Відеокамери на переїздах Харківщини встановлять до Євро-2012

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Необхідно обладнати переїзди системою відеоспостереження, а також шлагбаумами на всю ширину проїжджої частини, особливо це стосується переїздів, де проходять автобусні маршрути», - зазначив старший інспектор відділу Управління ДАІ Євген Сорокін під час профілактичного рейду по залізничними переїздами Харківщини «Необхідно обладнати переїзди системою відеоспостереження, а також шлагбаумами на всю ширину проїжджої частини, особливо це стосується переїздів, де проходять автобусні маршрути», - зазначив старший інспектор відділу Управління ДАІ Євген Сорокін під час профілактичного рейду по залізничними переїздами Харківщини.

Рейд проводили інспектори ДАІ в Харківській області спільно з представниками Південної залізниці, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012». В рамках підготовки до чемпіонату Євро-2012 безпеку дорожнього руху на залізничних переїздах набуває особливої ​​актуальності, адже очікується велика кількість гостей, які прибудуть до Харкова на власному автотранспорті.

На сьогоднішній день на Харківщині широкими шлагбаумами обладнано 35 переїздів з 410, і лише на одному переїзді встановлено відеокамеру. До чемпіонату ситуацію обіцяють змінити докорінно. А поки, для залучення уваги водіїв до переїздів, встановлено 42 панно з інформацією «Увага, водій! Попереду залізничний переїзд! ».

Керівництво Південної залізниці постійно готує інфраструктуру залізничного транспорту, в тому числі і залізничні переїзди до Євро-2012. Для зниження аварійності на переїздах, а також у зв'язку з тим, що під час Євро-2012 курсуватимуть швидкісні потяги , Найближчим часом на території області планується скоротити кількість переїздів, які не охороняються. Сьогодні на Харківщині з 410 переїздів тільки 87 знаходяться під охороною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online