Собянін змінив структуру апарату мера

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мер Москви Сергій Собянін своїм розпорядженням змінив структуру апарату мера і столичного уряду Мер Москви Сергій Собянін своїм розпорядженням змінив структуру апарату мера і столичного уряду. Про це повідомило джерело в міській адміністрації.

Зокрема, Собянін розпорядився виділити їх управління координації діяльності комплексу містобудівної політики і будівництва Москви управління першого заступника мера столиці в міському уряді.

Крім того, управління координації діяльності комплексу соціальної сфери розділене на управління заступник мера в уряді Москви з соціальних питань і управління заступник мера в уряді з питань освіти і охорони здоров'я.

Читайте: Собянін просить "стукати" на чиновників-хабарників

На посаду заступника мера з питань охорони здоров'я та освіти була призначена Ольга Голодець, а заступник мера з соціальних питань є Людмила Швецова.

Також сьогодні стало відомо, що Собянін змінив керівництво апарату префектури Центрального адміністративного округу. Колишній керівник Андрій Іноземцев звільнений від замещаемой посади, а на його місце призначено Марину Максимова.

Читайте: Мер Москви провів чергові кадрові перестановки

"Максимова призначено на посаду керівника апарату префектури ЦАО в ранзі заступника префекта з висновком службового контракту терміном на чотири роки", - повідомило джерело в міськадміністрації.

Крім того, призначено першого заступника керівника Москонтроля, уточнюють РІА Новини .

"Мер Москви Сергій Собянін підписав розпорядження про призначення Івана Аксьонова на посаду першого заступника голови контрольного комітету столиці з висновком службового контракту терміном на чотири роки", - розповіло джерело в столичній мерії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online