35-42 роки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Психолог Джон Грей переконаний: найбільших успіхів домагаються люди, які знають про існування 7-річних етапів в житті людини і наповнюють їх правильними справами і думками. Так, в віці від народження до 21 років необхідно задовольнити потреби в любові, самостійності і навчитися радіти життю. А чим зайнятися на наступних трьох етапах (всього їх дев'ять)?

До змісту

Етап четвертий: 21-28 років

Шукаємо справу до душі, активно набираємо життєвий досвід, стаємо самодостатніми

А ось ці роки - спеціально для того, щоб слідувати велінням свого серця. З 21 до 28 років ми продовжуємо рости і відкривати для себе щось нове. При цьому просто необхідно прагнути якомога частіше робити те, що нам подобається.

Ми залишаємо батьківський будинок і поступово виховуємо в собі здорове почуття незалежності. Мами і тата ні в якому разі не повинні перешкоджати цьому відділенню і намагатися контролювати нас, як було в дитинстві. Але теплі стосунки між поколіннями, безумовно, нікуди не зникають, і ми завжди готові допомогти один одному, якщо з'явиться така необхідність.

В ідеалі на четвертому етапі життя наші батьки і старші товариші, на яких ми рівняємося, все ще повинні в деяких аспектах підстраховувати нас, щоб ми могли розумно ризикувати і повноцінно розвиватися.

Життя на четвертому етапі сприймається як приємне і захоплюючу подорож, оскільки ми ще не знайшли / ту, з ким готові вступити в офіційні тривалі відносини. Навіть якщо у нас з'являється коханий або кохана, ми зберігаємо розумну дистанцію, що дозволяє кожному продовжувати розвиток своєї індивідуальності.

Свобода, яка дається нам у віці від 21 до 28 років, призначена саме для того, щоб шукати, пробувати, досліджувати - і врешті-решт усвідомити, до чого лежить душа, відчути, до якого виду діяльності нас тягне. Зрозуміло, шлях проб і помилок має ще один позитивний ефект: підвищується ступінь поваги до самих себе.

На четвертому етапі зростання вам слід уникати виконання чужих побажань. Робіть те, що викликає задоволення і щиру радість саме у вас, а не у кого-то другого. Так ви навчитеся приймати, розуміти і цінувати самих себе.

До змісту

Етап п'ятий: 28-35 років

Ми знаходимо супутника / супутницю життя і вчимося дарувати безумовну любов

Приходить час, і ми зустрічаємо свою любов, усвідомлюємо, які його / її гідності, з розумінням ставимося до недоліків. Так нам нарешті стає ясно, що таке справжня любов. Прагнення пред'являти вимоги і зосереджуватися на численних очікуваннях залишається в минулому. І навіть коли ви стикаєтеся з нерозумінням, це не сигнал до того, щоб негайно розривати відносини і припиняти дарувати безумовну любов.

Здавалося б, всі ці прості істини слід було зрозуміти ще в юності. Однак повною мірою відчути їх, побачити, як вони проявляються в повсякденному житті, може тільки дорослий і незалежна людина, яким ви і стаєте в період з 28 до 35 років.

У віці від 28 до 35 років ми наближаємося до усвідомлення такого важливого почуття, як самодостатність. Ми все більше і більше довіряємо собі, тому в стосунках із супутником життя / супутницею життя чи не стаємо жертвами своїх власних завищених очікувань. Така основа справжньої, безумовної, нічого не вимагає, абсолютно неегоїстичний любові.

Головна духовна потреба, до задоволення якої нам слід прагнути протягом п'ятого періоду розвитку, - це безоплатно дарувати любов своїм рідним і близьким. І особливо - другій половинці. Чим міцніше стає наш союз, тим вільніше і спокійніше ми діємо не тільки в особистому житті, а й у всіх інших аспектах. Коли відносини з коханою людиною переходять на рівень повного взаєморозуміння і відданості один одному, ви стаєте мудрішими і будуєте спілкування з усіма іншими людьми набагато правильніше, ніж раніше.

Завдяки терпимості і чуйності ви приймаєте свою другу половинку такою, яка вона є. У вас разом виходить слідувати незвичайного шляху, по якому ніхто з вас не зміг би пройти в поодинці. У вас розвивається вміння слухати, ділитися самими різними враженнями, і за допомогою цих навичок кожен з вас домагається все більш і більш значущих цілей у всіх сферах життя.

У вас розвивається вміння слухати, ділитися самими різними враженнями, і за допомогою цих навичок кожен з вас домагається все більш і більш значущих цілей у всіх сферах життя

До змісту

Етап шостий: 35-42 роки

Керуємося почуттям обов'язку, беремо на себе велику відповідальність, ніж в попередні роки

На шостому етапі все більш відчутним стає почуття відповідальності - як за сім'ю, так і за свої професійні досягнення. Ми відчуваємо причетність до спільної справи, але при цьому не повинні повністю розчиняти свою особистість в роботі. Не володіючи вмінням осмислено дивитися на те, що відбувається, ми можемо наобіцяти набагато більше, ніж нам під силу виконати, і ризикуємо «надірватися».

Повноцінне сприйняття реальності дає нам можливість в будь-якій ситуації бачити, які з наших дій призводять до невдач, а які - до успіху. Ми усвідомлюємо свої переваги і розуміємо, в чому полягають недоліки і слабкості. Завдяки цій новій ступеня мудрості для нас стає очевидно, що, з якими б обставинами ми не зіткнулися, завжди є шанс витягти з них користь і стати розумнішими.

З 35 до 42 років в нас обов'язково має зміцнитися почуття «авторства» своєї долі. Необхідно зрозуміти, що кожен сам коваль свого. Все залежить тільки від нашого світогляду і вчинків. Для цього треба розвивати впевненість у собі і не уникати тих викликів, які нам кидає життя. Тільки так людина зможе виявити нові грані своєї особистості і повністю реалізувати прихований в ній потенціал.

На шостому етапі розвитку ми приймаємо рішення перш за все виходячи з почуття обов'язку. Ми відкладаємо на задній план наші особисті бажання і намагаємося зрозуміти, що найкраще підходить для наших рідних і близьких.

Я б ніколи не зміг домогтися всього того, що у мене є зараз, якби не приділяв левову частку уваги тому, чого потребують і про що мріють чоловіка і діти. Повноцінне взаєморозуміння і спілкування всередині сім'ї - це фундамент моєму житті. Я усвідомив, яким саме має бути баланс між кар'єрою і домашнім вогнищем, навчився рухатися до успіхів розумно і поступово.

Обговорення

Смешно- духовний розвиток на п'ятому етапі, почуття відповідальності на шостому ...

18.07.2017 20:53:59, Родопи

Серйозно задумалася про свою сім'ю в 33-34 роки, коли мати після 74 років стала хворіти і я усвідомила що незабаром можу залишитися реально одна. У 35 вийшла заміж, зараз у нас двоє діток. Єдине про що є співчуття-уже нікому допомогти за дітьми хоч трошки доглянути при необхідності. Думаю все кожному дається вчасно або не дається.

17.07.2017 16:47:56, nkoval

Чим раніше, тим краще. У мене багато з цим тягнули і тепер залишилися одні. Великий ризик.

Моїй сестрі (47років) вже кілька подруг, в хвилини одкровень, під час посиденьок, сказали: "Яка ж ти щаслива, що живеш одна!" Вона і насправді дуже задоволена ситуацією, що склалася. На здоров'я не скаржиться, красуня, успішна кар'єра. З родичами прекрасні стосунки! Племінники її люблять не менше, ніж своїх батьків.

А я ось прекавсно обходжуся без сім'ї і дякую богові що він мене створив саме такий - незалежною. Всі сили витрачаю на самореалізацію, а сім'я, діти - це нудно.

в 28 пізно для більшості, особливо для тіток, особливо у нас в країні, знаходити особисту Життя.

.

Коментувати можут "Коли заводити сім'ю і будувати кар'єру? Що встигнути з 21 до 42 років"

А чим зайнятися на наступних трьох етапах (всього їх дев'ять)?
Коментувати можут "Коли заводити сім'ю і будувати кар'єру?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online