Житомир.info | У Житомирській області міліція за допомогою населення ліквідує залишки грального бізнесу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З метою організації оперативного реагування на звернення громадян і припинення незаконної діяльності гральних закладів при УМВС Житомирської області створено робочу групу з числа керівного складу управління та мобільні робочі групи швидкого реагування з числа досвідчених працівників УДСБЕЗ та інших служб МВС. Ними, крім перевірки стану дотримання закону з боку посадових осіб гральних закладів, вживаються заходи щодо виявлення фактів прикриття їх нелегальної діяльності з боку контролюючих та правоохоронних органів.

У разі отримання сигналів про такі явища на території області протягом доби організовується відпрацювання всіх без виключення об'єктів, зазначених у повідомленнях. При підтвердженні їх діяльності вживаються заходи з припинення роботи закладу, вилучення грального обладнання та прийняття процесуального рішення. Про результати інформується МВС.

До прийняття Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» на території області налічувалося понад 400 закладів з гральними автоматами, з яких 152 - перебували в житлових будинках. На організацію та утримання тоталізаторів 40 суб'єктів господарювання отримали ліцензію обласної державної адміністрації.

З прийняттям Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» видача ліцензій на даний вид діяльності припинилася, всі раніше видані ліцензії скасовані, а діяльність таких установ виявилася поза правовим полем.

На жаль, не всі підприємці припинили організацію азартних ігор.

З початку червня нинішнього року на території області підрозділами УДСБЕЗ УМВС було виявлено 7 фактів порушення вимог ЗУ «Про заборону грального бізнесу на території України» (станом на 14.07.2009), 4 - в м.Житомирі (площа Перемоги, майдан Привокзальний, вул . Київська та Щорса) і 3 - в м Бердичеві (вул. Леніна, К. Лібнекхта, Шевченко). Вилучено 126 одиниць грального обладнання, складено 3 адміністративних протоколи. За іншими фактами триває підготовка матеріалів.

Так, при ліквідації грального закладу в м.Житомирі на вул. Київської вилучено 6 автоматів. Відносно адміністратора складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 КУпАП. Адміністративна справа знаходиться на розгляді суду.

Робота в цьому напрямку не припиняється.

«На мій погляд, за підтримки суспільства підрозділами внутрішніх справ області залишки грального бізнесу на території області будуть ліквідовані.

Ще раз хочу повідомити телефони, за якими можна надати інформацію про факти порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу на території України».

8-800-507-30-90 - гаряча лінія Міністерства праці та соціальної політики України.

Крім того, громадяни можуть надати інформацію до чергової частини свого району, телефон «102» », - говорить начальник управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Житомирській області, полковник міліції Ігор Савченко.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online