На концерті в честь 295-річчя Єкатеринбурга виступить "Мумій Троль": Новини Накануне.RU

  1. На концерті в честь 295-річчя Єкатеринбурга виступить "Мумій Троль"

На концерті в честь 295-річчя Єкатеринбурга виступить "Мумій Троль"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На святковому концерті на честь 295-річчя Єкатеринбурга виступить відома російська група "Мумій Троль". Як передає кореспондент Накануне.RU Про це заявив заступник глави адміністрації міста з питань соціальної політики Михайло Матвєєв.

Нагадаємо, підготовка до 295-річчя Єкатеринбурга стартувала в січні . У цьому році свято, яке відзначається в третю суботу останнього літнього місяця, випадає на 18 серпня. День міста-2018 стане генеральною репетицією напередодні святкування 300-річного ювілею уральської столиці.

"Зірки будуть сяяти на Площі 1905 року. Ми припускаємо, що вечірню програму буде завершувати" Мумій Троль ". На Жовтневій площі буду блищати зірки танцювального жанру. І в Історичному сквері, крім театрального балагану, буде вечірнє захід, який теж подарує жителям міста зірку ", - заявив Матвєєв в програмі" Відкрита студія. Єкатеринбург "на каналі" 41-Домашний ".

За його словами, зараз ще тривають переговори з низкою колективів і виконавців.

"Я думаю, що ближче на 1 серпня у нас будуть поставлені всі крапки. Ми визначимося, виходячи зі своїх можливостей, кого можемо остаточно запросити", - додав Михайло Матвєєв.

Нагадаємо, заходи, присвячені святкуванню ювілею міста, відбудуться з 4 по 28 серпня 2018 року .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online