Адвокат і адвокатська діяльність

  1. Надання адвокатських послуг в РФ
  2. Різновиди адвокатських послуг:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасний адвокат - це фахівець, який отримав спеціальний статус і має право займатися адвокатською діяльністю Сучасний адвокат - це фахівець, який отримав спеціальний статус і має право займатися адвокатською діяльністю. Іншими словами це незалежний експерт, радник з питань права. Статус адвоката надається відповідно до закону РФ «Про адвокатську діяльність і адвокатуру».

Має місце поєднання адвокатських послуг з іншою роботою, але тільки в таких напрямках:

  • керівництво адвокатськими утвореннями;
  • заміщення виборної посади в одній з адвокатських палат Росії;
  • посаду у Федеральній палаті;
  • участь у всеросійському або міжнародному об'єднанні адвокатів.

Надання адвокатських послуг в РФ

За федеральним законам адвокат може здійснювати свою діяльність, тобто надавати послуги, на будь-якій території РФ. Однак є важливий момент: не можна вимагати від адвоката, внесеного в один регіональний реєстр, здійснювати будь-які дії в чужому регіоні. Все може відбуватися лише на добровільних засадах. Цей нюанс дуже важливий, адже він дає шанс громадянам запросити фахівця з іншого регіону, бути незалежним від впливу місцевих професіоналів і влади.

Також законодавство Росії дещо обмежує участь іноземних фахівців в адвокатських послугах на території нашої держави. Сторонні учасники можуть бути притягнуті при наданні юридичних послуг, якщо справа стосується іноземних громадян. Є виняток, коли справи стосуються будь-яких державних таємниць Російської держави. В цьому випадку закордонні адвокати не мають права надавати свою допомогу і захист своїм підзахисним.

Компанія СІНЕО надає експертні та юридичні послуги більше 15 років. Нам можна деверять! Ми співпрацюємо з великими російськими фірмами, а також надаємо послуги фізичним особам. Від консультації адвоката, до повного ведення справи і виступи в суді. Маємо відповідні ліцензії та сертифікати - дивитися

питання юристу

Важливий момент цієї сфери полягає у тому, що робота адвоката і надання юридичних послуг не ставить прямої мети отримання доходу. Прибуток від діяльності адвокатських об'єднань не відноситься в правовому сенсі комерційної або підприємницької сфері. Всі доходи - це, по суті, винагорода, яку сплачує клієнт за надані послуги. Правильна побудова бухгалтерського балансу адвокатської контори не повинно містити вказівок на отримання доходу.

Різновиди адвокатських послуг:

  • 1). Консультація адвоката

Фахівці консультують і видають довідки правового характеру як усно, у вигляді бесіди, так і в письмовому вигляді. Варто зауважити, що безкоштовна юридична консультація існує, якщо тільки така послуга фахівця виявляється в комплексі з іншою, оплачуваної, юридичною допомогою. Будьте уважні, якщо юрист не вказує ціни на адвокатські послуги (або вказує свідомо занижені цифри) - це може свідчити про неякісні або несумлінно надані послуги.

Компанія СІНЕО надає юридичні послуги на всій території РФ: письмові, усні, в електронному вигляді, завірені нотаріально. Особисто отримати адвокатську консультацію в СПб можна в офісі компанії, на Ліговському пр. 10/118. Або викликати фахівця на зустріч.

Вартість консультації адвоката:

ОПИС ПОСЛУГ ДЛЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ДЛЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ Усна консультація не вимагає попереднього опрацювання. Дача усних рекомендацій. 5 000 3 000 Письмова консультація вимагає попереднього опрацювання. Дача письмових рекомендацій. 7 000 5 000

Повний перелік список послуг адвоката і юриста, і вартість юридичної допомоги, представлена тут: Ціни на юридичні послуги

  • 2). Адвокати мають право складати заяви, скарги, клопотання. І інші папери стосовно правової діяльності.
  • 3). Професійні юристи можуть приймати участь в представництві інтересів своїх підзахисних в цивільних та адміністративних судах. Для фізичних та юридичних осіб.
  • 4). Адвокати виконують представництво в конституційних судочинстві.
  • 5). Беруть участь в якості захисника громадянина в кримінальному сфері, також в середовищі адміністративних правопорушень.
  • 6). Бере участь в розглядах стосовно третейського суду, міжнародних комерційних судах, інших структурах, які займаються вирішенням спірних питань.
  • 7). Адвокат може займатися справами і захищати підзахисного в сфері суперечок з державною владою, також органами самоврядування, в різних структурах і організаціях громадського спрямування.
  • 8). Адвокати мають право захищати інтереси підзахисних при суперечках з державною владою і представниками правоохоронних служб зарубіжної держави, також в інших судових органах міжнародного рівня. Крім тих випадків, коли подібні дії не заборонені законами іншої країни, статутом іноземного судового органу, або іншими іноземними організаціями або міжнародним договором між Росією і іншими країнами.
  • 9). Адвокат має право брати участь, представляючи інтереси громадян у виконавчому провадженні і в момент виконання кримінальних покарань.
  • 10). Може виступати як представник довірителя в питаннях оподаткування та проблеми з податковими службами.

Крім усього перерахованого вище, адвокатські контори мають право надавати будь-які інші юридичні послуги, які не заборонені законами Російської Федерації.

Ми готові відповісти на всі ваші запитання, пов'язані з наданням юридичних послуг. Замовити допомога адвоката або юриста можна по телефону: 340-00-35 - головний офіс в Санкт-Петербурзі.

відправити заявку

відправити заявку

АНО "СІНЕО" є дійсним членом Некомерційного партнерства "Палата судових експертів" АНО СІНЕО є дійсним членом Некомерційного партнерства Палата судових експертів   СІНЕО акредитований при Союзі арбітражних керуючих Континент (СРО) СІНЕО акредитований при Союзі арбітражних керуючих "Континент" (СРО). Вид: оціночна діяльність Президент "СІНЕО" Сисоєва М.М. є членом Регіонального союзу судових експертів ТОВ "СІНЕО" є акредитованим при некомерційного партнерства "Саморегулівна організація арбітражних керуючих" Континент "і може брати участь в забезпеченні діяльності арбітражних керуючих - членів НП" СОАУ "Континент" Акредитованого види діяльності: оціночна Інформаційний лист з Судового департаменту при Верховному суді РФ в Санкт-Петербурзі про можливість залучення експертів "СІНЕО" до проведення судових експертиз

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online