Заявка на кредитну карту ощадбанку онлайн

  1. вимоги
  2. Кредитні карти основного сектора
  3. Спеціальні пропозиції
  4. Преміум клас
  5. Як збільшити шанс схвалення?
  6. Як отримати максимальну вигоду?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредитні картки стають справжнім рішенням для тих, кому терміново потрібні гроші на різні цілі - від невеликого разового придбання до грандіозних планів.
Кредитні картки стають справжнім рішенням для тих, кому терміново потрібні гроші на різні цілі - від невеликого разового придбання до грандіозних планів

Ощадбанк надає своїм клієнтам можливість оформити кредитну карту по потребам і можливостям. Заявка на кредитну карту ощадбанку онлайн повинна складатися з урахуванням ваших вимог від карти, звичок у поводженні з фінансами і готовності платити ту чи іншу суму за обслуговування в рік. На щастя, вибір досить великий і ви не залишитеся без індивідуальної пропозиції, що підходить саме вам.

вимоги

Щоб отримати схвалення на отримання «кредитки» ви повинні відповідати ряду вимог.

  1. Бути повнолітнім (згідно із законодавством РФ повнолітнім визнається громадянин, який досяг 18-річного віку).
  2. Мати громадянство Російської Федерації. У рідкісних випадках схвалюють і податковим резидентам інших країн, наприклад таких, як Швейцарія, Франція, Норвегія, Фінляндія та інші. Але в рамках рядового випадку мати паспорт РФ - незаперечна умова.
  3. Мати постійний дохід, яким визнається: стипендія, офіційний «білий» оклад та премії, пенсії різних видів, посібники. Щоб отримати схвалення з преміального сектору вам потрібно мати стаж не менше 1 року і постійне місце роботи, де ви працюєте вже не менше 6 місяців.

Кредитні карти основного сектора

Список актуальних пропозицій Ощадбанку за кредитними продуктами. Врахуйте, що кредитний ліміт не залежить від пропозиції - він формується на підставі розгляду вашої заявки. Якщо не вказано інше, всі карти, перераховані нижче, доступні «під проводом» двох платіжних систем - MasterCard і Visa.

  1. Momentum Головна перевага тут - швидке отримання. Головний козир дебетової «Momentum» - моментальна в будь-якому відділенні Ощадбанку. Але з аналогічною пропозицією тільки вже для позики коштів у банку все трохи складніше - щоб скористатися можливістю отримати карту за кілька хвилин у відділенні вам треба подати на неї заявку заздалегідь. Дякую відсутності вибитих прізвища та імені на лицьовій стороні вам не доведеться чекати виготовлення і прибуття карти в ваше відділення - в офісі завжди присутній «моментум», залишається тільки зареєструвати його на вас. Якщо вас втомила заявка на кредитну карту ощадбанку онлайн і ви хочете отримати відповідь відразу - вибирайте карту моментум!
  2. Standart Оптимальне рішення для любителів комфорту і стандартного набору банківських функцій. Процентна ставка - 23,9% річних, плата за обслуговування відсутня в рамках індивідуального пропозиції, при інших умовах може становити до 750 рублів в рік.
  3. Молодіжна Виправдовує свою назву і видається клієнтам не молодше 14 і не старше 25 років. Надає користувачеві можливість розташовувати коштами в рамках схваленого ліміту без відсотків протягом 50 днів з моменту витрачання коштів. Плата за обслуговування становить 750 рублів на рік. При грамотному використанні дозволяє користуватися коштами Sberbank і не платити абсолютно ніяких відсотків.

Спеціальні пропозиції

Ці продукти дозволять вам вибрати більш доступного режиму відповідно до своїх потреб, способу життя і переконанням.

  1. Подаруй життя Результат співпраці знаменитого фонду «подаруй життя», заснованого в 2006 році Чулпан Хаматової і Діною Корзун та головного банку країни. Коли ви купуєте цю карту, банк автоматично перераховує в фонд 50 відсотків від суми, яку ви заплатите за річне обслуговування (від 0 до 1500 рублів). Також 0,3 відсотка від обороту по карті буде щомісяця перераховуватися до фонду за рахунок прибутку банку. Доступна тільки Visa і Visa Gold.
  2. Аерофлот Ідеально підійде для тих, хто веде активний спосіб життя постійно користується авіа-перельотами компанії «Аерофлот». Співпраця Ощадбанку і головною компанії по авіа-перевезень в Російській Федерації принесло клієнтам можливість накопичувати спеціальні бонуси - милі, які можна буде витрачати на оплату миль, які ви пролітаєте на певних маршрутах. Також вам будуть доступні спеціальні акції та пропозиції від компанії.

Преміум клас

Індивідуальні розробки для клієнтів «високого польоту». Заявка на кредитну карту ощадбанку онлайн без довідок і поручителів не пройде. Тут вас будуть перевіряти кращі фахівці і для вас будуть застосовуватися досить жорсткі алгоритми по оцінці позичальника.

  1. Gold Кредитний ліміт - до півтора мільйонів (!) Гривень. Спеціальні пропозиції в готелях світу і від усіх партнерів Ощадбанку по всій Росії. Накопичення бонусів збільшено в порівнянні зі стандартними картами в 5-10 разів. Вартість обслуговування - 3 000 рублів на рік. Відсоткова ставка - до 27,9% в рік. Окремі привілеї в залежності від вибору платіжної системи - Visa або MasterCard.
  2. MasterCard Black Edition і Visa Signature Найпрестижніша з лінійки кредитних пропозицій Ощадбанку. В рамках індивідуальної пропозиції доступний ліміт - до 3 мільйонів рублів, унікальні пропозиції від усіх компаній-партнерів і найпрестижніших закладів усього світу. Постійні акції та індивідуальні можливості. Збільшене в 20 раз нарахування бонусів «Спасибі». До 10% бонусами при оплаті бензину на заправках і замовлення таксі за допомогою сервісу GetTaxi.

Як збільшити шанс схвалення?

Розповімо про декілька пунктів, які допоможуть зробити ймовірність схвалення набагато вище.

  1. Збільште свою заробітну плату. Важливо, що роль грає тільки офіційна зарплата, з якої ваше безпосереднє керівництво робить відрахування в пенсійний фонд і податкову службу. Все, що залишається за межами, так званий «чорний нал» не враховуватиметься при розгляді заявки. Якщо ви отримуєте всю зарплату в конверті, постарайтеся знайти іншу роботу, нехай і з меншою, але офіційною зарплатою.
  2. Закрийте всі борги. Так як банк не зобов'язаний звітувати перед вами, чому поставив печатку «відмова», доводиться самим здогадуватися, чому таке сталося. Однією з причин можуть стати відкриті прострочення в мікрофінансових організаціях, по житлово-комунальним послугам, в податкову службу і інших інстанціях. Погасіть все і через місяць спробуйте знову!
  3. Переведіть свою зарплату / пенсію на рахунок в Ощадбанку. Для таких клієнтів присутні спеціальні пропозиції та акції.

Як отримати максимальну вигоду?

Кращі способи, завдяки яким ви зможете отримати максимальну вигоду з вищенаведених карт.

  1. Використовуйте пільговий періодЛьготний період - певний проміжок часу після оплати покупки або будь-видаткової операції по карті, протягом якого не нараховуються відсотки за користування коштами банку. Іншими словами, якщо ви купите телевізор 1 вересня і повернете цю ж суму на карту 4 жовтня, ви не повинні будете переплачувати ні копійки. Грамотне використання цієї фішки дозволить вам не переплачувати банку жодної копійки і оформляти всі товари як ніби в розстрочку.
  2. Не допускайте просрочекДаже досить високий відсоток по карті може здатися вам потуранням, якщо ви дозволите собі хоч трохи прострочити платіж. Банку відкриються широкі можливості для нарахування на вас щоденних штрафів, пенні і неустойок. І тоді 20% річних можуть перетворитися в 30, 40, і навіть 50. Правильно плануйте платежі і не витрачайте гроші з картки, якщо не впевнені що зможете повернути їх в прийнятні терміни.

Не забувайте, що на нашому сайті onlinezayavkanacredit.ru ви не тільки дізнаєтеся про свіжих і найвигідніші пропозиції, а й завжди зможете заповнити заявку на кредитну карту ощадбанку онлайн!

Як отримати максимальну вигоду?
Як збільшити шанс схвалення?
Як отримати максимальну вигоду?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online