Понад мільйон переглядів зібрав кліп групи Муракамі «Перемагай», записаний на підтримку БФ «День добрих справ»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: БФ «День добрих справ»

(Місто Казань KZN.RU, 9 липня, Ксенія Швецова). Відеокліп групи «Муракамі» на пісню «Перемагай», записаний на підтримку казанського благодійного фонду «День добрих справ», зібрав вже більше мільйона переглядів. Кошти, виручені з монетизації кліпу, а також з продажу електронної версії останнього альбому групи, який називається «Кисень», будуть спрямовані на розвиток фонду.

Як розповіла директор групи «Муракамі» Анна Селезньова, продажу інтернет-версії альбому йдуть дуже активно, але остаточна статистика буде підведена у вересні - за підсумками трьох місяців проведення акції, що стартувала 1 червня. «Можна точно сказати, що зібрано вже понад 100 тисяч рублів на користь фонду. Люди дуже активно купують альбом, виявляють великий інтерес », - зазначила Анна Селезньова.

Великий інтерес аудиторії до альбому багато в чому обумовлений популярністю, яку набрав відеокліп на пісню «Перемагай». У кліпі знялися відомі спортсмени і діти з обмеженими можливостями, які перебувають під опікою фонду. Велика частина ролика знімалася на стадіоні «Казань Арена». «Стільки переглядів нам вдалося зібрати завдяки доброті людей - все стали розміщувати ролик на своїх сторінках в соцмережах, ділитися ним в різних тематичних, спортивних групах. Чи вплинула і чемпіонат світу з футболу. Все це дало можливість звернути увагу на проблеми дітей, яких ми показали нашим глядачам, і на те, як діти вчаться з цими проблемами жити », - розповіла Ганна.

Співпраця відомої групи з казанським фондом, який реалізує кілька міських та загальноукраїнських проектів допомоги малозабезпеченим сім'ям та дітям-інвалідам, почалося випадково: «Ми зустрілися з керівником фонду Рустемом Хасановим, познайомилися з його роботою, проектами фонду. наприклад, з благодійним складом. Потім познайомилися з дітьми, яким він допомагає. Це просто дивовижні діти, і їхні батьки - просто приголомшливі люди. Захоплює те, скільки в них сил, волі до життя. Нам дуже захотілося віддячити фонд і якось допомогти Рустема ».

На сьогоднішній день на користь благодійного фонду група зібрала вже більше 100 тисяч рублів.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online