Де купити мангал в Дніпропетровську і куди піти на пікнік?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

По вихідних і святах, особливо в теплу пору року, багатьох хвилює питання: куди піти на пікнік у Дніпропетровську і де купити мангал для пікніка? Ми знайшли кілька відмінних місць для відпочинку. А купити хороший мангал ви можете в магазині мангалів ТМ СВІТ ВОГНЮ за цінами від виробника. Мангали з якісної сталі з термостійким покриттям прослужать вам багато сезонів поспіль!

купити мангал

На житловому масиві Сонячний є чудовий піщаний пляж. Тут можна і порибалити, і посмажити шашлики, і відпочити від денної рутини. Неподалік від проспекту Воронцова можна взяти в оренду альтанку, з комфортом розташуватися, розпалити мангал і смажити шашлик. Краще взяти свій. Купити мангал в Дніпропетровську можна не виходячи з дому, зробивши замовлення в магазині мангалів Мангал-Маркет. Як дістатися: на Сонячний житловий масив їдуть усі маршрутки, що йдуть з центру і проїжджаючі новий міст.

На житловому масиві Північний знаходиться храм ікони Божої Матері Іверської. Це не просто красивий храм. Навколо нього облаштований великий парк з зоопарком та дитячим майданчиком. Крім того, тут можна посидіти теплою компанією, посмажити шашлик і відпочити. Місця тут вистачить на всіх. Якщо купити мангал в Дніпропетровську, то можна регулярно приїжджати до храму на відпочинок. Сюди їдуть: 43-тя маршрутка, що йде з центру; №149 з пл. Островського, №37 з лівого берега, №137 з житлового масиву Придніпровськ.

На житловому масиві Червоний Камінь є дуже красиве озеро. Тут заборонено купатися, зате можна посмажити шашлички на березі. Спеціально обладнаних місць немає, тому все потрібно брати з собою. Добре, що купити мангал в Дніпропетровську не складе проблем. Оберіть хороший мангал , Аксесуари до нього і оформите замовлення. У найкоротші терміни його доставлять вам. Так що збирайте компанію, беріть розбірний мангал , або переносний мангал і вирушайте на Червоний Камінь. Коса в цьому місці дуже велика, тут легко розмістяться багато компаній. Як дістатися: з центру: маршрутки №№ 40, 110, 121, з лівого берега - маршрутка№ 95, з ж / м Західний - маршруткою № 39.

На житловому масиві Парус є так чудових місця для пікніка. Це посадка на Гидропарковая і лісосмуга. Розташуватися в посадці зручно тим, що не потрібно далеко їхати, поруч є кілька супермаркетів, а значить можливість купити всі потрібні продукти. До лісосмуги доведеться проїхати на своєму автомобілі. Але воно того варте, адже крім зелених насаджень там є піщаний пляж, де можна позасмагати і викупатися в спеку. Мангал доведеться взяти свій, так як можливості орендувати немає, а багаття розпалювати заборонено. Тому краще купити мангал в Дніпропетровську і брати його з собою на пікніки.

Одним з найпопулярніших місць для відпочинку в місті був і залишається Комсомольський острів. Тут є все, що потрібно для відпочинку в будь-якій компанії: кафе, атракціони, зоопарк, пляж. Можна навіть шашлички посмажити. Для цього потрібно лише купити мангал в Дніпропетровську. Наприклад, маленький розбірний мангал. Також є можливість порибалити. А значить можна зварити юшку в казані. Дістатися на Комсомольський не важко. З центру - на маршрутному таксі, що йде в бік житлових масивів Перемога або Сокіл, з Лівобережного - №107 і 19. Можна приїхати і на своєму автомобілі, але в'їзд на острів заборонений, тому доведеться трохи пройтися пішки.

Найвідоміше на лівобережжі місце для пікніка - канал на житловому масиві Фрунзенський. Там дуже чисто і красиво, є можливість пограти в рухливі ігри, порибалити і посмажити шашлик. Це улюблене місце рибалок, так що завжди можна розраховувати на хороший улов. Якщо купити мангал в Дніпропетровську, а до нього ще триногу і казан , То вийде не відпочинок, а казка. Дістатися сюди з центру можна на маршрутці № 124, від пл. Островського - на трамваї №19, від вул. Косіора та Калиновій - на маршрутці №95.

Незважаючи на високу індустріалізацію регіону, знайти мальовниче місце для пікніка в Дніпропетровську не складе труднощів. Варто тільки купити мангал в Дніпропетровську, і насолоджуватися природою і смачним шашликом.

Замовляйте якісні мангали ТМ СВІТ ВОГНЮ. У нашому магазині мангалів ви можете купити мангал в Дніпропетровську , Який прослужить вам багато сезонів поспіль. Доставка по Україні - безкоштовно ( купити мангал Київ , купити мангал Донецьк , купити мангал Харків , купити мангал Одеса ).

Доставка по Україні - безкоштовно (   купити   мангал Київ   ,   купити мангал Донецьк   ,   купити мангал Харків   ,   купити мангал Одеса   )

Вдалого вам пікніка і смачного шашлику!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online