Новобудови LIVE: житловий будинок по вулиці Барикіна в Гомелі

  1. Новобудови LIVE: житловий будинок по вулиці Барикіна в Гомелі Команда порталу нерухомості Metr.by...
  2. Де будують?
  3. Хто будує?
  4. висновки

Новобудови LIVE: житловий будинок по вулиці Барикіна в Гомелі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Команда порталу нерухомості Metr.by рада представити вашій увазі матеріал, що відкриває цикл оглядів «Новобудови LIVE», присвячений новобудов . В ході роботи над ним, наші кореспонденти побувають на об'єктах всіх обласних центрів Республіки Білорусь, а також відвідають столичні будівельні майданчики.

Наш перший огляд присвячений новобудові по вулиці Барикіна в Гомелі . Зведенням багатосекційного 7-10-поверхового комплексу займається ДП «Управління капітального будівництва міста Гомеля» , Відоме на місцевому ринку нерухомості своєю надійністю і копіткою увагою до якості і термінів будівництва.

Що будують?

Відповідно до представленого проекту, всього в будинку планується побудувати 8 секцій: чотири з них будуть зведені в першу чергу будівництва і чотири - в другу. Конструктивна схема будівлі - ККД (великопанельне житлове будівництво). В обсягах другої черги будівництва до реалізації представлено 148 одно-, дво- і трикімнатних квартир. Орієнтовна ціна квадратного метра - 10 000 000 білоруських рублів.

Перший поверх новобудови відведено під виробничі та офісні приміщення. Уже зараз УКБ шукає інвесторів , Готових співпрацювати за програмою реалізації проекту будівництва. Планування першого поверху - вільна, площі будуть генеруватися відповідно до призначення майбутніх офісів. Забудовником оголошена акція про покупку приміщень за ціною в 900 у.о. за один квадратний метр.

Сьогодні на об'єкті ведуться роботи першої черги: два поверхи закінчені повністю, зведення третього знаходиться в активній стадії. Встановлений термін закінчення будівництва перших чотирьох секцій - лютий 2016 року.

Вже зараз на об'єкті видно котлован під другу чергу будівництва, пустир, що утворився після знесення приватної забудови, поступово перестає бути таким.

Відносно самого будівництва можна сказати наступне: роботи ведуться активно, на момент відвідування об'єкта всі співробітники перебували на робочому місці. У відповідь на запитання кореспондента: «Чи встигнете в зазначений термін? »Виконроб з натхненням відповів:« Звичайно, а як же інакше! ». Будемо сподіватися, що його слова не розходяться з дією.

У сам будинок ми не заходили - по суті, оглядати там поки нічого. Сподіваємося, що в майбутньому нам вдасться відвідати об'єкт ще раз, уже з конкретною метою огляду самих квартир. До слова, приміщення в новобудові будуть здаватися без обробки, що є одним з факторів, що дозволяють сформувати таку низьку вартість квадратного метра.

Де будують?

Вулиця Барикіна, на якій ведеться будівництво, - одна з головних магістралей Гомеля, що зазнала останнім часом ряд серйозних змін. У минулому році проїжджа частина була розширена до шести смуг, біля третьої школи і кінотеатру «Жовтень» організовані підземні переходи, істотно підвищили безпеку руху пішоходів і автомобілістів.

Проект перетворення Барикіна, знаходиться в активній стадії: будівництво багатосекційного будинку - лише один з етапів, позначених в рамках цього завдання. Фіналом реконструкції стане будівництво транспортної розв'язки біля Ковальського шляхопроводу.

Інфраструктура району досить розвинена: навпроти будинку, що будується розташований згадуваний вище кінотеатр і атмосферне сквер імені Тараса Шевченка. Найближча школа - третя, знаходиться на відстані однієї зупинки. У крокової доступності - магазин «Аркада», аптека, банк і ряд об'єктів соціального обслуговування.

Прямо під вікнами будинку розташована зупинка громадського транспорту. Проходив автобуси і тролейбуси дозволять швидко дістатися практично в будь-яку точку міста.

Проходив автобуси і тролейбуси дозволять швидко дістатися практично в будь-яку точку міста

Хто будує?

Як уже згадувалося раніше, замовником будинку виступає державне підприємство «УКБ м Гомеля» , Останнім часом істотно розширила географію будівництва. Ряд ККД-новобудов в 59 мікрорайоні і Новобеліце , елітний будинок на перетині вулиць Карла Маркса і Сожской - об'єкти забудовника активно продаються і не викликають нарікань серед мешканців.

Одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності УКБ називає роботу по коригуванню цінової політики на ринку нерухомості.

«Житло від забудовника буде продаватися практично за собівартістю, - зазначав раніше заступник директора з економіки та фінансів Олександр Колесников - це насправді унікальний шанс для тих, хто хоче вирішити своє« квартирне питання », але до сих пір не мав можливості знайти достатню кількість грошових коштів, для придбання нерухомості на вторинному ринку ».

Генеральний підрядник новобудови по вулиці Барикіна - ВАТ «Гомельський ДСК», проектна організація - ВАТ «Інститут Гомельгражданпроект». «Перу» останньої належить весь проект реконструкції вулиці, ознайомитися з яким можна тут .

висновки

Резюмуючи огляд можна сказати, що багатосекційний будинок по вулиці Барикіна має низку переваг перед, скажімо, забудовою в 59-м і 18-му мікрорайонах. По-перше, тут вже сформована вся соціальна інфраструктура. По-друге, будинок розташований в безпосередній близькості від однієї з центральних розв'язок, що дозволяє безперешкодно користуватися головними транспортними маршрутами. По-третє, вартість квартир досить низька, особливо за нинішніми мірками.

Що стосується недоліків, то вони теж є. Близькість до жвавій дорозі негативно позначається на чистоті повітря. Стіни новобудови загороджують вікна стоїть торцем житлового будинку, позбавляючи тим самим місцевих жителів сонячного світла. Втім, ці питання піднімаються під час кожного житлового ущільнення повсюдно, і прийти до якогось компромісу досить складно. Будемо сподіватися, що в майбутньому описані проблеми будуть успішно вирішені і жителі нових будинків зможуть повною мірою насолодитися довгоочікуваної покупкою власної квартири.

Де будують?
Хто будує?
Що будують?
Де будують?
Хто будує?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online