Оплата Мегафон банківською картою

  1. Автоплатеж
  2. Оплата в режимі онлайн
  3. Використання банкомату

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Існує кілька найбільш поширених варіантів, за допомогою яких можлива оплата мегафон з банківської карти без комісії. Саме ними сьогодні користуються абоненти:

  1. Не виходячи з будинку. Такий спосіб оплати відбувається в режимі онлайн за допомогою спеціальних ресурсів: сайту мегафон або онлайн-банку, якому належить ваша карта.
  2. У банкоматі.
  3. З послугою "Автоплатеж", яка не вимагає постійних дій від користувача. Даний спосіб полягає в тому, що заздалегідь визначена сума автоматично перераховується з карти на рахунок абонента в певний період.

Останнім часом вибір "Автоплатеж" стає все більш поширеним, тому розглянемо його докладніше.

Автоплатеж

Для того, щоб оплатити зв'язок мегафон з карти за допомогою Автоплатеж, досить прив'язати банківську карту до номера мобільного телефону. Для цього заходимо на офіційний сайт "мегафон" -megafon.ru, вибираємо пункт меню "оплата", потім в ньому "прив'язати карту і налаштувати Автоплатеж".

Вам потрібно буде вказати необхідну інформацію (номер телефону і номер карти) і підтвердити номер через смс. Далі необхідно підключити послугу. Зробити це можна через смс, відправивши текст АВТО * сума * поріг на номер 5117.

У значенні сума потрібно вказати розмір плати, яка буде перераховуватися на ваш телефон з карти; в значенні поріг - мінімум, при якому рахунок поповнюватиметься автоматично. Повідомлення повинно виглядати наступним чином: АВТО * 50 * 20.

Є й додатковий, більш простий спосіб підключення послуги через телефонну команду. Досить набрати * 117 * 03 * сума * поріг # і виклик. Крім цього, зателефонувавши за номером 0500910, можна скористатися голосовим меню, щоб підключити послугу Автоплатеж.

Користувачам інтернету найпростіше підключити послугу в їх особистому кабінеті на основному сайті оператора. Підключення послуги Автоплатеж є також і в відділеннях банку, що видав картку.

Оплата в режимі онлайн

оплатити мегафон через банківську карту без комісії не доставить проблем в режимі онлайн на офіційному сайті мегафон або особистому кабінеті банку. Розберемо перший варіант.

Оплатити стільниковий зв'язок мегафон банківською картою можна в кілька кроків:

  1. Зайти на сторінку "мегафон" megafon.ru.
  2. У меню вибрати пункт "оплата" і перейти до "поповнити баланс".
  3. Заповнити необхідні дані: номер телефону, сума поповнення, спосіб оплати. Останнє в нашому випадку - банківська карта.
  4. Слідувати подальшим інструкціям.

Зверніть увагу, що оплата зв'язку мегафон через банківську карту здійснюється від 100 рублів до 15000. До оплати не приймаються наступні види карт: MasterCard, Maestro, а також American Express.

Оплата мегафон банківською картою без комісії здійснюється також і в особистому кабінеті банку (наприклад, сбербанк-онлайн). Досить вибрати пункт меню "оплата послуг", перейти до оплати мобільного зв'язку і перевести гроші на рахунок.

Можна прив'язати карту до систем віртуальних платежів, наприклад "Яндекс-гаманець" або "Вебмані" і, заходячи в особистий кабінет, оплачувати зв'язок в режим онлайн.

Про спосіб оплати мобільного зв'язку мегафон через термінал читайте тут . Подробиці оплати через інтернет в цієї статті .

Використання банкомату

Всі попередні способи складні тим, що вимагають обов'язкової прив'язки карти. Іноді це може викликати складності і незручності. Тому, в даному випадку використовується оплата мегафон без реєстрації картки через банкомат.

Вам знадобиться: банківська карта, спеціалізований автомат банку, що випустив вашу карту і сама карта. Опустивши карту в банкомат, виберіть пункт меню "оплата послуг" / "оплата мобільного зв'язку" і дотримуйтесь інструкцій.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online