Арбітражні суперечки. Адвокат по арбітражним спорах.

  1. арбітражний юрист
  2. Чому ми
  3. Як уникнути конфліктів і судових тяжб
  4. Вартість юридичних послуг

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заняття комерційною діяльністю завжди пов'язане з численними ризиками, що загрожують стабільності бізнесу. Поява протиріч між партнерами, неправильно оформлена документація, недобросовісні конкуренти - будь-яка з цих або інших причин може сприяти виникненню суперечок, врегулювання яких відбувається в арбітражному суді .

Арбітражні суперечки іноді стають для підприємця єдино можливим способом для доведення своєї правоти і відстоювання своїх позицій. Якщо суперечка в арбітражному суді буде дозволений в його користь, то заявник отримає значну матеріальну вигоду і економію.

Арбітражні суперечки відносяться до особливої ​​категорії справ, особливістю яких є неможливість змінити зайняту позицію. Всі заяви і докази в цій інстанції фіксуються, і в подальшому відкликати їх або прибрати зі справи не можна.

арбітражний юрист

Підприємницька діяльність дуже багатогранна і має на увазі рішення різних завдань, таких як взаємодія з партнерами по бізнесу і спілкування з наглядовими органами Підприємницька діяльність дуже багатогранна і має на увазі рішення різних завдань, таких як взаємодія з партнерами по бізнесу і спілкування з наглядовими органами. Часто виникають непередбачувані ситуації, для вирішення яких потрібні серйозні знання з різних галузей права.

Необхідність звернення до Арбітражного суду при виникає, якщо всі інші можливості врегулювати конфлікт відсутні або ж вичерпали себе. Зацікавлена ​​особа має право звернутися в арбітражний інстанцію, коли порушені або оспорюються його права і законні інтереси.

Записавшись на попередню консультацію до арбітражного юристу, ви зможете дізнатися, якими способами будуть захищатися ваші інтереси, спільно з фахівцем прорахуєте всі ризики і намітили правові шляхи для вирішення проблеми. В першу чергу фахівець нашої колегії розгляне найефективніший варіант врегулювання конфліктної ситуації в досудовому порядку. Цей спосіб найменш витратний, що не віднімає час, нерви і сили на судові тяжби.

У тому випадку, коли конфлікт зайшов занадто далеко, фахівець з арбітражним справах буде готовий допомогти вам і в подальших судових розглядах. Безпосередні послуги арбітражного адвоката включають:

  • Збір доказової бази, в тому числі і документації;
  • Кваліфікований аналіз можливих доводів з боку відповідача;
  • Вироблення вірної правової позиції під час судового процесу;
  • При необхідності відправлення адвокатського запиту з метою отримання доказів;
  • Складання та відправлення претензій і скарг;
  • Грамотне складання і подачу позовів до арбітражних, апеляційні та касаційні інстанції. А також оформлення наглядових скарг, відзивів на позов, заперечень, що стосуються підстав позову і його предмета;
  • Підготовку процесуальних документів, потрібних для судового процесу в Арбітражі;
  • Захист прав і представництво інтересів в суді;
  • Самостійне отримання судових актів, включаючи виконавчі листи для подальшої передачі їх клієнту або службі судових приставів
  • Забезпечення і участь в процедурі стягнення коштів.

Спірні ситуації призводять до стресу, вимагають додаткових витрат часу і практично повністю позбавляють підприємця можливості займатися звичайною господарською діяльністю. Щоб не доводити ситуацію до крайнощів, рекомендуємо довірити вирішення складних питань професіоналам.

Задати питання нашим адвокатам, а також записатися на очну юридичну консультацію ви можете за телефонами:

+7 (495) 249-04-28 з 10.00 до 18.00 по робочих днях
+7 (495) 545-70-76 з 9.00 до 22.00 щодня
+7 (499) 755-81-75 з 8.00 до 22.00 з 8.00 до 22.00

Телефонуйте - будемо раді Вам допомогти!

Чому ми

Очолює колегію адвокатів Луньов Олексій Володимирович за рейтингом журналу «Кар'єра» входить в десятку кращих адвокатів Москви . Під керівництвом Олексія Володимировича працюють досвідчені адвокати, які мають солідний досвід у веденні справ по арбітражним спорах. Завдяки фундаментальним знанням своїх галузей права і вмінню грамотно застосовувати їх на практиці, наші фахівці врегулюють економічну боротьбу і відстоять ваші інтереси.

Ми гарантуємо уважне ставлення до інтересів кожного клієнта, проведення своєчасного, глибокого і всебічного аналізу ситуації, що виникла. Визначимо найбільш ефективний напрямок для вирішення проблеми, приймемо необхідні заходи, щоб вирішити суперечку.

У штат колегії входять фахівці компетентні в різних галузях права. Комплексні глибокі знання дозволяють провести всебічний аналіз ситуації, мінімізувати ризики, домогтися максимально можливої ​​матеріальної вигоди для клієнта.

Нашими адвокатами ведуться справи за різними категоріями арбітражних суперечок, таким як:

  • Стягнення збитків, що випливають з договірних зобов'язань будь-якого типу;
  • суперечки, що виникли в області енергозбереження;
  • економічні суперечки з банками;
  • господарські спори;
  • суперечки, що виникли в сфері перевезень і транспортних експедицій;
  • захист ділової репутації;
  • щодо захисту авторських / суміжних прав та захисту інтелектуальної власності;
  • справи про банкрутство;
  • щодо оскарження неправомірних дій держ / органів і посадових осіб;
  • податкові спори і т.д.

Ми гарантуємо своїм клієнтам, що будемо відстоювати їх інтереси по арбітражним спорах у всіляких інстанціях, в тому числі і у Вищому Арбітражному Суді РФ.

Як уникнути конфліктів і судових тяжб

Звернення до Арбітражного суду не усуне всі наявні проблеми. Щоб виключити можливість неконтрольованого розвитку подій і забезпечити стабільну діяльність господарюючого суб'єкта, повинна проводитися повсякденна систематична робота, спрямована на попередження конфліктів і усунення їх причин.

Ми підкажемо, як уникнути спірних ситуацій у веденні підприємницької діяльності. У цих питаннях у нас є достатній позитивний досвід. Для цього ми використовуємо наступні методи:
Ми підкажемо, як уникнути спірних ситуацій у веденні підприємницької діяльності

  • консультування з правових питань;
  • проведення правових експертиз;
  • складання юридичної документації;
  • участь в переговорах;
  • направлення претензій;
  • представлення інтересів суб'єкта господарської діяльності при проведенні перевірок наглядовими органами;
  • медіація (можливість позасудового врегулювання спору з залученням посередника).

Адвокати нашої колегії мають багаторічний досвід ведення арбітражних справ і успішно дозволяють найскладніші питання клієнтів в Москві і області, в інших регіонах РФ.

Вартість юридичних послуг

Вартість юридичних послуг з ведення арбітражних суперечок, досудового врегулювання або представлення інтересів в Арбітражі в кожному випадку визначається індивідуально, після детального ознайомлення з матеріалами справи. Ми пропонуємо комплексне юридичне обслуговування для організацій і індивідуальних підприємців. Вам також буде корисно ознайомитися з інформацією з розділів « господарські спори »,« Арбітраж та третейські суди ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online