Купити Мийка високого тиску HUTER M165-РW в інтернет-магазині СІТІЛІНК, ціна на Мийка високого тиску HUTER M165-РW (795437)

Опис Мийка високого тиску HUTER M165-РW

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автомобіль ніколи більше не буде недоглянутих, якщо у власника є мінімийка HUTER M165-РW. Це по-справжньому багатофункціональний і корисний пристрій. Потужність мотора - 1900 Вт, максимальний тиск - 165 бар, продуктивність - 375 л / год. Вона відмиє бруд з коліс і поверхні кузова, очистить килимки та автомобільні сидіння. Цією мінімийках можна наводити порядок навіть на присадибній ділянці: чистити доріжки, мити вікна і фасад будинку. У комплектації минимойки HUTER M165-РW передбачена трубка-розпилювач, шланг високого тиску, пістолет, який утворює піну, і резервуар для заливки миючого засобу. Цього арсеналу цілком достатньо для того, щоб домогтися професійного результату. Тільки важливо пам'ятати, що температура заливається в бак мийки води не повинна перевищувати 50 градусів.

Не знайшли потрібної інформації? Задайте питання експерту

Задати питання експерту

Руслан

хороша мийка, дешевше іменитого конкурента аналогічної потужності в два рази. Використовується для мийки м ...

весь коментар

Тільки авторизовані користувачі можуть додавати фотографії.

Не знайшли потрібної інформації?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online