Про Колегії

  1. Спеціалізацією колегії є наступні питання:
  2. Ми дорожимо своєю діловою репутацією!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Московська колегія адвокатів Мінаков і партнери» надає кваліфіковану юридичну допомогу на професійній основі особами, які отримали статус адвоката в порядку встановленому   Федеральний закон від 31 травня 2002 N 63-ФЗ Про адвокатську діяльність і адвокатуру   , Фізичним і юридичним особам (далі - довірителям) з метою захисту їх прав, свобод та інтересів, а так само забезпечення доступу до правосуддя

Московська колегія адвокатів "Мінаков і партнери» надає кваліфіковану юридичну допомогу на професійній основі особами, які отримали статус адвоката в порядку встановленому Федеральний закон від 31 травня 2002 N 63-ФЗ "Про адвокатську діяльність і адвокатуру ", Фізичним і юридичним особам (далі - довірителям) з метою захисту їх прав, свобод та інтересів, а так само забезпечення доступу до правосуддя.

При наданні юридичної допомоги адвокати нашої колегії чесно, розумно і сумлінно відстоюють права і законні інтереси довірителя усіма не забороненими законодавством Російської Федерації засобами, дотримуючись Кодекс професійної етики адвоката.

Можливості адвокатів брати участь в розгляді будь-яких правових питань є гарантією того, що кожному, хто звернеться до Колегії буде надана висококваліфікована юридична допомога, де потрібна участь адвоката, високий ступінь довіри і професіоналізму.

На сьогоднішній день Московська колегія адвокатів "Мінаков і партнери» - одна з провідних юридичних компаній, що надають широкий спектр юридичної допомоги в різних сферах російського і зарубіжного законодавства.

За угодою з Верховною Радою Придністровської Молдавської Республіки адвокати колегії надають громадянам Придністров'я безкоштовні юридичні консультації, і необхідні юридичні послуги за домовленістю.

Наша колегія офіційно включена в реєстровий лист адвокатів Посольства Федеративної Республіки Німеччини, Міністерства Закордонних Справ Німеччини, а так само Trade & InvestЦентра для зовнішньої економіки ФРН і рекомендована посольством Федеративної Республіки Німеччина для роботи з громадянами Німеччини на території РФ.

Адвокати Колегії, будучи високоосвіченими людьми і висококваліфікованими фахівцями в своїх галузях права, завжди дотримувалися високих принципів загальнолюдської моралі, російських і міжнародних стандартів поведінки юристів і етичних норм адвокатської професії.

Підтримуючи і розвиваючи традиції російської адвокатури, яка має більш ніж вікову історію, адвокати Колегії завжди пам'ятають про те, що довіритель чекає якості в наданої юрідеской допомоги, професіоналізму і розуміння проблем довірителя, що становить основу успіху діяльності адвоката і його репутації.

Накопичений юридичний досвід і багата судова практика дозволяє членам нашої Команди підтримувати високий професійний рівень і надавати якісну юридичну допомогу своїм довірителям. Всі адвокати нашої колегії мають великий досвід в різних галузях російського права. Найважливіше для нас це довіра, яку надаєте Ви нам вибираючи Московську колегію адвокатів «Мінаков і партнери». У своїй діяльності ми керуємося принципами законності, ефективності та суворої конфіденційності. Діяльність колегії адвокатів «Мінаков і партнери» захищена Федеральний закон від 31 травня 2002 N 63-ФЗ "Про адвокатську діяльність і адвокатуру ".

Спеціалізацією колегії є наступні питання:

  • захист у кримінальних справах в економічній сфері (22 глава КК РФ);
  • супровід зовнішньоекономічної діяльності;
  • всі види митних спорів, захист у справах про адміністративні правопорушення;
  • податкові спори, питання повернення (заліку) ПДВ;
  • арбітражні спори;
  • представництво в судах загальної юрисдикції;
  • представництво в правоохоронних органах при проведенні перевірок та розслідуванні кримінальних справ;
  • реєстрація юридичних осіб та індивідуальних підприємців

Надаючи юридичну допомогу, наші адвокати:

1) дають консультації та довідки з правових питань як в усній, так і в письмовій формі;

2) складають заяви, скарги, клопотання і інші документи правового характеру;

3) представляють інтереси довірителя у конституційному судочинстві;

4) беруть участь в якості представника довірителя в цивільному та адміністративному судочинстві;

5) беруть участь в якості представника або захисника довірителя у кримінальному судочинстві та провадженні у справах про адміністративні правопорушення;

6) беруть участь в якості представника довірителя в розгляді справ у третейському суді, міжнародному комерційному арбітражі (суді) та інших органах вирішення конфліктів;

7) представляють інтереси довірителя в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, громадських об'єднаннях та інших організаціях;

8) представляють інтереси довірителя в органах державної влади, судах і правоохоронних органах іноземних держав, міжнародних судових органах, недержавних органах іноземних держав, якщо інше не встановлено законодавством іноземних держав, статутними документами міжнародних судових органів та інших міжнародних організацій або міжнародними договорами Російської Федерації;

9) беруть участь в якості представника довірителя у виконавчому провадженні, а також при виконанні кримінального покарання;

10) виступають в якості представника довірителя в податкових правовідносинах.

Адвокат має право надавати іншу юридичну допомогу, не заборонену законом.

Ми пропонуємо допомогу громадянам, юридичним особам і індивідуальним підприємцям в різних галузях права на всій території Російської Федерації, а так само в іноземних державах. Допомагаємо в законний спосіб уникнути виникнення проблем і вирішити існуючі. Крім звичайної юридичної практики адвокати нашої колегії здійснюють введення складних справ в касаційній і наглядовій інстанції.

Ми дорожимо своєю діловою репутацією!

________________________________________________________________________________________________________________________
121087 г. Москва, ул. Барклая, буд.6, стор. 5, офіс 413, БЦ «Барклай Плаза». Тел. / Факс: +7 (495) 269-29-07, тел. / Секретаря: +7 (495) 643-40-42.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online