П'яний лихач в Черкасах ледь не вбив чотирьох

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

П'яний водій недалеко поїхав від поліції. Автор фото: Анатолій Бойко, "Сегодня"

У Черкасах гонитва копів за порушником закінчилася серйозною аварією https://cdn.segodnya.ua/img/article/10661/75_main_new.1508769281.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/10661/75_tn.1508769281. jpg 2017-10-23T17: 34: 27 + 03: 00 Інші регіони Після гонок по нічному місту чотири людини опинилися в лікарні, а один - за гратами

Пізно ввечері в Черкасах екіпаж патрульної поліції помітив, як на одному з перехресть Volkswagen проїхав на червоний сигнал світлофора, причому вимоги зупинити машину порушника проігнорував.

В результаті поліцейські почали переслідувати іномарку нічними вулицями міста, і ця гонитва закінчилася аварією: утікач не втримав машину на дорозі, налетів на бордюр, і автомобіль перекинувся.

Як виявилося, в машині знаходилося четверо пасажирів, які отримали травми різного ступеня тяжкості.

На щастя, в ДТП обійшлося без загиблих.

Цікаво, що єдиним неушкодженим в втікає машині виявився п'яний водій, в крові якого експертиза виявила серйозне перевищення допустимого рівня алкоголю.

"Сам водій не постраждав, втім, він був нетверезий, результат огляду підтвердився, в крові знайшли 1,4 проміле алкоголю", - розповіла прес-секретар Патрульній поліції Черкас Зоя Вовк.

Нагадаємо, пізно ввечері 18 жовтня в Харкові позашляховик Lexus, за кермом якого була 20-річна дівчина, пролетів на червоний сигнал світлофора, спровокував ДТП, в якому загинули п'ятеро пішоходів .

Також нагадаємо, що раніше жовтня у Львівській області в аварії загинула мати і її 10-річна дочка, а ще чотири людини отримали поранення .

Нагадаємо, нещодавно в Закарпатській області автомобіль смертельно травмував піврічного дитини , Мати якого, з коляскою, перебігала дорогу в невстановленому місці. Шестимісячний малюк від отриманих травм помер в реанімації.

Також ми писали, що на Прикарпатті водій Audi на смерть збив дитину . Після ДТП чоловік втік з місця події, а тіло загиблого хлопчика кинув біля річки.

А 17-річна рівнянка, керуючи квадроциклом, врізалася у вантажівку. В результаті зіткнення 17-річний пасажир помер від травм.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online