Зимові альтанки з мангалом і барбекю

  1. Альтанка з мангалом або барбекю

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Літо - прекрасна пора Літо - прекрасна пора! Мангали, шашлики, альтанки - все це властиво саме теплої пори року, але що робити взимку, коли вам теж хочеться проводити час на свіжому повітрі і як реалізувати такі можливості?

Для автоматизації класичних орних воріт краще використовувати приводи NICE MB різних модифікацій і продуктивності, які ви можете замовити в нашій компанії.

Насправді існує два види садових альтанок: літні і зимові. Вся різниця таких споруд в їх конструкції, літні альтанки, як правило, маю дах, але не мають вікон. Зимові альтанки утеплені, засклені і в них можна, проводити час і в зимові дні, після того як їх трохи протопити.

Іншими словами, зимова альтанка являє собою закритий тип конструкції у вигляді павільйону. Дана конструкція обов'язково має теплі вікна і вхідні двері.

Тепле скління забезпечує не тільки оптимальний температурний режим в приміщенні, але і прекрасний огляд снігового зимового саду навколо альтанки, що додасть вашому проведення часу не тільки затишок, але й нотки романтики.

Зимову альтанку можна побудувати практично з будь-яких доступних вам будівельних матеріалів, наприклад, з цегли, металу або дерева. Це може бути будь-яка конструкція, в тому числі і каркасно-щитова.

Контсрукціі може бути, як відкритої, так і закритої. Закриті зимові альтанки мають скління, будівництво їх трохи дорожче, але зате в них буде затишно навіть в морозні дні, адже в ній буде тепло.

Зимові альтанки можна обладнати мангалами або барбекю, але тоді слід заздалегідь спроектувати систему витяжної вентиляції і поставити димар. Якщо врахувати той факт, що найбільш поширеним джерелом тепла є відкритий джерело вогню, наприклад, дров'яної камін, то без витяжної труби вам зовсім не обійтися.

Найпоширенішими видами конструкцій є альтанки з 4-х, 6-ти або 8-ми скатної дахом. Такий тип альтанок легко монтується, конструкцію не складно утеплити мінераловатними плитами, і вона відмінно буде поєднуватися практично з будь-яким ландшафтом.

Альтанка з мангалом або барбекю

Мангал або барбекю в зимовій альтанці дозволить вам не тільки приготувати шашлик або іншу їжу, але також буде служити джерелом тепла і зможе прекрасно обігріти приміщення.

Але не варто забувати про заходи протипожежної безпеки. Якщо альтанка має дерев'яні конструктивні елементи, то відстань від мангала до стін повинна становити не менше двох метрів. Всім дерев'яних елементів конструкції краще провести вогнезахисну обробку, це знизить клас горючості і підвищить рівень пожежної безпеки вашої альтанки.

Зимова альтанка з мангалом повинна мати в своїй конструкції димохід. Якщо мангал складний з цегли, то і димар також краще викласти з цегли. Якщо мангал виготовлений з металу, то димар можна влаштувати теж з металу. Головне що потрібно пам'ятати, що димохід повинен бути негорючим, безпечним і ефективним, тільки тоді він забезпечить вам комфортні умови при приготуванні шашликів у вашій зимової альтанці.

В'їзд на територію вашого саду або заміського ділянки найкраще обладнати хвірткою і воротами автоматичними з аксесуарами і елементами безпеки. А вікна альтанки можна захистити ролетними конструкціями з електричними приводами .

Мангали, шашлики, альтанки - все це властиво саме теплої пори року, але що робити взимку, коли вам теж хочеться проводити час на свіжому повітрі і як реалізувати такі можливості?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online