ЗМІ повідомили про арешт снайпера Нацгвардії, підозрюваного в розстрілі активістів на Майдані

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Снайпера Національної гвардії України, підозрюваного у вбивстві активістів під час Революції Переваги в Києві , Затримали в кінці жовтня. Про це інформують "Українські Новини" з посиланням на інформоване джерело в правоохоронних органах.
Виданню відоме прізвище підозрюваного, але її не оприлюднять в інтересах слідства.
"Він був затриманий в кінці жовтня і на початку листопада заарештований судом на 60 діб", - сказав співрозмовник.
За словами джерела, слідство встановило, що 20 лютого 2014 командувач Внутрішніх військ Станіслав Шуляк направив на вул. Інститутську групу снайперів "Омега" в допомогу спецрота "Беркута", яка розстрілювала людей на Майдані.
Командир окремого загону спеціального призначення по боротьбі з тероризмом 14-ї бригади спецазначенія управління Північного територіального командування Внутрішніх військ розмістив снайперські групи на території клубу Кабінету міністрів України. О 11:28 підозрюваний вистрілив зі своєї снайперської гвинтівки "ТS.М308" в театрального режисера Олександра Храпаченко, який разом з іншими беззбройними мітингувальниками перебували перед "сніжної барикадою" на вул. Інститутській і жодним чином не представляв небезпеки для правоохоронців. В результаті поранення Храпаченко помер.
Після проведених експертиз та досліджень снайпер "Омеги", діючий військовослужбовець Нацгвардії, був затриманий за місцем проживання 31 жовтня.
Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому пред'явлено підозру по п. П. 5, 12 ч.2 ст.115 (вчинення умисного вбивства, здійснене способом, небезпечним для життя багатьох осіб, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 3 ст. 365 (перевищення влади та службових повноважень) Кримінального кодексу.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online