Рішення суду про розірвання шлюбу з іноземним громадянином

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Справа про розірвання шлюбу з громадянином Франції - вів адвокат Путілов Ігор Анатолійович. Розірвати шлюб з громадянином іноземної держави не завжди просте завдання. Дані правовідносини регулюють в тому числі і додаткові норми Сімейного, Цивільного Кодексу та Цивільного процесуального кодексів.

При розірванні шлюбу з іноземцем або іноземкою в практиці трапляються:

- відмова суду прийняти позовну заяву про розірвання шлюбу,

- відмова суду в розірванні шлюбу.

Це при відсутності цілого ряду документів і не вірних дій юристів. З цього варто звертатися до юристів, які мають досвід в таких справах, що б не втратити гроші і час на тривалих ходіння по судах.

Справа №2-193 / хх

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 серпня 20хх року місто Москва

Мировий суддя судової ділянки 334 Тимирязевского району міста Москви Банник А.Е., при секретарі Рудовій М.Є., розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу № 2-193 / хх за позовом Д-Ш-А-М до ДЕС про розірвання шлюбу ,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про розірвання шлюбу, мотивуючи свою вимогу тим, що 29 червня 2011 року між сторонами укладено шлюб. Сторони мають загального неповнолітньої дитини - Д. хх квітня 20хх року народження. Шлюбні відносини припинені. Суперечки про поділ майна між подружжям немає. Суперечок про порядок утримання та виховання загального неповнолітньої дитини між сторонами немає.

Позивач Д-Ш-А-М в судове засідання не з'явився, був повідомлений належним чином про дату, час і місце судового засідання.

представник позивача адвокат Путілов І.А. в судове засідання з'явився, позовні вимоги підтримав, просив шлюб розірвати.

Відповідач ДЕС в судове засідання з'явилася, позовні вимоги визнала, просила шлюб розірвати.

Дослідивши матеріали справи, вислухавши пояснення сторін, суд приходить до наступного.

Відповідно до статей 21-22 Сімейного кодексу РФ розірвання шлюбу проводиться в судовому порядку за наявності у подружжя спільних неповнолітніх дітей, за винятком випадків, передбачених пунктом 2 статті 19 цього Кодексу.

При розгляді справи судом було встановлено, що 29 червня 2011 року між сторонами укладено шлюб, що підтверджується свідоцтвом про укладення шлюбу (л.д.5). Сторони мають загального неповнолітньої дитини - Д., хх квітня 20хх року народження (л.д.6)

Оцінюючи представлені по справі докази в їх сукупності, суд приходить до висновку про те. що спільне життя між подружжям не склалася, шлюбні відносини припинені, примирення між подружжям і збереження сім'ї неможливо, в зв'язку з чим, вимоги позивача про розірвання шлюбу підлягають задоволенню, а шлюб, укладений між позивачем та відповідачем, - розірвання.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 16, 21. 22 Сімейного кодексу РФ. ст.ст. 194- 198 ЦПК РФ. суд

Р І Ш И:

Позовні вимоги Д-Ш-А-М до ДЕС про розірвання шлюбу задовольнити.

Розірвати шлюб між Д-Ш-А-М і Д (до заміжжя П.), зареєстрований 29 червня 2011 року у Палаці Одруження №4 Управління ЗАГС Москви, актовий запис № хх.

На рішення може бути подана апеляційна скарга в Коптевський районний суд м Москви через мировою суддю протягом місяця з дня його винесення.

Світовий суддя Банник А.Є.

Розірвання шлюбу, в тому числі з іноземним громадянином, може бути вироблено і в відсутності сторін. Для цього потрібно видати нотаріальну довіреність і Ваш адвокат, вам принесе вже готове рішення про розірвання шлюбу. А якщо хочете, і з відетельство про розірвання шлюбу з ЗАГЗ. Економте свій час і нерви - користуйтеся послугами досвідчених і надійних адвокатів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online