Зразок передавального акта.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Передавальний акт

(Назва населеного пункту) (Дата укладення договору прописом)

Ми, громадянин Російської Федерації (П.І.Б.) (рік і місце народження), який проживає за адресою: (повна домашня адреса), паспорт: серія __ № _____, (ким і коли виданий паспорт, код підрозділу), іменований в надалі «Продавець», з одного боку, і громадянин Російської Федерації (П.І.Б.) (рік і місце народження), який проживає за адресою: (вказати домашню адресу), паспорт: серія __ № _____, (ким і коли виданий копію паспорта та ідентифікаційного підрозділу), відповідно до ст. 556 ГК РФ склали цей акт про наступне: Ми, громадянин Російської Федерації (П

1. Відповідно до умов договору купівлі-продажу від __ ______ 2011 р цього акта громадянин (П.І.Б.) (Продавець) передав громадянину (П.І.Б.) (Покупець) земельну ділянку з кадастровим номером _______, площею _____ (цифрами і прописом) кв. м, категорія земель - землі населених пунктів, дозволене використання - _________, що знаходиться за адресою: __________________.

2. Претензій у Покупця до Продавця по переданому земельній ділянці немає.

3. Цим актом кожна зі сторін за договором підтверджує, що зобов'язання сторін виконані, розрахунок зроблений повністю, у сторін немає один до одного претензій по суті договору.

4. Цей передавальний акт складений в трьох примірниках, один з яких знаходиться у Продавця, другий у Покупця, третій в Управлінні Федеральної служби державної реєстрації, кадастру і картографії по Московській області.

Підписи сторін:

Продавець __________________

покупець _________________

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online