Виграйте автомобіль Skoda Fabia! Розіграші - Книжковий Клуб. Клуб Сімейного Дозвілля. Книжковий інтернет-магазин. КСД

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 жовтня 2017 р

1 жовтня 2017 р

Хочете сісти за кермо власного автомобіля і проїхатись з вітерцем? Уже представили, які відчуття охоплять вас у цей момент? Тоді саме час здійснити своє бажання разом з Клубом. Вибирайте книги і товари на нашому сайті і беріть участь в розіграші автомобіля Skoda Fabia!

  • Ніяких додаткових умов.
  • Щасливим може стати будь-яке замовлення на будь-яку суму.
  • Два замовлення, оформлених до 31 грудня, - два шанси виграти.

Ми щиро бажаємо успіху всім учасникам! І будемо раді оголосити ім'я переможця цього розіграшу в січні 2018 року. Протоколи всіх розіграшів призів, які проводяться в Клубі, ви завжди можете знайти в розділі « результати розіграшів ».

Під виграшем автомобіля мається на увазі право придбання товару за 100 грн. Податки сплачуються відповідно до чинного законодавства України. За бажанням члена Клубу, приз може бути замінений на грошовий еквівалент в розмірі 300 000 грн. Виплата грошового еквівалента провадиться за вирахуванням податків відповідно до законодавства України. Модель і колір автомобіля можуть відрізнятися від представленого. У розіграші можуть брати участь тільки члени Клубу. У розіграші братимуть участь замовлення, що складаються з книг, товарів або eBooks, оформлені будь-яким зручним способом до 31.12.2017.

Уже представили, які відчуття охоплять вас у цей момент?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online