Перші привітання з Днем перемоги отримали ветерани Знахідки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Олексія Золотарьова привітали з Днем Перемоги. Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

Перші привітання з Днем Перемоги отримали ветерани Находкинского міського округу. Необхідна побутова техніка, пам'ятні книги, солодкі подарунки - щороку напередодні 9 травня Рада ветеранів цього приморського міста проводить величезну роботу: обдзвонює своїх підопічних, щоб зрозуміти, в чому саме потребують пройшли війну люди. А підтримка "Терміналу Астаф'єва" допомагає втілити побажання ветеранів в реальність - уже третій рік підприємства перераховує кошти Раді ветеранів Находки. У цьому році для привітання ветеранів придбали понад 120 одиниць техніки, повідомляє РІА PrimaMedia.

Олексію Золотарьову недавно виповнилося 96 років. Своє "бойове хрещення" він пройшов в Монголії, в боях на Халкин-Голі. Тут же і заслужив нагороду - Орден Слави, яку йому присвоїли вже в кінці Другої світової війни: за особисто знищений танк супротивника. Всю Велику Вітчизняну війну Олексій Золотарьов провів на Далекому Сході, охороняючи кордон країни від можливого нападу зі сходу. Після закінчення бойових дій Олексій Золотарьов залишився в Находці. Сьогодні привітати ветерана з Днем Перемоги прийшли голова Ради ветеранів Знахідки Борис Маношкін і виконавчий директор "Терміналу Астаф'єва" Олексій Владимиров.

- зазначив Олексій Владимиров.

- зазначив Олексій Владимиров

Олексій Владимиров передав подарунки від "Терміналу Астаф'єва" і ради ветеранів. Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

Олексій Золотарьов. Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

Борис Маношин привітав ветерана зі святом. Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

Уже не перший рік "Термінал Астаф'єва" перераховує кошти Раді ветеранів Знахідки для допомоги учасникам Великої Вітчизняної війни, які живуть в цьому приморському місті. Вже стало традицією, що подібна акція проходить напередодні святкування Дня Перемоги. На отримані кошти, Рада ветеранів набуває побутову техніку для ветеранів.

- За тиждень до святкування 9 травня у нас починається саме "гаряче час": треба обдзвонити всіх наших ветеранів і з'ясувати, що саме їм треба в цьому році. Потім вже за заявками ми набуваємо техніку і розвозимо по домівках. Такий підхід дозволяє зробити по-справжньому корисний і приємний подарунок,

- каже голова Ради ветеранів Знахідки Борис Маношкін.

В цьому році закуплено понад 120 одиниць техніки. Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

В цьому році закуплено понад 120 одиниць техніки. Фото: Ольга Ільченко, РІА PrimaMedia

На сьогоднішній день в Находці проживає 71 ветеранів війни, 43 жителя блокадного Ленінграда і 26 в'язнів фашистських концтаборів.

ПОСИЛАННЯ З ТЕМИ:

Співробітники "Терміналу Астаф'єва" допомогли прибрати територію школи №1 в Находці

"Термінал Астаф'єва" привітав ветеранів Знахідки з ювілеєм Перемоги

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online