Найвигідніший білоруський банк для зняття грошей з російської карти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Питання «у мене російська карта, який білоруський банкомат мені використовувати?» Настільки частий, що я вирішив присвятити йому окрему запис. Тим більше я неабияк витратив час на вивчення. Я набивав шишки і витрачав гроші - ви просто користуєтеся моїм досвідом.

Я набивав шишки і витрачав гроші - ви просто користуєтеся моїм досвідом

У мене немає чітких цифр, тому що білоруська фінансова система досі в штормі, хоч ми вже й звикли до нього. Однак за кількістю списаних з моїх російських карт рублів, я можу робити якісь висновки про вигідність банкоматів тих чи інших банків.

Гроші, які у вас списуються, складаються з тих грошей, що ви отримуєте на руки і деякої кількості витрат на проведення транзакції. Ваш банк візьме собі гроші за зняття готівки в банкоматі іншого банку (така система працює і всередині Росії), а білоруський попросить комісію (вас обов'язково предупрядят про це), від 2 до 3 відсотків суми, що знімається.

Найважливіше, це курс, за яким білоруський банк готовий обміняти ваші російські рублі на білоруські. Саме він найчастіше істотно впливає на загальну суму списання з вашої картки, яку ви побачите в смс від банку. І ось тут починається найцікавіше.

Курс, за яким йде списання часто вигідніший, ніж обмін готівкової валюти. Правда, майже вся ця вигода з'їдається відсотками, які стягує білоруська сторона, але якщо сума істотна, вигода буде помітніше.

Свого часу я неабияк мучився з вибором банку, де має сенс знімати велику кількість готівки. У той момент на ринок заходить Сбербанк, викупивши місцевий БПС-банк. Курс валют при роботі з картою там найвигідніший, принаймні щодо російської валюти.

Деякий час я користувався його послугами з оглядкою, але ось уже кілька років більш вигідного рішення для зняття готівки з російської карти в Білорусі - я не бачу. Якщо ви приїхали до Білорусі для туризму з російської картою, має сенс знімати гроші саме в банкоматах банку БПС-Сбербанк.

Якщо ви будете знімати гроші в банку, то буде потрібно ваш паспорт. Права або будь-який інший документ з фотографією не підійде. Подивитися адреси банкоматів по всій країні можна на сайті банку .

Хороших і економних поїздок!

Питання «у мене російська карта, який білоруський банкомат мені використовувати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online