Майстер-клас від МГТУ ім. Н.е. Баумана «Як влаштована ракета?» - 25 лютий

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В рамках співпраці між МГТУ ім. Баумана і компанією «ДОНСТРОЙ» з лютого 2017 року творчому просторі СИМВОЛ стартував цикл науково-освітніх лекцій від провідних викладачів ВНЗ. Лекції будуть проходити кілька разів на місяць.

Наука і життя // Ілюстрації

Принципова схема бойової ракети

<

>

На другому практичному майстер-класі ви дізнаєтеся «Як влаштована ракета?».

Ракетна техніка - єдиний на даний момент спосіб доставити людей і вантажі на орбіту Землі, а також за її межі. Згідно з визначенням, ракета - літальний апарат, що рухається в просторі за рахунок дії реактивної тяги, що виникає тільки внаслідок покидька частини власної маси (робочого тіла) апарату і без використання речовини з навколишнього середовища. Перші ракети були розроблені ще в стародавньому Китаї і використовувалися для запуску феєрверків. Їх пристрій досить примітивно. Якщо розглянути пристрій ракети, яка використовується для запуску об'єктів в космос, вона, на перший погляд, не сильно відрізняється від перших ракет для феєрверків, однак, це складний технічний пристрій, кожен елемент якого є результатом досліджень величезних колективів.

Ви познайомитеся з принципом роботи реактивного двигуна (з використанням наочних експериментів), його пристроєм, одночасної простотою конструкції і складністю технічних рішень, що забезпечують його працездатність. У висновку, дізнаєтеся про сучасний стан ракетно-космічної техніки, про перспективи розвитку та актуальні проблеми, що стоять перед інженерами усього світу на даний момент.

Лектор: Новіков Андрій Дмитрович, інженер МІЦ КМ, співробітник кафедри СМ13 "Ракетно-космічні композитні конструкції" МГТУ ім. Н.е. Баумана

Баумана

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online