Яндекс.Деньги карта - як отримати, активувати - поради

  1. Пластикова карта Яндекс.Денег
  2. Загальний баланс: як це працює
  3. Вартість карти, комісія та інші умови
  4. Як замовити карту на сайті (а потім отримати)
  5. Пін-код і кодове слово
  6. Як і де знімати готівку
  7. Платежі в іноземних магазинах і конвертація
  8. Що робити, якщо карта загубилася або її вкрали
  9. Миттєва карта (без імені)
  10. Пластикова карта Яндекс Гроші: як замовити, активувати, покласти гроші або зняти
  11. Як замовити карту Яндекс.Деньги
  12. Скільки йде карта
  13. Візьміть карту в руки
  14. Активація карти Яндекс.Деньги
  15. Де подивитися кодове слово і як змінити пін-код карти Яндекс.Деньги
  16. Як зняти гроші з Яндекс.Карти
  17. Банк карти Яндекс.Деньги
  18. Куди звертатися?
  19. Онлайн-оформлення карти Яндекс.Деньги MasterCard GOLD
  20. Переваги карт Яндекс.Money MasterCard GOLD від Яндекс.Денег
  21. Онлайн-замовлення
  22. Отримання і активація
  23. Отримання пін-коду
  24. Банківська пластикова картка Яндекс.Деньги
  25. замовлення
  26. Скільки идет карта Яндекс.Деньги
  27. Де можна отримати карту
  28. про особливості
  29. Покупки, що здійснюються в іноземних магазинах
  30. Про комісіях и ліміті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Яндекс.Деньги карта як отримати

Всім привіт! Дивились позавчора в барі футбол з друзями. Познайомився там з товаришем, який вболіває за ту ж команду, що і я.

Слово за слово - розговорилися. Виявилося, що він любитель ставок на спорт. Успіхи в цій справі носять змінний характер, але у великій мінус не йде.

Коли мій новий знайомий дізнався, що я працюю в банківській сфері, то відразу почав розпитувати, як отримати карту Яндекс Гроші. З нею йому було б зручніше поповнювати рахунки в букмекерських конторах. Отримати її просто. Зараз і вам, друзі, розповім, що для цього потрібно зробити.

Зміст статті:

Пластикова карта Яндекс.Денег

Ця карта працює разом з гаманцем на Яндексі: у них загальний баланс. Платежі: платите в будь-яких торгових точках - супермаркетах, кафе, на заправках. В інтернет-магазинах теж можна.

Попередження!

Якщо на терміналі є значок безконтактної оплати, просто доторкніться до нього картою: до 1000 рублів, навіть пін-код не потрібен.

Готівкові: можна знімати в банкоматах будь-яких банків, по всьому світу. Бонуси: карта - MasterCard, для неї діють всі акції MasterCard.

Загальний баланс: як це працює

Карта і гаманець - це доповнення один до одного: у них різні номери, але баланс загальний. Карта - фізичний носій для гаманця: ви поповнюєте гаманець, а потім платите цими грошима в кафе
або на заправці. Взагалі в будь-якому місці, де приймають картки. Заплатили з карти - баланс гаманця зменшився.

Гаманець працює як інтернет-банкінг для карти. Слідкуйте за балансом на сайті або в мобільному
додатку Яндекс.Денег, підключайте смс-інформування, налаштовуйте регулярні платежі - за телефон, інтернет, комуналку.

Вартість карти, комісія та інші умови

Термін дії картки - три роки. Обслуговування коштує 200 рублів, ви платите один раз, при випуску. Доставка безкоштовна в будь-яку країну.

Комісії за платежі немає. Виняток: якщо у торгової точки код MCC як у зняття готівки або як у перекладу.

Комісія за зняття готівки - 3% від суми (але не менше 100 рублів). Така ж комісія береться,
Якщо ви:

  1. переводите гроші на іншу карту за допомогою MasterCard MoneySend;
  2. поповнюєте рахунок в сервісі LiqPay;
  3. випускаєте і поповнюєте віртуальну карту банку «Російський Стандарт»;
  4. поповнюєте мобільний карту Білайн (не телефон, а саме карту) або відправляєте гроші за допомогою сервісу «Білайн.Перевод».

Ліміти залежать від вашого статусу в Яндекс.Деньгах. Анонімні користувачі можуть платити до 15 000 рублів за один раз, знімати в банкоматі до 5000 рублів на добу.

Увага!

Обмеження за витратами на місяць - 40 000 рублів. Власники іменних гаманців - платити до 60 000 рублів за один раз і до 200 000 на місяць, знімати в банкоматі максимум 5000 рублів на добу і 40 000 рублів на місяць.

Ідентифіковані користувачі - витрачати будь-яким способом до 250 000 рублів за один раз. Щомісячне обмеження на платежі і зняття - три мільйони, на переклади - 600 000 рублів.

Як замовити карту на сайті (а потім отримати)

Потрібно, щоб ви вказали свої ПІБ, домашню адресу, і відразу оплатили обслуговування - 200 рублів за три роки. Заплатити можна з гаманця, з іншої картки або готівкою.

Коли доставлять карту. Карта відправиться до вас максимум через 5 робочих днів після замовлення, далі все залежить від Пошти Росії. Ви зможете стежити, як просувається доставка: на електронну пошту прийдуть посилання і трек-номер.

Де забирати карту. Карта приїде найближчим до будинку поштове відділення, ви отримаєте електронного листа. Якщо вам принесли поштове повідомлення, візьміть його з собою. Якщо немає, карту все одно повинні видати за паспортом.

Заберіть карту, потім активуйте її на сайті. Посилання для активації - в паперовому листі, який прийде разом з картою.

Пін-код і кодове слово

І пін-код, і кодове слово ви придумуєте самі.

Пін-код. Придумайте щось надійне. Наприклад: особиста дата, яка відома тільки вам, або частина телефонного номера когось із друзів. Прості поєднання на кшталт 1234 - поганий варіант: їх легко підібрати.

Порада!

Змінити пін-код можна в будь-який момент: кнопка є в розділі «Банківські картки». Коли ви створюєте або змінюєте пін-код, варто перевірити, що він працює. Для перевірки підійде будь-який банкомат: вставте карту, введіть пін-код і запросіть баланс.

Якщо ви введете неправильний код тричі поспіль, карта заблокується - ви не зможете платити навіть в інтернеті, де не потрібен пін. Тоді зателефонуйте 8 800 250-66-99 з Росії, +7 495 974-35-86 з іншої країни.

Кодове слово. Потрібно, щоб дзвонити в службу підтримки: по кодовому слову фахівці розуміють, що карта дійсно ваша. Кодове слово можна перевірити в розділі «Банківські картки».

Як і де знімати готівку

Вам підійде будь-який банкомат в будь-якій країні. Вставляєте карту, вводите свій пін-код і отримуєте готівку. Гроші списуються з гаманця.

Комісія завжди однакова і не залежить від банку: 3%, мінімум 100 рублів. Тобто, якщо ви знімаєте будь-яку суму до 3300 рублів, комісія складе 100 рублів.

Починаючи з 3350 рублів комісія вважається за ставкою 3% від суми. Наприклад, комісія для п'яти тисяч - 150 рублів.

Платежі в іноземних магазинах і конвертація

Якщо у вас іменний або ідентифікований гаманець, ви можете платити з карти Яндекс.Денег в будь-яких магазинах по всьому світу. Якщо ви ще не вказували дані паспорта, гаманець вважається анонімним: для платежів відкрита тільки Росія.

Перед поїздкою за кордон. Банк може заблокувати картку, якщо вчора з неї платили в Москві, а сьогодні в Гонконзі. Виглядає так, як ніби дані карти вкрали (досить часто це дійсно так).

Порада!

Щоб вашу карту не заблокували на початку відпустки або відрядження, заздалегідь попередьте службу підтримки, коли і куди ви їдете: через форму на сайті або за номером 8 800 250-66-99.

Як проходить конвертація в іншу валюту. MasterCard Яндекс.Денег - це рублева карта, тому що гаманець в Яндекс.Деньгах теж рублевий.

Коли ви платите в валюті, з гаманця списується еквівалентна сума в рублях. Через день-два в історії з'являється додаткове списання або зарахування невеликої суми - як правило, кілька десятків рублів або взагалі копійки (залежить від суми платежу). Це курсова різниця.

Конвертація проходить за курсом MasterCard + 2,5%:

  • На карті блокується сума платежу в рублях - за курсом на цей момент.
  • MasterCard обробляє платіж один-два робочих дня. За цей час курс валют змінюється.
  • Сервіс знімає суму за новим курсом: якщо валюта подорожчала, різниця списується, якщо подешевшала - повертається на карту.

Що робити, якщо карта загубилася або її вкрали

Якщо ви встигли активувати карту, терміново її закрийте - кнопка є в розділі «Банківські картки». Якщо не можете закрити карту самостійно, зателефонуйте службі підтримки: 8 800 250-66-99.

Тим, хто ще не встиг активувати втрачену карту, не обов'язково приймати такі термінові заходи. Але краще все-таки повідомити про те, що трапилося через форму на сайті.

Після того, як загублена карта буде закрито в будь-який момент зможете випустити нову карту Яндекс.Денег.

Миттєва карта (без імені)

Цю карту не потрібно замовляти, вона вже готова: просто заберіть в офісі. «Моменталка» працює в будь-яких магазинах, в інтернеті і в банкоматах будь-якого банку. Комісії за платежі немає, переклади та зняття готівки - 3% від суми (але не менше 100 рублів).

Попередження!

Обслуговування - 100 рублів за три роки: гроші спишуться з гаманця, коли ви будете активувати карту. Якщо на балансі менше, спочатку поповніть гаманець.

І ще раз: заберіть карту в офісі, увімкніть на сайті, і можна користуватися. Офіси є в Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді і Новосибірську.

джерело: https://money.yandex.ru/doc.xml?id=524784

Пластикова карта Яндекс Гроші: як замовити, активувати, покласти гроші або зняти

У грудні я отримала пропозицію, щоб отримати дебетову карту Яндекс Гроші, сплативши за це один рубль.

«Ви активно користуєтеся гаманцем, ми вирішили подарувати вам карту Яндекс.Денег. Це MasterCard з безконтактної оплатою і бонусами за статусом World. У карти і гаманця загальний баланс: знімайте готівку або платите безпосередньо в магазинах.

До 31 грудня карта відправиться до вас за символічний 1 рубль (замість звичайних 499 рублів). Кращого способу витратити рубль ми навіть і уявити собі не можемо. »

Гаманцем я користуюся рідко. Проте, мені сподобалася думка щодо кращого способу витратити один рубль і я вирішила замовити карту.

Як замовити карту Яндекс.Деньги

Найголовніше, що слід розуміти: Ця карта працює разом з гаманцем на Яндексі: у них загальний баланс.

Тому перш ніж замовити дебетову карту Яндекс.Деньги, у Вас вже повинен бути порядок в наступному чек-листі:

  1. Є аккаунт Яндекса, тобто, електронна пошта Яндекса є.
  2. На цьому ж акаунті повинен бути відкритий Яндекс.Гаманець. Вам має бути відомий номер рахунку свого гаманця.
  3. Мало хто згадує про ідентифікацію Яндекс.Гаманця. Проте, через відсутність ідентифікації можуть виникнути проблеми в самий невідповідний момент. Тому її краще один раз пройти і далі спокійно користуватися Яндекс.Гаманцю.

Якщо ці пункти виконані, можна сміливо замовити дебетову карту Яндекс.Деньги
https://money.yandex.ru/cards?_openstat=template%3Bimenu%3Bbankcards

При замовленні пластикової карти Яндекс.Деньги потрібно:

  • вказати повне ПІБ (прізвище, ім'я, по батькові), як в паспорті.
  • ввести домашню адресу. Можна вказати не ту адресу, що в паспорті, за пропискою, а вказати свій фактична адреса проживання, який за фактом може бути в іншому районі або в іншому місті. Головне, що карта прийде по введеному поштовою адресою в те поштове відділення, яке закріплене за цією адресою. Помилки тут вкрай небажані.
  • відразу ж оплатити 199 рублів - обслуговування картки за 3 роки. Карта з плюсами від Зв'язкового клубу коштує 499 руб. У моєму випадку це був 1 рубль. Ця сума повинна бути на Яндекс.Гаманцю, вона відразу буде списана при замовленні карти.

Скільки йде карта

Після того, як введені ПІБ, поштову адресу та карта оплачена, з'явиться повідомлення:

Після того, як введені ПІБ, поштову адресу та карта оплачена, з'явиться повідомлення:

Мал. 1. Повідомлення на пошту про те, що дані для випуску карти отримані

На офіційному сайті написано, що карта відправиться максимум через 5 робочих днів після її замовлення, а далі все в руках Пошти Росії. Карту Яндекс.Денег я замовила в неділю 11.12.16, а повідомлення в поштову скриньку прийшло 31.12.16.

Точніше, на наступний день 12.12.2016 в пошті, пов'язаної з Яндекс.Гаманцю, я отримала лист «До Вас їде карта Яндекс.Денег»:

Увага!

Слідкуйте за доставкою. Добрий день. Сьогодні ми відправили вашу карту Поштою Росії. Через кілька днів на сайті Пошти можна буде побачити, як просувається доставка. Трек-номер: 14570306204042

Коли лист прийде, заберіть його в своєму поштовому відділенні. Потім активуйте карту на сайті Яндекс.Денег.

Я відразу ввела на сайті Пошти Росії зазначений трек номер, але нічого не було знайдено. Потім вводила ще пару раз трек номер з тим же негативним результатом і, врешті-решт, вирішила до цього повернутися після Нового року. Проте, 29.12.2016 прийшов лист із темою «Карта затримується. Що відбувається?"

Добрий день. Схоже, лист з вашою карткою Яндекс.Денег затрималося в поштовому відділенні і все ще чекає обробки. Це можна зрозуміти - в грудні завантаження на пошті завжди висока.

Від себе в нагороду за ваше терпіння даруємо цілий рік безкоштовного смс-інформування. Смски почнуть приходити, як тільки ви отримаєте і активуєте карту. Сподіваємося, це станеться дуже скоро: слідкуйте за оновленнями по трек-номеру. команда Яндекс.Денег

А якраз 31.12.2016 в поштову скриньку прийшло повідомлення, а на пошту прийшов лист, у якого була тема «Карта Яндекс.Денег чекає на пошті»:

Візьміть карту в руки

Добрий день. Компанії Яндекс.Денег чекає вас на пошті. Можна йти, забирати і радіти!

Порада!

Якщо не знаєте, де ваше поштове відділення, вкажіть на сайті пошти домашню адресу. І не забудьте взяти з собою повідомлення і паспорт, щоб лист віддали без проблем. Як тільки заберете, активуйте.

На сайті написано, що карту на пошті повинні видати за паспортом, навіть без повідомлення. Візит на пошту не варто відкладати в довгий ящик: якщо не забрати карту за 30 днів, вона відправиться назад.

Я отримала на пошті лист з картою по повідомленню і по паспорту. На зворотному боці повідомлення на пошті вимагають написати дані свого паспорта: номер, ким і коли виданий. До речі, знайшли мій лист миттєво, народ в черзі на пошті навіть здивувався, що мене так швидко обслужили.

І ще для інформації, СМС-ка про оповіщення по карті Яндекс Гроші приходить від абонента з номером 1960.

Активація карти Яндекс.Деньги

Карту Яндекс.Деньги я отримала в листі з наступною інструкцією:

  1. Відкрийте money.yandex.ru/plus
  2. Введіть дані з карти, придумайте свій пін-код.
  3. Зареєструйте карту на sclub.ru.

Відразу після цього можна платити, збирати плюси і міняти їх на знижки у партнерів Зв'язкового-Клубу.

Щоб активувати карту з бонусами від Зв'язкового Клубу, слід перейти за посиланням money.yandex.ru/plus

Тиснемо на жовту кнопку «Активувати»:

Тиснемо на жовту кнопку «Активувати»:

Мал. 2. Кнопка «Активувати» карту Яндекс Грошей

Потрапляємо на сторінку «Підтвердження доступу»:

Podtverzhdenie-dostupa-na-stranicu-Jande

Podtverzhdenie-dostupa-na-stranicu-Jande

Мал. 3. Підтвердження доступу на сторінку Яндекс.Денег

Клацаємо по кнопці «Отримати пароль». Шукаємо телефон, знаходимо там смс-ку і вводимо пароль з смс-ки:

Мал. 4. Вводимо пароль з смс-ки для підтвердження доступу

При активації треба вказати 4 останні цифри з номера карти. На малюнку це чотири нулі, але насправді в реальному мапі стоятимуть реальні 4 цифри, які і потрібно вказати. Якщо номер карти Яндекс гроші, наприклад, 5106 2100 9999 4342, тоді при активації потрібно буде ввести 4 останні цифри: 4342.

Номер карти Яндекс.Деньги і термін дії карти:

Деньги і термін дії карти:

Мал. 5. Номер карти Яндекс Гроші і термін дії карти

Термін дії карти написаний на карті нижче її номера. Вище на малюнку цей термін 12/20, тобто, грудень 2020. Значить, потрібно в поля «Термін дії карти» ввести цифри 12 і 20.

Мал. 6. Вводимо дані з карти для її активації

Далі треба придумати пін-код. Відновити його потім можна, треба буде випускати нову карту. Якщо пін-код 3 рази поспіль ввести невірно, карта автоматично блокується і треба звертатися в службу підтримки.

Пін-код потрібен, щоб знімати готівку в банкоматі і платити на касі. Змінити пін-код можна в будь-який момент: кнопка є в розділі «Банківські картки». Як пін-коду не можна використовувати:

  1. частина номера картки,
  2. дату народження,
  3. прості поєднання 0000 і 1234.

Мал. 7. Пін-код для активації карти Яндекс Грошей

Далі потрібно придумати кодове слово. Для будь-якої банківської карти зазвичай змушують придумати кодове слово. Воно потрібне для того, щоб дзвонити службі підтримки. Кодове слово підтверджує, що карта дійсно ваша.

Увага!

Кодове слово завжди можна перевірити на сайті Яндекс.Денег, в своїх настройках.

Вводимо кодове слово російською або англійською мовами, тиснемо кнопку «Зберегти кодове слово». Отримуємо повідомлення, що ваша карта готова:

Отримуємо повідомлення, що ваша карта готова:

Мал. 9. Карта активована. Можна ще активувати плюси Зв'язкового

Щодо плюсів Зв'язкового нічого сказати не можу, я про всяк випадок зареєструвала карту в зв'язковим клубі. Для цього треба натиснути кнопку «Зареєструвати карту в клубі».

Там стандартна процедура реєстрації. Треба ввести номер карти Яндекс.Деньги, який знаходиться на зворотній стороні картки під штрих кодом, e-mail своєї поштової скриньки.

Потім в своїй пошті слід знайти лист «Підтвердіть Ваш email для реєстрації карти», в якому потрібно клікнути по довгій посиланню для підтвердження того, що email належить Вам.

Де подивитися кодове слово і як змінити пін-код карти Яндекс.Деньги

Можна подивитися кодове слово і змінити пін-код. Це можна зробити на сайті Яндекс.Денег, в своєму особистому кабінеті, в розділі «Банківські картки».

Денег, в своєму особистому кабінеті, в розділі «Банківські картки»

Мал. 10. Подивитися кодове слово карти Яндекс.Деньги. Змінити пін-код.

Міняти пін-код можна раз не частіше, ніж раз на добу. Кодове слово зберігається під захистом пароля, тобто, щоб його подивитися, треба буде ввести пароль з смс-ки.

Як зняти гроші з Яндекс.Карти

Картою Яндекс.Деньги можна розплачуватися в інтернеті, в магазинах, кафе і т.д. Можна знімати готівку в банкоматі, інформація з офіційного сайту. Вам підійде будь-який банкомат в будь-якій країні.

Вставляєте карту, вводите свій пін-код і отримуєте готівку. Гроші списуються з гаманця.

Комісія завжди однакова і не залежить від банку: 3% + 15 рублів, мінімум 100 рублів. Тобто, якщо ви знімаєте будь-яку суму до 2800 рублів, комісія складе 100 рублів.

Починаючи з 2850 рублів комісія вважається за ставкою 3% від суми + 15 рублів. Наприклад, комісія для п'яти тисяч - 165 рублів.

Банк карти Яндекс.Деньги

Банком карти Яндекс.Деньги є Ощадбанк, який у 2012 році викупив Яндекс.Деньги у Яндекса. У цьому легко переконатися, якщо, наприклад, покласти гроші на Яндекс.Карти через Ощадбанк Онлайн.

Як покласти гроші на Яндекс.Карти через Ощадбанк Онлайн. Щоб покласти гроші на Яндекс.Карти, треба поповнити рахунок Яндекс.Деньги, у них загальний рахунок, вони нерозривно між собою пов'язані. Поповнити рахунок в Яндекс.Деньги можна через Ощадбанк Онлайн.

Заходимо в Ощадбанк Онлайн і натискаємо в меню по опції «Переклади і платежі»:

Заходимо в Ощадбанк Онлайн і натискаємо в меню по опції «Переклади і платежі»:

Мал. 11. Сбербанк Онлайн: переклад на рахунок в Яндекс.Деньги

Кількома по кнопці «Переклад на рахунок в Яндекс.Деньги», відкриється вікно «Оплата: Яндекс.Деньги»:

Мал. 12. поповнення рахунку Яндекс.Деньги через Ощадбанк

Оплата можливо только з карти Ощадбанку. Потрібно вказаті номер Рахунку Яндекс Гроші. Замість номера рахунку можна вказати номер телефону, який прив'язаний до гаманця Яндекс.Гроші.

Сума платежу не повинна перевищувати 10.000 руб.

Порада!

Далі потрібно підтвердити переказ грошей за допомогою коду з смс-ки, яка від Ощадбанку приходить з номера 900.

Ну ось, тепер можна почати користуватися банківською карткою, прив'язаною до гаманця Яндекс.Деньги, користуватися як звичайної дебетової банківською картою з магнітною смугою, з чипом і з технологією Pay Pass.

Куди звертатися?

Відповіді на свої питання можна отримати у мене, написавши коментар в кінці статті.
Інший варіант - це звернутися в тех.підтримку Яндекс.Денег: https://money.yandex.ru/feedback/

Для того, щоб зв'язатися з Яндекс.Деньгами, треба перейти за вказаним вище посиланням, після чого заповнити запропоновану форму. Описати свою проблему в поле "Що трапилося:" треба якомога детальніше, бо з одного речення складно буває зрозуміти, що мається на увазі.

джерело: https://www.compgramotnost.ru/elektronnye-dengi/plastikovaya-karta-yandeks-dengi

Онлайн-оформлення карти Яндекс.Деньги MasterCard GOLD

Минуло трохи більше року з того моменту як на сайті Русский eBay з'явилася стаття про оформленні зручних і вигідних карт для оплати покупок на аукціоні eBay. Тоді основний упор в оповіданні про таких картах я зробив на карти Кукурудза та Carbon. Раніше це був чи не єдиний спосіб:

  • отримати карту безкоштовно або майже безкоштовно;
  • отримати карту, яка підходить для оплати покупок на eBay;
  • отримати карту за обслуговування якої не беруть ні рубля в рік, а навіть нараховують бонуси за використання карти (до речі на свою карту Кукурудза я накопичив майже 900 рублів за останній рік);
  • отримати карту по всій території Росії;
  • отримати карту без пред'явлення паспорта;
  • отримати карту протягом 5-10 хвилин, які будуть витрачені на оформлення документів оператором салону Евросеть або касиром АЗС ТНК, супермаркетів Перехрестя.

За цей рік ситуація серйозно змінилася. Не варто переживати, карти Кукурудза та Carbon продовжують працювати і їх продовжують випускати, при цьому умови обслуговування не змінюються, а власники карт Кукурудза і Кукурудза World можуть безкоштовно оформити кредитний ліміт на свою карту.

Я не прихильник таких фінансових операцій, тому кожен раз відмовляюся від цього при поповненні карти.

З ростом інтернет-торгівлі багато фінансових платіжні організації, а так само системи електронних грошей стали звертати увагу на прихильників покупок через інтернет. Для них, тобто для нас))) розробляються спеціальні карткові продукти. Такі карткові продукти були випущені платіжними системами QIWI, WebMoney, Яндекс.Деньги багато банків так само оновили лінійку своїх карток.

Переваги карт Яндекс.Money MasterCard GOLD від Яндекс.Денег

Розповім вам про переваги банківських карт від Яндекс.Деньги:

  1. Користувач отримує повноцінну реальну карту Master Card GOLD
  2. Випуск і доставка карти до клієнта рекомендованим листом коштує всього 149 рублів, якщо клієнт з Росії і 199 рублів для клієнтів з усього світу!
  3. Безкоштовне обслуговування картки протягом усього терміну дії
  4. Термін дії карти 3 роки
  5. На карту нанесено ім'я і прізвище клієнта, що дозволяє без проблем використовувати її для оплати бронювання готелів та квитків по всьому світу
  6. Карта має статус GOLD, що дозволяє власнику картки одержувати знижки у партнерів системи Master Card, а так само знижки 10-15% на прокат автомобілів по всій Європі, безкоштовна цілодобова служба підтримки власників картки - можливо кому то і стане в нагоді)))
  7. Баланс рахунку в системі дорівнює балансу карти, при поповненні електронного гаманця баланс карти автоматично поповнюється.
  8. Відсутність комісій за оплату товарів і послуг через інтернет і на eBay.

Звичайно є один важливий недолік: за зняття готівки в "чужих" банкоматах доведеться платити комісію самій системі 100 рублів +% 3, а так само банку-власнику банкомата, якщо така плата стягується. А ось своїх банкоматів дуже мало, оскільки карта випускається ЗАТ "Тінькофф Кредитні Системи - ТКС (банк)".

З цієї причини дана карта погано підходить для виведення невеликих сум у готівку з платіжної системи Яндекс.Деньги, зате ідеально для того щоб витрачати цю електронну валюту в звичайних або інтернет-магазинах, в тому числі на eBay.

Онлайн-замовлення

Не будемо торкатися аспекти реєстрації на Яндексі, а так само реєстрації аккаунта платіжної системи, в інтернеті дуже багато посібників по створенню електронних гаманців в платіжній системі Яндекс.Деньги.

Попередження!

Припустимо, що у вас вже є рахунок в платіжній системі Яндекс.Деньги і він поповнено на суму 150 або 200 рублів (платіж за доставку карти) в залежності від того живете Ви в Росії або за її межами.

Перебуваючи на будь-якій сторінці сайту Яндекс.Деньги, виберіть посилання зняти гроші, знаходиться під сумою Вашого балансу. На сторінці в блоці Зняти в банкоматі виберіть посилання Компанії Яндекс.Денег.

Вибір способу зняття готівки

Вам буде відображена коротка інформація про даній карті, прочитайте її та натисніть кнопку Випустити карту

Заповніть запропоновану анкету, все поля повинні бути заповнені точно і повністю, інакше у видачі карти можуть відмовити або в последсвий її доведеться перевипускати. Ще раз натисніть кнопку Випустити карту

Ще раз натисніть кнопку Випустити карту

Анкета для отримання карти

На даному етапі у Вас можуть зажадати Ваш платіжний пароль, введіть його і натисніть кнопку Підтвердити

підтвердження доступу

У разі якщо, Ваш рахунок був ідентифікований раніше, то для підтвердження операції, а так само для перевірки повноти і вірності даних необхідно ввести додаткові паспортні дані та натисніть кнопку Підтвердити

Введення додаткових даних

Перевірте адресу доставки на який буде виконана доставка Вашої картки Яндекс.Денег, введіть платіжний пароль і натисніть кнопку Підтвердити

Перевірка адреси доставки

Це був останній етап замовлення карти, Вам так само можуть запропонувати який-небудь бонус за дану операцію

Платіж успішно завершений

Через кілька днів після оплати операції випуску карти на Ваш телефон (якщо протягом п'яти років він прив'язаний до системи Яндекс.Деньги) надійде СМС-повідомлення і Email з кодом для відстеження місцезнаходження Вашої картки.

Отримання і активація

Процес доставки Ви можете контролювати відстежуючи рекомендований лист як звичайну посилку з товаром. Якщо відстежувати лист немає можливості, тоді Вам необхідно чекати повідомлення в своїй поштовій скриньці і з заповненим повідомленням отримати конверт з замовленої банківською картою в поштовому відділенні. Свою карту я отримав через тиждень після замовлення.

Усередині конверта Ви знайдете саму карту, вітальне письм керівництва платіжної системи Яндекс.Деньги, а так само вказівки по активації карти і отримання пін-коду в операторів ЗАТ "Тінькофф Кредитні Системи".

Пропоную Вам прямо зараз активувати отриману карту Яндекс.Денег. Для цього на будь-якій сторінці сайту Яндекс.Деньги в стовпці інформації про своєму рахунку перейдіть за посиланням Активувати банківську карту.

Деньги в стовпці інформації про своєму рахунку перейдіть за посиланням Активувати банківську карту

Перехід до активації

У тексті, виділіть слово з посиланням активуйте

початок активації

У віконці, що з'явилося введіть останні 8 цифр номера Вашої картки, термін закінчення її дії і натисніть кнопку Активувати

актівуваті

Для підтвердження операції введіть платіжний пароль і натисніть кнопку Підтвердити

Підтвердження активації карти

Вам буде відображена інформація по статусу операції - її успішне завершення

Карта успішно активована

Для перевірки статусу активації карти Ви можете переглянути інформацію про банківські картки, пов'язаних з Вашим рахунком Яндекс.Денег; пройдіть Управління рахунком -> Бакнковскіе карти, так само перейти на цю сторінку Ви можете з попереднього повідомлення, для цього натисніть на посилання Перейти до управління банківською картою

Випустити пін-код

Отримання пін-коду

Після успішної активації банківської карти Ви можете оплачувати покупки не тільки в інтернет-магазинах, а й у будь-яких торгових точках Вашого міста, які приймають картки MasterCard. Для зняття готівки в банкоматах, а так само для підтвердження оплати покупки в деяких торгових точках у Вас можуть попросити ввести пін-код.

Увага!

З цього проведіть операцію з отримання пін-коду в операторів ЗАТ "Тінькофф Кредитні Системи". Іструкції Ви знайдете на сторінці управління банківськими картами по посиланню випустити пін-код (див. Скріншот вище).

Після отримання пін-коду Вам будуть доступні всі можливості деражателя карти Яндекс.Money MasterCard GOLD. Для повноцінної роботи з eBay і оплати покупок за допомогою системи PayPal необхідно виконати прив'язку карти до Вашого платіжним аккаунту PayPal.

джерело: http://shop-info.su/registraziiya/onlayn-oformlenie-karty-yandeks-dengi-mastercard-gold/

Банківська пластикова картка Яндекс.Деньги

Компанії Яндекс.Деньги стала Перший серед віпущеніх віртуальнімі системами платежів России. Емітував ее банк «Тінькофф Кредитні Системи». Підтримку здійснює MasterCard. На карті є кроме чіпа ще и смуга магнітна. Їх пріймають для розрахунків як інтернет-магазини, так и реальні торгові точки. Готівкові гроші з Яндекс-карти без проблем знімаються в банкоматах.

замовлення

Для замовлення карти користувач повинен здійсніті вхід на сайт money.yandex.com. Відкрити для создания карти стартову сторінку и клікнуті на кнопку «Віпустіті карту». Вісвітіться інструкція, якої треба дотримуватись.

Далі необхідно ще раз ретельно перевірити правильність введених даних, запитуваних для отримання банківської карти Яндекс.Деньги.

Переконайся в правільності Заповнення, слід ввести пароль, звань Платіжним и натіснуті на копку «Підтвердіті».

Скільки идет карта Яндекс.Деньги

Термін доставки безпосередно Залежить від того, Наскільки регіон, в якому прожіває замовник, віддаленій від Москви. Як правило, для цього вітрачається від 7 до 14 днів. После Отримання Яндекс-карти, патенти, Виконати ее актівацію, а такоже отріматі ПІН-код. Для цього необходимо сделать следующие Дії:

  • Увійти в персональний кабінет на money.yandex.com.
  • Виконати перехід по посиланню для активації.
  • Ввести останні цифри з номера, наявного на фронтальній стороні карти.
  • Написати термін, протягом якого діє карта Яндекс.Денег.
  • Виконати клік по кнопці «Активувати».

Власникам карток Gold, ПІН-код вісілається в СМС-Повідомленні на мобільний телефон, Який має прив'язки до аккаунту. Для карти World его необходимо самостійно ввести на сайті. При цьом треба пам'ятати, что видача ПІН-коду проводитися только раз.

Це означає, что в разі его Втрата, придется заново провести всі Дії, пов'язані з відкріттям и отриманий новой пластікової карти.

Де можна отримати карту

Процедура Отримання іменної пластікової карти Яндекс.Деньги Надзвичайно проста. За умови, что людина Вже є користувачем даної Платіжної системи. У шкірного Рахунку є прив'язки до Певного профілю. Тому Досить ввести пароль и логіна користувача на сайті сервісу.

Порада!

Далі придется придумат ще один пароль, Який буде назіватіся Платіжним. З его помощью відбувається Авторизація користувача, что володіє рахунками. ВІН є ключем від Рахунку, тобто головні параметром.

Саме з его помощью здійснюється підтвердження Вироблення платежів. Алгоритм подалі Дій для Отримання карти Яндекс.Деньги такий:

  1. Користувач входить в розділ «Банківські картки».
  2. Проводиться клік по кнопці «Компанії Яндекс.Денег».
  3. У відкрилася анкету вносяться всі викликані дані.
  4. Натискається кнопка «Випустити».
  5. Підтверджується оплата доставки, яку спишуть з уже наявного рахунку. Це стане после того, як буде введений Платіжний пароль. За доставку по России стягується 149 рублей. Если ж доставку придется Здійснювати за Межі країни, то ця сума вирости до 199 рублей. При цьом розмір оплати однаково для будь-якої точки світу.

Одного годину з відправкою карти, на Email надсілається поштовий Ідентифікатор. Завдяк цьом, є можлівість контролюваті процес пересування карти по маршруту від відправника до одержувача. Термін Дії Яндекс-карти дорівнює трьом рокам.

про особливості

Головними особливостями пластикової карти Яндекс.Деньги є такі опції. Вона є повноцінним платіжним документом. Отож ее пріймають без обмежень по всьому світу.

Карта випускається в категорії Gold MasterCard. Завдяк цьом користувач має доступ до сервісів, Які ма ють високий рівень. А значить Йому Доступні послуги консьєрж-сервісу. Є цілий ряд магазинів, готових надаті Йому знижки. Такоже мається на увазі участь в спеціально проведені Акції.

Власник MasterCard від Яндекс.Денег, перебуваючих за кордоном, может віробляті оплату послуг Адвокатська контор и медична установ. Если карта буде втрачена або ж Викрадена, ее власнику могут Видати, в Екстреному порядку, Деяк суму готівкою.

Наявність PayPass технології. На певній категорії терміналів оплата может здійснюватіся без прямого контакту. При цьом Досить піднесті банківську карту до зчитувальний дані пристрою. І відразу відбувається Перерахування грошей. Если, при цьом, розмір виплати НЕ перевіщує 1 000 рублей, щось не нужно Введення ПІН-коду, або розпісуватіся на чеку.

У карти з електронним гаманцем загальний баланс. А значить немає необхідності в переказі копійчаних коштів в інші банки, если з'являється потреба використовуват Віртуальні кошти, наявні на гаманці Яндекс.Деньги.

Процедура відкриття карти і її отримання надзвичайно прості. Для ее Виконання, у клієнта даже немає необхідності залішаті свой будинок, если в ньом є інтернет.

Покупки, що здійснюються в іноземних магазинах

Здійснювати такого роду покупки могут только ті Користувачі, Які є власниками іменної або ідентіфікованого рахунків. При цьом Деяк магазинами вісувається Вимога ввести ПІН-код.

Попередження!

Клієнту, Котре зібрався їхати за кордон, слід сповістіті про це службу ПІДТРИМКИ Яндекс.Деньги.

Зробити це треба з тієї причини, что в Деяк випадка відбувається Блокування карти, коли вона вікорістовується для Здійснення розрахунку в Незвичайна місці. Для Запобігання подібного, слід завчасно повідоміті про поїздку або Використана форму на сайті, або зателефонувавші за телефоном +7 495 974 35 86.

Про комісіях и ліміті

Комісія стягується з абонентів Яндекс.Деньги в Наступний випадка:

  • При знятті готівки за допомогою банкомату.
  • Якщо здійснюється переказ грошей на сторонню карту з використанням MasterCard.
  • При поповненні рахунку через LiqPay.
  • Коли випускається і поповнюється віртуальна карта банку Російський Стандарт.
  • При використанні сервісу Білайн.Перевод для поповнення мобільного карти.

Стягується розмір комісійних зборів НЕ перевіщує 3% від Загальної суми + 15 рублей. На Платежі комісійні збори НЕ пошірюються.

джерело: https://baksman.org/news/bankovskaja-plastikovaja-karta-jandeksden-gi.html

Xml?
Ru/cards?
Що відбувається?
Куди звертатися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online