Волгоградська область представить 20 проектів на інвестиційному форумі в Сочі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вчора, 20 вересня, в Сочі стартував XI міжнародний інвестиційний форум . Від Волгоградської області в масштабному заході бере участь делегація, яку очолює губернатор Сергій Боженов.

Як повідомляє прес-служба адміністрації Волгоградської області, регіон представить понад 20 інвестиційних проектів на суму близько 160 мільярдів рублів. У їх числі - будівництво заводу з виробництва інсуліну в нехаївський районі (ТОВ «Фабрика Біотехнологія»), цементного заводу потужністю до 1,9 мільйона тонн в Камишинському районі (ЗАТ «Волго-Цемент»), зведення тепличного комплексу для вирощування овочевих культур (ТОВ «Агрокомплекс Волзький») та інші.

У числі важливих інфраструктурних проектів, представлених на форумі, - будівництво автомобільної дороги «Обхід Волгограда». Кошторисна вартість будівництва тільки південній частині об'єкта становить 14,4 мільярда рублів, а термін будівництва становить 6 років. Проект комплексного освоєння забудованої території селища Ангарський Дзержинського району Волгограда зі знесенням старого та аварійного житла, модернізацією комунальних мереж і споруд, транспортної та соціальної інфраструктур представить ТОВ «Сіті дрім».

Крім того, в Сочі інвесторам буде запропоновано проект реконструкції комплексу ВАТ «Міжнародний аеропорт Волгоград». Його реалізація дозволить збільшити пропускну здатність внутрішнього і міжнародних секторів аеропорту. У планах волгоградської делегації підписати більше десяти інвестиційних угод на загальну суму понад 27 мільярдів рублів і ряду угод про співпрацю.

Нагадаємо, що інвестиційний форум буде працювати до 23 вересня.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online